- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 53
- 33
Kan verdim dün canım sonuç bugün çıkacak heyecanla bekliyorumahh buna çok sevindim işteee bak ne dedik erkenden yelkenleri indirmee demedik mi hadi gözün aydın hemen bi koşu gidip tekrar kan ver bakalım bu sefer kaç çıkacak
Yükseliyor hamilesin gözün aydın artık artışı takip et iki günde bir tekrarla bu arada test yaptın mı idrar testiKan testim bugün 8 çıktı dün 3.80 di iğnenin bugün 11. Günü anlamı nedir
Ben iğneyi olduğum günü sayıyorum yalnız 29 kasımda iğne oldumBenim 10.günüm canım bugün iğneyi oldugum günü saymadan hangi marka yaptın
Hahahahha aşkooo adamlarda şaşırdı napcağını ne bilsinlerKestane diyarı bursadan selamlarkızzz ben görüyorum hemde gözümü kısmadan netleşiyor mu sankiii bebeğimmm dua edelim yaaa bende yarın kan vericem vereyim dimi adet tarihim bugün. Erken gebelik testlerim gelmedi bugün gelcek. Yarın sabah yapsam mı direk gidip kan mı versem? Sende mi versen beraber bekleriz sonuc. Birdeee dün senin testleri eşime gösterdim var bunlarda çizgi ama hamile değil dedi o niye be dedim t nin c kadar koyu yada ondan koyu olması lazım diyo garibim napsın evde bi ovülasyonda çift çizgi görüyo dedim bu gebelik bende de cıksa keske okadar dedim aaa öylemi diyo
Emin olmak için 14. Gün tekrar kan ver umarım bebiştirMerhaba 3.80 olan benim 11. Gun 8.20 çıktı iğne etkisi olduğunu düşünmüyorum iğne gün geçtikçe vücuttan atılan bir şey artan degil
Aa kuzu aşılmaya mı geçtin… Aşılama da muhakak evde dinlenmen gerekir.. İzin almaya çalışFemara 2 yumurta catlatma ignesi aynı gün aşılama oldu evet ilk
Ben 30 kasımda oldum canım o zaman aramızda 1 gün var sadeceBen iğneyi olduğum günü sayıyorum yalnız 29 kasımda iğne oldum
Test yaptın mı bu sabahta ben yaptim yeminle ben günde iki litreden aşağıda su içmeyen insan değilim ama etkisi yapıştı resmen banaBenim 10.günüm canım bugün iğneyi oldugum günü saymadan hangi marka yaptın
Yaptım kuzum attım sayfayaTest yaptın mı bu sabahta ben yaptim yeminle ben günde iki litreden aşağıda su içmeyen insan değilim ama etkisi yapıştı resmen bana
Ben iğne olduğum günü saymazsam 10. Günde öğrendimTest yaptın mı bu sabahta ben yaptim yeminle ben günde iki litreden aşağıda su içmeyen insan değilim ama etkisi yapıştı resmen bana
Yaptım kuzum attım sayfaya
Bende öyle anlamadım gitti 2 litre su içerim ama bilmiyorum iğne etkisi mi değil mi insan emin olmadam sevinemiyorda öyle ortada kaldık
Kuzu sen yarın sabahta predictor kıy ve yap.. Koyulaşma varsa kesin vardır.. Çünkü iğne etkisi azalacak sonuçta ama çizgi koyulaşacak.. Kesin sende var gibi ama umut verdirip üzmek istememYaptım kuzum attım sayfaya
Bende öyle anlamadım gitti 2 litre su içerim ama bilmiyorum iğne etkisi mi değil mi insan emin olmadam sevinemiyorda öyle ortada kaldık
Elimde predictor kalmadı yavKuzu sen yarın sabahta predictor kıy ve yap.. Koyulaşma varsa kesin vardır.. Çünkü iğne etkisi azalacak sonuçta ama çizgi koyulaşacak.. Kesin sende var gibi ama umut verdirip üzmek istemem
Off aynı bensin suan ya gazman gibiyim evde yeminle bakValla öyle ama bu Sabah benim felaket bel ve karın ağrısı var sanki adet günüm gelmişte adet olacakmışim gibi öyle şişim valla
Cıkmazsa diye korkuyorumHahahahha aşkooo adamlarda şaşırdı napcağını ne bilsinlermaymun ettik valla hepsini
Kanı pazar günü pozitifm devam ederse o zaman vercem kuzum benyok yere gitmiyim şimdi.
Senin erken gebelik testin akşam gelirse akşamda yapabilirsin 2-3 saat sıvı alma yeter zaten adet gününmüş hayli hayli cıkar
İnşAllah hayırlısıyla olsunAy evet ya üstten alttan her yerden baktı bi hücre topluluğu var dedi o yüzden ikiz olmasından şüphelendi galiba ay kocama söylemedim kalp krizi geçirir bi oğlumuz var çok şükür geceden beri düşünüyorum ikiz olursa halimiz ne olur 3 çocuğun okulu sabah onları nasıl hazırlarım ikisi aynı anda ağlarsa ne yaparımBeze nasıl para yetiririz evdeki çıldırmış halim geliyo gözümün önüne bir de güzelliği tabi bakalım kısmet pazartesi tekrar gideceğim kontrole aslında doktor yarın gel yarın kesin görülür kese dedi de ben zorlamayalım pazartesi gideyim dedim
Canım predictor early daha hassas hepsinden bir de onu dene istersenConfort days testEki Görüntüle 2967336
Aşkım napalım ucunda ölüm yok ki en fazla adet oluruz yaniCıkmazsa diye korkuyorumama bende adet belirtsi sadece bel ağrısı olurdu oda agrı değilde sanki belim bosalıyormus gibi olurdu. Benim kasıgım hafif agrı girmeye devam ediyor. Gögüş hassasiyetim hiç olmaz hiççç bu yasıma kadar. Kaç gündür göğüs uclarım hep dısardaymıs iç çamasırdan bile belli oluyormus eşim söyledi ve bugün dün filan yürürken benim değillermiş gibi. Bel ağrımı karın şişliğimi saymıyorım adete yorabiliriz diye ama bilmiyom. Dün gruptan bi arkadasımız daha negatif sonucu alınca bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?