• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti hic aramıyorum canım ya önceki aylarda hep onlara kandıkta noldu fos cıktı🤣 bence ilk 6 haftada belirti falan yok onları hep yasıyoruz zaten
Geçirdiğim son kimyasal a göre söylüyorum hiç belirti yaşamamıştım belki de kimyasal gebelikten sayılmadığı için de hissetmedim bilmiyorum umutlu olalim insallah ben senin her an bomba bir haberle geleceğine inanıyorum 🥰

Belirti hic aramıyorum canım ya önceki aylarda hep onlara kandıkta noldu fos cıktı🤣 bence ilk 6 haftada belirti falan yok onları hep yasıyoruz zaten
Aynen ben geçen ay kan verdim eve geldim erken gebelik testi yaptım baya pozitif sonra sonuç bir çıktı tabii ben yıkıldım 1 bile değildi 3 gün ruh gibi gezdim ama bu ay kpss eğlenmeye gidiyorum hatta iğnemi yaptım yemeğe gittik bir güzel eğlendim bu ay hiç belirti aramıyorum

Geçirdiğim son kimyasal a göre söylüyorum hiç belirti yaşamamıştım belki de kimyasal gebelikten sayılmadığı için de hissetmedim bilmiyorum umutlu olalim insallah ben senin her an bomba bir haberle geleceğine inanıyorum 🥰
İnşallah canım yaa valla bilmiyorum yaa sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor😀

Aynen ben geçen ay kan verdim eve geldim erken gebelik testi yaptım baya pozitif sonra sonuç bir çıktı tabii ben yıkıldım 1 bile değildi 3 gün ruh gibi gezdim ama bu ay kpss eğlenmeye gidiyorum hatta iğnemi yaptım yemeğe gittik bir güzel eğlendim bu ay hiç belirti aramıyorum
Ben gene negatifte 3 gün ruh gibi gezerim sonra gene toparlanırım muhtemelen ama yapcak bir şey yok burda takip edip sohbetlere katılıp hemen hamile kalanda cok oldu kalamayanda var. Bence vakti gelince işte yoksa burda olmuşsun olmamışsın bu bir şeyi değiştirmiyor bence

merhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok
Canım senin 10 günün iğne gününü sayma 3-4 gün sonra tekrar kan ver hadi bakalım iğne etkisi olabilir çünkü bu değer gerçek sonucu ancak o zaman alırsın çünkü

merhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok
Kuzum bence bugün de akşam 7 de ver kan bak en azından stresin biter. Düstüyse düsmüstür cıktıysada en azından birazda olsa cıkmıstır. Ama aynı yerde ver

- Janna - - Janna - kuzum kaçıncı gündesin sen bakim 😅
Kuzum çatlama iğnesinin 9.günündeyim ilk ilişkininde 8.günündeyim. 🥺 sanki olmucak gibi geliyor bugün cizgi gözle bile zor gözüküyodu.. hatta öglen yaptım bitane dayanamyıp negatif cıktı dr.prüfer marka. (Onda sıvı almıstım ama olsun)
Normalde hamile kalanlarda ilişkiden 8-9 gün icinde öğreniyorlar:(

Kızlar benim günün de mi yumurtama günüm yoksa yumurta çatlamış mi üstteki testim dün alttaki de bugün yaptın test
IMG_20211209_143246.jpg

Bu ayda hamile kalamazsam bence ay ay değilde direk 2022 olarak başlık açalım kızlar biz en iyisi başlık başlık gezeceğimize tek başlık olur daha rahat takip edilir ahdjsjsjs:KK70:
Yaqhsg😂😂 dur bakalım. Millet neden 14. Gün test yapın diyor işte bu yüzden varsa var yoksa yok.

Maç bitmeden havlu atılmaz, haa tabi illa olacak diye bir şey yok orası ayrı ama olmaması İçin de bir sebep yok😇

Bu arada bir gebenin günlüğünde bu ayın sonunda ovulasyon testlerine zam gelecekmiş ben akdim kenarda dursun diye bilginiz olsun kızlar

Yaqhsg😂😂 dur bakalım. Millet neden 14. Gün test yapın diyor işte bu yüzden varsa var yoksa yok.

Maç bitmeden havlu atılmaz, haa tabi illa olacak diye bir şey yok orası ayrı ama olmaması İçin de bir sebep yok😇
Of kuzu ya kendimi kandırmak istemiyorum cokta fazla normalde catlamadan 7-8 gün sonra kaset teste bile yansıyo valla olanın … bakalım bu gece bitane daha yapcam yarın sabah bitane daha ondan sonra bitane daha daha daha öyle gitcek🤣 ama en azından kendimi 14.güne kadar hamile tribine sokmaktan iyidir diye düsünüyorum cünkü ben test yapmazsam bu tribe girerim kendimi biliyorum 14.günde o kocaman negatifle yıkılırım

Of kuzu ya kendimi kandırmak istemiyorum cokta fazla normalde catlamadan 7-8 gün sonra kaset teste bile yansıyo valla olanın … bakalım bu gece bitane daha yapcam yarın sabah bitane daha ondan sonra bitane daha daha daha öyle gitcek🤣 ama en azından kendimi 14.güne kadar hamile tribine sokmaktan iyidir diye düsünüyorum cünkü ben test yapmazsam bu tribe girerim kendimi biliyorum 14.günde o kocaman negatifle yıkılırım
Sen kendimi nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun kuzucum, senin bakıl açın da doğru bir bakıma. Tabiri caizse ben salağa yattım bekliyorum şuan😂

Back