Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben hamileligim boyunca yasadik dusuge kadar.. cok tehlikeli hamilelikte doktorum birsey yapmamisti bunun için ama yardımcısı ishal olduğumu öğrenince çok tehlikeli dikkat et dedi ve gercekten de oyle oldu .. mutlaka doktorun bu konuda ilac takviye birseyler vermesi gerekiyor..

ahh kuzum benim allah razı olsun eğer yarın kan testim pozitif cıkarsa mutlaka söylücem doktoruma. Sanada cok geçmiş olsunn inaşşalh tekrarlamaz birdaha

ahh kuzum benim allah razı olsun eğer yarın kan testim pozitif cıkarsa mutlaka söylücem doktoruma. Sanada cok geçmiş olsunn inaşşalh tekrarlamaz birdaha
Insallah canim..
Bir daha hamile kalırsam en ufak bir detayı atlamayacagim büyük ders oldu

Benimde yarın varmı bi regl belirtisi falan
benimde yarın ben normal adette sadece bel sızlaması gibi bir his yaşarım suan dişlerim saatlerce sıkıp bırakmısım gibi hamur gibi, gögüslerim benim değil gibi bir tuha uçları hep şiş, ara ara kasık sızlaması ve kramp oluyor. sizde durumlar ne 4 gün önce kaset test negatifti

Gogus hassasiyeti en belirgin belirtildi.. yuz ustu yatarken zorlanıyorum.. dolgunlasma agri vardi
Adette sadece bel sızlaması gibi bir his yaşarım suan dişlerim saatlerce sıkıp bırakmısım gibi hamur gibi, gögüslerim benim değil gibi bir tuhaf uçları hep şiş, ara ara kasık sızlaması ve kramp oluyor. Vücudum da hamur gibi bi tuha nereye dokunsam acıyor. offff cok zormus bu rumlar ya illkez yasıyorum. Geçen ay yumurtam yoktu hiç bir beklentimde yoktu. Yine inanılmaz bir ağrı olmustu sağ tarafımda ama kist varmıs ondan mıs ben apadisit filan sanmıştım.

ben her hamileye soruyom öyle bi his yokmus zaten öyle birşey hissetmemişler bekleyenlerde beklemeyenlerde
Ben hissettim ... daha reglime 4 gun vardi eşime dedim ki hissediyorum hamileyim gözlerim falan doldu.. sonra da cinsiyeti ni hissettim ve hissettiğim gibi oldu

Senin hamile olduğunu hissediyorum ben nedense insallah yanılmam.. Bende de bu hasssasiyetler olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…