- 22 Aralık 2020
- 354
- 421
- 33
- 36
Senin yumurtlama ne zaman oldu hangi gün takip ettiğin bir program varmı?kızzz sayi benimde bat yarın biz anlıydık senle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yumurtlama ne zaman oldu hangi gün takip ettiğin bir program varmı?kızzz sayi benimde bat yarın biz anlıydık senle![]()
Valla inan insan stres oluyor oluruna bırak ben eşimla geçen ay daha sık birlikte oldum günleri 1 gün arayla bırakarak devam ettik adam bu ay resmen kaçtı benden yumurtlama günlerimde erkenden uyuduKızlar bu ay deneyenler ilişki günlerinizi nasıl planladınız gün aşırı mı şekil de mi 3 2 3 2 mi çok kafam karışık bu konuda bu gün 8. Gün 6 ve 8 değerlendirdim ama nasıl ilerleyeceğim konusunda kafam çok karışık
zaman geçmiyoBence bekle haftaicine kadar
Evet ya bu durum gerçekten çok can sıkıcı değil miValla inan insan stres oluyor oluruna bırak ben eşimla geçen ay daha sık birlikte oldum günleri 1 gün arayla bırakarak devam ettik adam bu ay resmen kaçtı benden yumurtlama günlerimde erkenden uyuduçokta üstüne gidince ters tepki yapıyor
Teşekkür ederim bugün şöyle çıktı pik değil demi?Canım bu test genelde boyle çıkıyor bende kullanıyorum ama yumurtlama olduğu gün 7 cok belirgin günde 2 3 yap benim sadece birinde cok net belli olmuştu geri hepsi böyleydi
Bence yarın pik olur canım pike yakın şuan bugünden basla değerlendirmeyeTeşekkür ederim bugün şöyle çıktı pik değil demi?
Dünkiyle kıyaslamalı da ekliyorum düne göre baya koyulaşmış da
Biz yumurtlama günü 2 kere Çatlama günü 1 kere ilişki yaşadıkKızlar bu ay deneyenler ilişki günlerinizi nasıl planladınız gün aşırı mı şekil de mi 3 2 3 2 mi çok kafam karışık bu konuda bu gün 8. Gün 6 ve 8 değerlendirdim ama nasıl ilerleyeceğim konusunda kafam çok karışık
geç döllenmedir belki bilemiyorum yinedeMerhaba hanımlar benim adetim hep çok düzenidir. Bu ay Adet günümden bir hafta önce şiddetli kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet oldu. Adet günümde hafif pembe akıntı oldu adet olcam sandım ama olmadım. Adetin üzerinden iki gün geçince kan verdim 0.100 çıktı yani gebelik yok. Bugün 4 gün oldu geçeli ve sancılar hala devam ediyor. Yarın kadın doğuma gidicem. Sizce olay ne yani ben hiç anlayamadım. Gebelik olabilir mi
Aynııııııı beeenBence ben gene hamile falan kalamadım kızlar içime hiç öyle doğmuyor nedense![]()
Önceki aylarda gene doğardı falan ama şuan yani hiç doğmuyor bence olmadı bu ayda ben diğer ay paşa paşa rahim filmine gibi duruyorAynııııııı beeen![]()
ben her hamileye soruyom öyle bi his yokmus zatenBence ben gene hamile falan kalamadım kızlar içime hiç öyle doğmuyor nedense![]()
Beni de yazar mısın BAT 14 Aralık![]()
Az ic azKızlar adetime 3 gün var kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Akıntım var ve idrarımı yaparken yanma oluyor. Çok sık idrara çıkmamı söylemiyorum bile çünkü çok su tüketen biriyim bu yüzden hep böyle yani idrar çıkma sıklığım+ kabızlık var ki ben kendimi bildim bileli kabızlık yaşıyorum. Neyi neye yoracağımı şaşırdım ve sanırım dün rüya konusu geçmiş 3 gündürde rüyamda doğuruyorum yada doktor hamilesin diyo. Yada çocuk kucağımda oluyo.![]()
Belki de bu ay belirti aramadigin için böyle hissediyorsun daha 9 günün 13 güne kadar sabır edip beklemek lazım inşallah ummadığın anda olurÖnceki aylarda gene doğardı falan ama şuan yani hiç doğmuyor bence olmadı bu ayda ben diğer ay paşa paşa rahim filmine gibi duruyor![]()
Belirti hic aramıyorum canım ya önceki aylarda hep onlara kandıkta noldu fos cıktıBelki de bu ay belirti aramadigin için böyle hissediyorsun daha 9 günün 13 güne kadar sabır edip beklemek lazım inşallah ummadığın anda olur