Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala bilmiyorum ki kuzu ya sis diye geçiyor film gini değil ultrosan cihazından bakınıyormuş salı haber veririm olmadi size ozaman yapıcaklar işlem buda yapışık kist miyom onları goruyolarmis
Bence aynı ilaçla bakılıyor benimde tuzlu suyla bakıldı yine basınçla verilecekse o birazcık ağrı yapıyor ama çikolata kistim olmasına rağmen adet ağrısı kadar bir ağrı yaptı

Ne demek istediğini hiç anlamadım ki kuzum
Canım hastaneden hastaneye en düsük rakam değişiyor ya. Kimisi 0.1 den baslıyo kimisi 1.20 den kimisi 0.5 den. Ben senın yaptırdıgın yer kaçtan baslıyordu onu merak etmiştim
En kötü yarın bidaha tekrarlıcam artık nasip böyle muallakta kaldık ya

Pik bende böyle oluyor bu markada en net böyle yani birkac gün daha dene göreceksim
Merhaba ilk fotoğraf dünki, 2. Bugün
Emin olamadım şimdi pik oldu mu olmadı mı

Eklentiler

• Screenshot_20211210_131513.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20211210_131522.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 51
Yumurtlama günü geçeli oldu 1 hafta ovulasyon testi yaptım çıkmadı. Bugün doktorda 3 büyük yumurta var çatlar yakında dedi. Eşim yarın sabah gidecek pazar akşam gelecek
yakında çatlar dediyse bu akşam değerlendirin bence . sperm 72 saate kadar yaşabiliyormuş. o zamana kadar eşin geliyormuş zaten. muhtemelen pazar günü de çatlama günü falan olmuş olur pazar da değerlendirirsiniz.

Çok merak ediyoruz ama erken öğrenince de insan stresleniyor baya, büyücek mi ne zaman büyücek:)

en kısa zamanda hepimiz bebeklerine kavuşur

DEVlet hastanesinde 3,80 çıkan sonucum için referans aralığına baktım sizin için sadece <5 yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…