2 gün sonra tekrar kan ver kuzum ay hadi inşallah vardır şu an tam net bir şey demek zor ama 5 üstü değer hamilelikKızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız
Canım bu konuda kesin konuşmak yanlış olur batın 1-2 gün geçerse kaset test dene. İnşallah gönlüne göre olurArkadaşlar bat 11 Aralık evde bi tane erken gebelik testi vardı az önce kalktım yaptım hiçbişey çıkmadı negatif. Hamilelik yok dimiolsa çıkardı yani
Ay evet ya üstten alttan her yerden baktı bi hücre topluluğu var dedi o yüzden ikiz olmasından şüphelendi galiba ay kocama söylemedim kalp krizi geçirir bi oğlumuz var çok şükür geceden beri düşünüyorum ikiz olursa halimiz ne olur 3 çocuğun okulu sabah onları nasıl hazırlarım ikisi aynı anda ağlarsa ne yaparımAmin inşa Allah sağlıcakla al sende bebeyini kucağına. Hcg 1600lerle görmedimi alttanhep 1000lerde görünür diyorlar. Benide haftaya çağırdı kese için.
Canım zaten prediktör hem sabah yapmışsın koyu olması normal diğeri akşam olduğu İçin silik çıkmış korkma şimdi kan versen 3-5-8 bişey çıkar ama 2-3 günde bir değerin arttığını görmek için kan vermen gerekcecek. Korkma silik de olsa çizgi varsa sorun yoktur testleri sabah yap ki daha net göresinKızlar bugun sabah predictor baya belirgin ama akşam laboquick yaptım baya silik çizgi çıktı. bata 3 gun var. bugüne ne kadar ara ara kasık, bel ağrısı ve mide bulantısı vardı. şimdi regl olacakmış gibi karnım ağrıyor. inş bebeğim benimle kalır.
Ben hamileyim diyebiliyor muyum yani2 gün sonra tekrar kan ver kuzum ay hadi inşallah vardır şu an tam net bir şey demek zor ama 5 üstü değer hamilelik
Canım 2.3 gün arayla kan verebilirsin değerin katlanarak artıyo ve ilk günler düşük rakamlar oluyo korkmaBen hamileyim diyebiliyor muyum yani
Hamile miyim benCanım 2.3 gün arayla kan verebilirsin değerin katlanarak artıyo ve ilk günler düşük rakamlar oluyo korkma
İğne olmasaydı çok net evet derdim ama malesef iğne etkisi olma ihtimali de var.. Önce düşük olup sonra yükselmesi çok umut verici ama büyük hayaş kırıklığı olmasın diye sabretmeye çalış canım.. İnşallah hamiilesindirBen hamileyim diyebiliyor muyum yani
Evet canım ya çok teşekkür ederim amin darısı isteyen dileyen herkese inşallahBak gördün mü yükselebilir demiştik sana umarım sağlıklı güzelce ilerler ve bebiş gelir darısı başımıza amiiin
Kızlar günaydın 10. Günden selamlar( böyle diyince aklıma kestane balı gelip duruyo)
Bugünkü testlerde böyle bu arada grupta biris 11.günde hamileliğini öğrenmiş tebrik ederim. İnşallah bizede nasip olur10.günde değeri 3.80 miş sanırım oluşsa bile şuan yeni olusma aşamasında galiba benimkisi tabi eğer varsa artık orasını Allah bilir
Olacak Allahın izniyle☺ mübarek cuma günü hürmetine rabbim gönlündeki muradını versin,eviniz ocağınınız şenlensinKızlar günaydın 10. Günden selamlar( böyle diyince aklıma kestane balı gelip duruyo)
Bugünkü testlerde böyle bu arada grupta biris 11.günde hamileliğini öğrenmiş tebrik ederim. İnşallah bizede nasip olur10.günde değeri 3.80 miş sanırım oluşsa bile şuan yeni olusma aşamasında galiba benimkisi tabi eğer varsa artık orasını Allah bilir
Evet bizde öyle diyoruz zaten canım sen banada umut oldun şuan süpersin:)Merhaba 3.80 olan benim 11. Gun 8.20 çıktı iğne etkisi olduğunu düşünmüyorum iğne gün geçtikçe vücuttan atılan bir şey artan degil
AminnOlacak Allahın izniyle☺ mübarek cuma günü hürmetine rabbim gönlündeki muradını versin,eviniz ocağınınız şenlensin
Senin kaçıncı günün ben çift çizgiyi görüyorum. Bu arada şuan 12. Gün oldum erken gecelik resti nde azıcık hayali çizgi çıktı ama seninki kadar belirgin degilEvet bizde öyle diyoruz zaten canım sen banada umut oldun şuan süpersin:)
Kestane diyarı bursadan selamlarKızlar günaydın 10. Günden selamlar( böyle diyince aklıma kestane balı gelip duruyo)
Benim 10.günüm canım bugün iğneyi oldugum günü saymadan hangi marka yaptınSenin kaçıncı günün ben çift çizgiyi görüyorum. Bu arada şuan 12. Gün oldum erken gecelik resti nde azıcık hayali çizgi çıktı ama seninki kadar belirgin degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?