İliskiden kaç gün sonra 2.44 cıkmıstı senın kuzucumCanım kan mı verdin merak etme inşallah güzel sonuç alacaksın biliyorsun benim de 2.44 dü inşallah artacak değerin de
O zaman sabah daha garanti olurÖyle olmuyo ya zor oluyor
Benim özel sağlık sigortam var o yüzden ücret ödemiyorum ama bu gittigim de yanlışlıkla muayene ücretlerini öğrendim. Sgkli 380 sigortasiz 750 tl imiş sadece muayene. Ben bir de anadolu sigortadan dogum teminatli sigorta yaptirdim cunku benim saglik sigortam dogumu karşılamıyor onu öneririm.Ücret olarak özel sağlık sigortanız mi var peki ben ilk egede denicem sonra allah nasipse bakıcam yoluma umarım üzülmem ilk tedavi olumlu olur
fark etmez canım .testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımı kes yeterli 12-16 saatleri arası yaparsınTeşekkür ederimilk defa kullandığım için tecrubesizim. Öğlen 12 gibi yapıyorum farkeder mi, pik olsa her türlü kopkoyu çıkar değil mi
Çok sıvı tüketin(2lt-3lt) sperm hareketliliğin artırır. Havuçlu salata yiyin akşam. Bence akşam olsun. Sabah duruma göre. Zaten hamilelik için 1veya 2günden bir öneriyo doktorlar sperm kalitesi için. Suyuda çok için. Ben diyete başladığım ay hamile kaldımYarın sabah malatyaya gidicek yaaaa ne yapayım sizce bu akşam mı yarın sabah gitmeden mi
Ana sen kımsın gııı
Ayyyy sen nereye kayboldun ben gördüm gri olmuştun niye öyle oldun hoşgelsinnn
Evet bir süre uzaklaşaym dedim de gene uzaklasamadim geldim kiz kendi hesabımı açamadım yeni açtım bende ve hala regl olmadım olamıyorum jannaaAyyyy sen nereye kayboldun ben gördüm gri olmuştun niye öyle oldun hoşgelsinnn
Doğum teminatlı sigorta nezaman alınabilirBenim özel sağlık sigortam var o yüzden ücret ödemiyorum ama bu gittigim de yanlışlıkla muayene ücretlerini öğrendim. Sgkli 380 sigortasiz 750 tl imiş sadece muayene. Ben bir de anadolu sigortadan dogum teminatli sigorta yaptirdim cunku benim saglik sigortam dogumu karşılamıyor onu öneririm.
Üzülmek yok hep olumlu bakalım derim ben temmuzdan beri deniyorum iki aydır tedavideyim ama hiç öyle moralim bozulmadi şuana kadar sadece beni beklemek yoruyor
Testler ne alemdee yok muEvet bir süre uzaklaşaym dedim de gene uzaklasamadim geldim kiz kendi hesabımı açamadım yeni açtım bende ve hala regl olmadım olamıyorum jannaa
Moralim bozuluyor diye o günden sonra hiç yapmadım açıkçası pazartesine kadar gelmezse kan vermeyi düşünüyorum seninde gördüm değerin yükselmiş insallah sağlıklı bir şekilde artış gösterir kuzumTestler ne alemdee yok mu
Hayır kendıne hıc öyle şeyler yukleme negatıflerde genelde 0.100 ler vs olmuyo mu benım ablamda 1.20 ydı ilk ögrendıgınde sonda elhamdulıllah yukseldı doktr ona yok dedı bıde sende tekrarla bnce bnde smdı tekrsr kan vermeye ve muameye gıdıyorum bnımde pazartesı 8.41 cıkmıstı ınsallah guzel artmıstırBilmiyorum gözüme bi düşük geldi benim sonuç:)
Beklenen adet tarihiBat nedir
Valla inşallah kuzum ya bekliyoruz el kol bağlıMoralim bozuluyor diye o günden sonra hiç yapmadım açıkçası pazartesine kadar gelmezse kan vermeyi düşünüyorum seninde gördüm değerin yükselmiş insallah sağlıklı bir şekilde artış gösterir kuzum
Beklenen adet tarihiBat nedir
Hamile kalmadan önce yapılması gerekiyor sigorta yapıldıktan sonra bir kere regli görmenizi istiyor sigorta şirketi ben ekim ayinda 4200 tl gibi bir rakama yaptirmistim muayene ucretleri ve dogum masraflarini karşılıyor anadolu sigortaDoğum teminatlı sigorta nezaman alınabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?