• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence ben gene hamile falan kalamadım kızlar içime hiç öyle doğmuyor nedense :KK43:
Ben de yumurtlamadan sonra devam eden göğüs hassasiyetine rağmen 2 tane erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Bat 13 Aralık. Normalde bağırsakların düzenlidir. Kabızlık başladı. Ama ümitlenemiyorum. Sonradan daha çok üzülüyorum çünkü.. onun için bu ayda olmadı galiba😔 inşallah siz hamilesinizdir 🤲

Kuzum çatlama iğnesinin 9.günündeyim ilk ilişkininde 8.günündeyim. 🥺 sanki olmucak gibi geliyor bugün cizgi gözle bile zor gözüküyodu.. hatta öglen yaptım bitane dayanamyıp negatif cıktı dr.prüfer marka. (Onda sıvı almıstım ama olsun)
Normalde hamile kalanlarda ilişkiden 8-9 gün icinde öğreniyorlar:KK43:
Canım 8 çok erken, çıkmaz daha bekle iki gün daha

Önceki aylarda gene doğardı falan ama şuan yani hiç doğmuyor bence olmadı bu ayda ben diğer ay paşa paşa rahim filmine gibi duruyor:KK43:
Canım ınsallaahh vardır yoksada rahım fılmınden korkma ılk olacaksa benım hıc agrım olmadı sadece regl sancısı gıbı cok kısa surelı. c kollu cıhazlarda yaptırmanı onerıyorum

Kuzum çatlama iğnesinin 9.günündeyim ilk ilişkininde 8.günündeyim. 🥺 sanki olmucak gibi geliyor bugün cizgi gözle bile zor gözüküyodu.. hatta öglen yaptım bitane dayanamyıp negatif cıktı dr.prüfer marka. (Onda sıvı almıstım ama olsun)
Normalde hamile kalanlarda ilişkiden 8-9 gün icinde öğreniyorlar:KK43:
Boşuna kendini strese sokuyorsun. 13.günde başla test yapmaya

Ben 11.günde başladım, o bile strese soktu

Canım ınsallaahh vardır yoksada rahım fılmınden korkma ılk olacaksa benım hıc agrım olmadı sadece regl sancısı gıbı cok kısa surelı. c kollu cıhazlarda yaptırmanı onerıyorum
Canım cekilirsem anestezili olacak benimkisi zaten acı hissetmem herhalde o yüzden korkmjyorum ama rahim filminin çekildiği ay bi takip yapmıcak doktor

Zaten birçok yere göre pahalı satıyor.

30 tanesi 80'di, sonra 90 yaptı, şimdi de 100 yapar 🤦🏻‍♀️🙄
Hepsine düşmanım ben ya, minnak kurabiyelere de, bir Gebenin günlüğüne de mfk denen doktora ayrı uyuz oluyorum zaten çok yapmacık itici geliyor bana. Laboquick testimi alır yoluma bakarım hsg den sonra 😂

Hepsine düşmanım ben ya, minnak kurabiyelere de, bir Gebenin günlüğüne de mfk denen doktora ayrı uyuz oluyorum zaten çok yapmacık itici geliyor bana. Laboquick testimi alır yoluma bakarım hsg den sonra 😂
Ben de birkaç defa bu kadından almıştım ama artık almıyorum. Trendyoldan, hepsiburadadan laboquick almak daha mantıklı ve uygun oluyor

Ayy Mfk🙄
Diyor ki 1 yılın sonunda hamile kalan hastam, e abicim zaten normal süre o😂
Ovülasyon testini ben beceremedim 32 mm yumurtam olmuş testte çizgi çıkmadı attım gitti onu da. En iyisi takip, he takiple de olmayabilir bu ay iğne olduk bakalım kısmet ama olmazsa da takiple gitmeyi düşünüyorum ben.
Doktor şakkadanak al burda yumurta diyor, demese de zaten başlangıç seviyesinde usg kullanabilecek hale geldik🤷🏻‍♀️

Geçirdiğim son kimyasal a göre söylüyorum hiç belirti yaşamamıştım belki de kimyasal gebelikten sayılmadığı için de hissetmedim bilmiyorum umutlu olalim insallah ben senin her an bomba bir haberle geleceğine inanıyorum 🥰
bende tam tersiiii, her bunyede farklı bence asılama sonrası 9 10 gunler sureklı kasıka grım gogus acısı vardı ve kımyasal gecırmıstım o ay. bıseyler oldugunu hıssetmıstım yanı.
Rabbım herkese en kısa zamnda nasıp etsın saglıkla

Canım cekilirsem anestezili olacak benimkisi zaten acı hissetmem herhalde o yüzden korkmjyorum ama rahim filminin çekildiği ay bi takip yapmıcak doktor
oda olur canım anestezılı , ben gozumu karartıp agustos ayında echomar sıslı de cektırdım korktugum gıbı degılmıs.
ınsallaahh hıc gerek kalmazda hamıs kalırsın bu ay

arkadaşlar herkese merhaba aylardır yazdıklarınızı okuyorum ama artık üyelik açıp yazmak istedim.
hepinizle o kadar benzer şeyler yaşıyorum ki yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyor bu bir süreç ve bu zamanlarda geçicek inşallah
ben 33 yaşında 2.5 yıllık evliyim. 1.5 yıldır korunmuyorum amh değerim düşük 1.51
1 yı korunmadan denedik bebek olmayınca doktora gittim. bütün hormon testleri yapıldı ve hsg çekildi.
amh değerim biraz düşük ama hsg de ve diğer hormonlarda birşey çıkmadı eşimin sperm testlerinde de bir sorun çıkmadı.
ekim ayında klomen ve estrofem kullandım 2 yumurtam oluştu 18 mm çatlatma iğnesi oldum ve sonuç negatifti
kasım ayında doktorumuz bu ay rahmi dinledirelim dedi pas geçtik bu ay ise yine klomen ve estrofem kullandım yumurta kontrolünden sonra çatlatma iğnesi oldum ve ertesi gün aşılama yapıldı.
30 kasımda çatlatma iğnesi oldum 1 aralıkta da aşılamam yapıldı. çok heyecanlıyım. kasıklarımda ağrı ve batma oluyor sürekli ben adet oldum korkusuyla tuvalete koşuyorum. zaman geçmek bilmiyor inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız ama beklemek o kadar zor ki ve kendini dinlemek. benim adetlerim çok düzenlidir son 3 aydır stresten onlar bile kafayı yedi geçen ay 6 gün erken oldum şimdi korkuyorum yine mi adet oluyorum diye neyse çok uzattım durum bu

Back