- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
yumurtlama günün ne zmaan canım bide eşin ne zaman geri gelecekYarın sabah malatyaya gidicek yaaaa ne yapayım sizce bu akşam mı yarın sabah gitmeden mi
Bence aynı ilaçla bakılıyor benimde tuzlu suyla bakıldı yine basınçla verilecekse o birazcık ağrı yapıyor ama çikolata kistim olmasına rağmen adet ağrısı kadar bir ağrı yaptıVala bilmiyorum ki kuzu ya sis diye geçiyor film gini değil ultrosan cihazından bakınıyormuş salı haber veririm olmadi size ozaman yapıcaklar işlem buda yapışık kist miyom onları goruyolarmis
Maaşallahh darısı başımıza kuzum, bak çok erken demiştim nasılda artmışSonucum çıktı kızlar 42.1 iki gün önce 3.29 du
Eğer gerçekten hamileysem çocuk dicek ki ne psikopat bi annem var tutunduğum anda yakaladı bi sal be dicek0.5 den baslıyor yaptırdıgım yerin referans aralığı benim sonucum 2.8 çıktı kızlar malesef belirsiz
İğne dahil kaçıncı gununuzKızlar sonuç çıktıı 2.8 malesef predictor early i alnından öpmek istiyorum ama cok başarılı bi testmiş
İğne dahil 11.gün canım referans 0.5 den baslıyor 2.8 cıktıİğne dahil kaçıncı gununuz
Öyle olmuyo ya zor oluyorHem bu akşam hem yarın sabah gitmeden
Yumurtlama günü geçeli oldu 1 hafta ovulasyon testi yaptım çıkmadı. Bugün doktorda 3 büyük yumurta var çatlar yakında dedi. Eşim yarın sabah gidecek pazar akşam gelecekyumurtlama günün ne zmaan canım bide eşin ne zaman geri gelecek
İğne dahil 11.gün canım referans 0.5 den baslıyor 2.8 cıktı
Senınkınde referans aralığı kaçtan başlıyorfu?
Benim de yarın var mı belirti felanBenim bat yarin.... bakalim neler olacak
Referans aralığını göremedim canım 5 ten önce negatif kabul edilen em düşük değer yazmamış sanki
Ne demek istediğini hiç anlamadım ki kuzumReferans aralığını göremedim canım 5 ten önce negatif kabul edilen em düşük değer yazmamış sanki
Canım hastaneden hastaneye en düsük rakam değişiyor ya. Kimisi 0.1 den baslıyo kimisi 1.20 den kimisi 0.5 den. Ben senın yaptırdıgın yer kaçtan baslıyordu onu merak etmiştimNe demek istediğini hiç anlamadım ki kuzum
Sabah spermler daha hareketli oluyor diye bir Bilgi var aklımda nerden bilmemYarın sabah malatyaya gidicek yaaaa ne yapayım sizce bu akşam mı yarın sabah gitmeden mi
Merhaba ilk fotoğraf dünki, 2. BugünPik bende böyle oluyor bu markada en net böyle yani birkac gün daha dene göreceksim
yakında çatlar dediyse bu akşam değerlendirin bence . sperm 72 saate kadar yaşabiliyormuş. o zamana kadar eşin geliyormuş zaten. muhtemelen pazar günü de çatlama günü falan olmuş olur pazar da değerlendirirsiniz.Yumurtlama günü geçeli oldu 1 hafta ovulasyon testi yaptım çıkmadı. Bugün doktorda 3 büyük yumurta var çatlar yakında dedi. Eşim yarın sabah gidecek pazar akşam gelecek
DEVlet hastanesinde 3,80 çıkan sonucum için referans aralığına baktım sizin için sadece <5 yazıyorCanım hastaneden hastaneye en düsük rakam değişiyor ya. Kimisi 0.1 den baslıyo kimisi 1.20 den kimisi 0.5 den. Ben senın yaptırdıgın yer kaçtan baslıyordu onu merak etmiştim
En kötü yarın bidaha tekrarlıcam artık nasipböyle muallakta kaldık ya
olmamış daha canımMerhaba ilk fotoğraf dünki, 2. Bugün
Emin olamadım şimdi pik oldu mu olmadı mı
Gayet güzel canım hayırlı olsun97 çıktı. bat 3 gun var iyi dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?