Ben de yumurtlamadan sonra devam eden göğüs hassasiyetine rağmen 2 tane erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Bat 13 Aralık. Normalde bağırsakların düzenlidir. Kabızlık başladı. Ama ümitlenemiyorum. Sonradan daha çok üzülüyorum çünkü.. onun için bu ayda olmadı galibaBence ben gene hamile falan kalamadım kızlar içime hiç öyle doğmuyor nedense
Buna katılıyorumBu ayda hamile kalamazsam bence ay ay değilde direk 2022 olarak başlık açalım kızlar biz en iyisi başlık başlık gezeceğimize tek başlık olur daha rahat takip edilir ahdjsjsjs
Zaten birçok yere göre pahalı satıyor.Bu arada bir gebenin günlüğünde bu ayın sonunda ovulasyon testlerine zam gelecekmiş ben akdim kenarda dursun diye bilginiz olsun kızlar
Canım 8 çok erken, çıkmaz daha bekle iki gün dahaKuzum çatlama iğnesinin 9.günündeyim ilk ilişkininde 8.günündeyim.sanki olmucak gibi geliyor bugün cizgi gözle bile zor gözüküyodu.. hatta öglen yaptım bitane dayanamyıp negatif cıktı dr.prüfer marka. (Onda sıvı almıstım ama olsun)
Normalde hamile kalanlarda ilişkiden 8-9 gün icinde öğreniyorlar
Bunu senden bekliyorumBu ayda hamile kalamazsam bence ay ay değilde direk 2022 olarak başlık açalım kızlar biz en iyisi başlık başlık gezeceğimize tek başlık olur daha rahat takip edilir ahdjsjsjs
Canım ınsallaahh vardır yoksada rahım fılmınden korkma ılk olacaksa benım hıc agrım olmadı sadece regl sancısı gıbı cok kısa surelı. c kollu cıhazlarda yaptırmanı onerıyorumÖnceki aylarda gene doğardı falan ama şuan yani hiç doğmuyor bence olmadı bu ayda ben diğer ay paşa paşa rahim filmine gibi duruyor
Gerçekten öyle miCanım 8 çok erken, çıkmaz daha bekle iki gün daha
Boşuna kendini strese sokuyorsun. 13.günde başla test yapmayaKuzum çatlama iğnesinin 9.günündeyim ilk ilişkininde 8.günündeyim.sanki olmucak gibi geliyor bugün cizgi gözle bile zor gözüküyodu.. hatta öglen yaptım bitane dayanamyıp negatif cıktı dr.prüfer marka. (Onda sıvı almıstım ama olsun)
Normalde hamile kalanlarda ilişkiden 8-9 gün icinde öğreniyorlar
Canım cekilirsem anestezili olacak benimkisi zaten acı hissetmem herhalde o yüzden korkmjyorum ama rahim filminin çekildiği ay bi takip yapmıcak doktorCanım ınsallaahh vardır yoksada rahım fılmınden korkma ılk olacaksa benım hıc agrım olmadı sadece regl sancısı gıbı cok kısa surelı. c kollu cıhazlarda yaptırmanı onerıyorum
Hepsine düşmanım ben ya, minnak kurabiyelere de, bir Gebenin günlüğüne de mfk denen doktora ayrı uyuz oluyorum zaten çok yapmacık itici geliyor bana. Laboquick testimi alır yoluma bakarım hsg den sonraZaten birçok yere göre pahalı satıyor.
30 tanesi 80'di, sonra 90 yaptı, şimdi de 100 yapar
+1 de benden gelsinHepsine düşmanım ben ya, minnak kurabiyelere de, bir Gebenin günlüğüne de mfk denen doktora ayrı uyuz oluyorum zaten çok yapmacık itici geliyor bana. Laboquick testimi alır yoluma bakarım hsg den sonra
Ben de birkaç defa bu kadından almıştım ama artık almıyorum. Trendyoldan, hepsiburadadan laboquick almak daha mantıklı ve uygun oluyorHepsine düşmanım ben ya, minnak kurabiyelere de, bir Gebenin günlüğüne de mfk denen doktora ayrı uyuz oluyorum zaten çok yapmacık itici geliyor bana. Laboquick testimi alır yoluma bakarım hsg den sonra
Sennnnnn sen sen senYalnız şu 2022 yılı hamile kalmak isteyenler başlığında ciddiyim ben gerçekten başlığı çekip çevirebilcek biri varsa direk açsın zabaha kadar ordayız sonra ahdjsjsj
Ayy MfkHepsine düşmanım ben ya, minnak kurabiyelere de, bir Gebenin günlüğüne de mfk denen doktora ayrı uyuz oluyorum zaten çok yapmacık itici geliyor bana. Laboquick testimi alır yoluma bakarım hsg den sonra
Kız hangi türlüsünü yapsam hepsinin sonu stres inan kiBoşuna kendini strese sokuyorsun. 13.günde başla test yapmaya
Ben 11.günde başladım, o bile strese soktu
bende tam tersiiii, her bunyede farklı bence asılama sonrası 9 10 gunler sureklı kasıka grım gogus acısı vardı ve kımyasal gecırmıstım o ay. bıseyler oldugunu hıssetmıstım yanı.Geçirdiğim son kimyasal a göre söylüyorum hiç belirti yaşamamıştım belki de kimyasal gebelikten sayılmadığı için de hissetmedim bilmiyorum umutlu olalim insallah ben senin her an bomba bir haberle geleceğine inanıyorum
Valla hiçkimse yanaşmazsa mecbur açıcaz artık napalım ama biri üstlenirse direk şutlarımSennnnnn sen sen sen
oda olur canım anestezılı , ben gozumu karartıp agustos ayında echomar sıslı de cektırdım korktugum gıbı degılmıs.Canım cekilirsem anestezili olacak benimkisi zaten acı hissetmem herhalde o yüzden korkmjyorum ama rahim filminin çekildiği ay bi takip yapmıcak doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?