Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugun 2.testi verdim hanımlar
Carsmaba 37 çıktı evde dün bugün test yaptım silik çizgi
İnşalla artar değerim bu ay tutmazsa tüp bebek için çalışma yapacağız demişti doktorum.
Beyaz olan dün yaptigim
Mavili olan bugün yaptığım

Eklentiler

• IMG_20211209_083230.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20211210_054303.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 64
Benim doktorum eylülden beri Volkan Bey, Mehmet Aral’a çok tavsiye ettikleri için gittim. Çünkü 7 aydır açıklanamayan infertiliteyiz, instagramda da epey aktif kendisi bir deneyeyim dedim, açıklanamayan olunca haliyle bir sebep bulmak için gidiyorsunuz. Aral bey de farklı bir şey göremedi ne yazık ki, bir süre sonra tüp bebek deneyelim dedi e haliyle maddiyat kokuyor.
Volkan bey çok insancıl bir doktorudur çok hasta bakıyor çok samimi biridir işini de çok iyi yapıyor. Biraz sıra beklersiniz hızlı geçer muayene zamanı ama detay atlamaz.
Gebelik takibi için çok uygun bir doktor açıkçası. Paragöz biri değildir asla sürekli takipli hastasıysanız randevu almadan gel dediği zamanlar bile oldu.
Ben memnunum bemim durumum farklı tabi o ayrı…

masalaaahh baya koyulasmıs canımm, var bence :)

Tebrikler siz gebesiniz
Kaç aydır deniyordunuz bir problem var mıydı neden tüp bebek dedi doktorunuz?

Kizlar size anlattım mi bilmiyorum ama .. dusuk yaptığımın 1. Ayında ruyam da dogum yapıyorum oğlum oluyor ona sarılıyorum iyi ki senden vazgecmedim diyorum gercek gibiydi ve eltim de hamileydi ozaman onunda bebegi doğmuş ruyam da 3 aylik olmus bebegi .. ben ozaman dogum yapmışım.. gercek gibiydi okadar etkilendim ki aglaya aglaya uyandım sabah ezani sesine içime bir umut doğdu.. iste simdi elimin bebegi 3 aylik oldu ve umut ediyorum kavuşma hayalleri ile uyuyup uyanıyorum.. sizce haberci ruya gibi ki yoksa veda gibi mi

geçen ay bende gördüm kaç defa kalkıp bir heyecanla yaptım..sonuç negatif daha da görmedim
Bende okadwr pozitif görünce ruyam da kesin negatiftir diye düşündüm testi yaptım cift çizgi çıktığı halde inanamadım algilayamadim hata mi var bir yerde acaba dedim

Tebrikler siz gebesiniz
Kaç aydır deniyordunuz bir problem var mıydı neden tüp bebek dedi doktorunuz?
Amh 1 deydi
Rahim perde operasyonu geçirdim daha önceden.hanilelik öncesi kontroller çıktı amh dışında başka bir problem yok şimdilik. Rahim perdeden beri deniyoruz 6aydir.
Yaş 35 amh 1 eşimde şehir dışına gidip geldiği için deneme şansınız az diye beklemeyelim tüp bebek deneyelim dedi direkt.esim ısrarla normal deneyelim demişti bizde buay adet olunca gidecektik yanına
Bugün hastanede doktorda takip edelim kimsayal mi. Degilmi diye dedi. 2.kan testini verdim inşallah yükselir.

Hamilesin canım inşallah sağlıkla ilerler

Ay inşallah ya çok istiyoruz birde eşim uzun süreli iş için gidecek son sanslarimiz çocuk için tüp bebek denemesine geçip en kotu sperm dondurma ile o yokken deneyecegi de inşallah gerek kalmaz hamileyimdir
ınsallaahh kuzum ama koyulasmıs degerınde guzel hıc kendını strese sokma melegın senınle. bızı haberdar et kan verırsen tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…