- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
en altta yazıyor canım 5 altı negatif değer mişReferans aralığını göremedim canım 5 ten önce negatif kabul edilen em düşük değer yazmamış sanki
tebrik ederimmmmm97 çıktı. bat 3 gun var iyi dimi?
Eeee artıcak demekkkiiKızlar sonuç çıktıı 2.8 malesef predictor early i alnından öpmek istiyorum ama cok başarılı bi testmiş
aminnn canım benim amin inşallahSenin hamile olduğunu hissediyorum ben nedense insallah yanılmam.. Bende de bu hasssasiyetler olmustu
Ücret olarak özel sağlık sigortanız mi var peki ben ilk egede denicem sonra allah nasipse bakıcam yoluma umarım üzülmem ilk tedavi olumlu olurGeçen ay ve bu ay adetin 5. Günü 4 gün sabah akşam letu kullanımı sonrasi catlatma ignesi oldum. Geçen ay olumsuz oldu sonuç ve bu ay bir de çikolata kistim çıktı tekrar. İğneyi 7 sinde oldum. Eğer bu ayda olumsuz olursa bir sonra ki ay rahim filmi cekilecek
Kesinlikle aynı ama biraz daha tam kapsamlı rahîm filmi galiba bakalim canim korkuyorum zaten alttan muayene de bile canim acımıştıBence aynı ilaçla bakılıyor benimde tuzlu suyla bakıldı yine basınçla verilecekse o birazcık ağrı yapıyor ama çikolata kistim olmasına rağmen adet ağrısı kadar bir ağrı yaptı
Teşekkür ederimolmamış daha canım
Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar sevgilerKızlar günaydın 10. Günden selamlar( böyle diyince aklıma kestane balı gelip duruyo)
Bugünkü testlerde böyle bu arada grupta biris 11.günde hamileliğini öğrenmiş tebrik ederim. İnşallah bizede nasip olur10.günde değeri 3.80 miş sanırım oluşsa bile şuan yeni olusma aşamasında galiba benimkisi tabi eğer varsa artık orasını Allah bilir
Ahahahhahaha predictor early kuzumÖncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar sevgiler
2.8 de nasıl bu kadar belirgin çıkmış ya, hangi marka bu?
Kız ne aksiyonlusun ya, durmadan test yapıp üstüne lan testi veriyorsunbu heyecandan bana da lazım
Ya senin de böyle sarı gibi hafif bir akıntın varmıBu marka test bende de hep böyle yapıyor almıyorum artık ondan asko en iyisi predictor early benek rahme tutundugu an gösteriyo vallaonun dısında da o cizgi koyulaşmıyo. Kendi test cizgisi var sadece ona kanmamak lazım
Evett var yüzümde 2 tane ağrılı sivilcede cıktı karnımda ağrıyor hafif hafif senınnYa senin de böyle sarı gibi hafif bir akıntın varmı
Benim kasik ve bel ağrısı var karın ağrısı geldikçe o akıntıyı hissediyorum sadece ama ben bu ay en rahat ayımı geçiriyorum yeni ağrılarım başladı normalde hiç ağrı olmazdıEvett var yüzümde 2 tane ağrılı sivilcede cıktı karnımda ağrıyor hafif hafif senınn
Aynen erken öğrenince de zaman geçmiyor sankiÇok merak ediyoruz ama erken öğrenince de insan stresleniyor baya, büyücek mi ne zaman büyücek:)
en kısa zamanda hepimiz bebeklerine kavuşur
Çok ağrım olurdu alttan üstten ama bu ay bugün başlayan küçük ağrılar ama bence ben yine tutturamadım öyle hissediyorumBenim kasik ve bel ağrısı var karın ağrısı geldikçe o akıntıyı hissediyorum sadece ama ben bu ay en rahat ayımı geçiriyorum yeni ağrılarım başladı normalde hiç ağrı olmazdı
Sanıyorum ki,Evett var yüzümde 2 tane ağrılı sivilcede cıktı karnımda ağrıyor hafif hafif senınn
Canım kan mı verdin merak etme inşallah güzel sonuç alacaksın biliyorsun benim de 2.44 dü inşallah artacak değerin de2.8 canım
Yarın sabah gitmeden taze sperm ile arayı açın.. en azından yumurta çatlarsa taze sperm ile karşılaşır.. çatlamazsa ömrü uzarYarın sabah malatyaya gidicek yaaaa ne yapayım sizce bu akşam mı yarın sabah gitmeden mi
Kız bence bu gruptaki herkesin yavrusu onu der çünkü baksana hepimizin ilk kan testleri 2-3 lerde başladı psikopatça anne olucaz o kesin. Sağlıkla gelsin inşallah güzel ilerleyecek.Eğer gerçekten hamileysem çocuk dicek ki ne psikopat bi annem var tutunduğum anda yakaladı bi sal be dicek
Valla ya millet adetten sonra fark ediyor biz dedektif gecıt gibi peşlerindeyizKız bence bu gruptaki herkesin yavrusu onu der çünkü baksana hepimizin ilk kan testleri 2-3 lerde başladı psikopatça anne olucaz o kesin. Sağlıkla gelsin inşallah güzel ilerleyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?