• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay deneyenler ilişki günlerinizi nasıl planladınız gün aşırı mı şekil de mi 3 2 3 2 mi çok kafam karışık bu konuda bu gün 8. Gün 6 ve 8 değerlendirdim ama nasıl ilerleyeceğim konusunda kafam çok karışık

Kızlar bu ay deneyenler ilişki günlerinizi nasıl planladınız gün aşırı mı şekil de mi 3 2 3 2 mi çok kafam karışık bu konuda bu gün 8. Gün 6 ve 8 değerlendirdim ama nasıl ilerleyeceğim konusunda kafam çok karışık
Valla inan insan stres oluyor oluruna bırak ben eşimla geçen ay daha sık birlikte oldum günleri 1 gün arayla bırakarak devam ettik adam bu ay resmen kaçtı benden yumurtlama günlerimde erkenden uyudu 😆 çokta üstüne gidince ters tepki yapıyor

Valla inan insan stres oluyor oluruna bırak ben eşimla geçen ay daha sık birlikte oldum günleri 1 gün arayla bırakarak devam ettik adam bu ay resmen kaçtı benden yumurtlama günlerimde erkenden uyudu 😆 çokta üstüne gidince ters tepki yapıyor
Evet ya bu durum gerçekten çok can sıkıcı değil mi

Canım bu test genelde boyle çıkıyor bende kullanıyorum ama yumurtlama olduğu gün 7 cok belirgin günde 2 3 yap benim sadece birinde cok net belli olmuştu geri hepsi böyleydi
Teşekkür ederim bugün şöyle çıktı pik değil demi?
Dünkiyle kıyaslamalı da ekliyorum düne göre baya koyulaşmış da

Eklentiler

• Screenshot_20211209_133005_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20211209_133005_com.whatsapp.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20211209_133009_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20211209_133009_com.whatsapp.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 55
Biz yumurtlama günü 2 kere Çatlama günü 1 kere ilişki yaşadık

Merhaba hanımlar benim adetim hep çok düzenidir. Bu ay Adet günümden bir hafta önce şiddetli kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet oldu. Adet günümde hafif pembe akıntı oldu adet olcam sandım ama olmadım. Adetin üzerinden iki gün geçince kan verdim 0.100 çıktı yani gebelik yok. Bugün 4 gün oldu geçeli ve sancılar hala devam ediyor. Yarın kadın doğuma gidicem. Sizce olay ne yani ben hiç anlayamadım. Gebelik olabilir mi

Merhaba hanımlar benim adetim hep çok düzenidir. Bu ay Adet günümden bir hafta önce şiddetli kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet oldu. Adet günümde hafif pembe akıntı oldu adet olcam sandım ama olmadım. Adetin üzerinden iki gün geçince kan verdim 0.100 çıktı yani gebelik yok. Bugün 4 gün oldu geçeli ve sancılar hala devam ediyor. Yarın kadın doğuma gidicem. Sizce olay ne yani ben hiç anlayamadım. Gebelik olabilir mi
geç döllenmedir belki bilemiyorum yinede

Kızlar adetime 3 gün var kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Akıntım var ve idrarımı yaparken yanma oluyor. Çok sık idrara çıkmamı söylemiyorum bile çünkü çok su tüketen biriyim bu yüzden hep böyle yani idrar çıkma sıklığım+ kabızlık var ki ben kendimi bildim bileli kabızlık yaşıyorum. Neyi neye yoracağımı şaşırdım ve sanırım dün rüya konusu geçmiş 3 gündürde rüyamda doğuruyorum yada doktor hamilesin diyo. Yada çocuk kucağımda oluyo. :KK14::KK14::işsiz::işsiz:
Az ic az 😂😂 bendede kabizlik ve kasik agrisi oldu yarin bi test yap istersen

Önceki aylarda gene doğardı falan ama şuan yani hiç doğmuyor bence olmadı bu ayda ben diğer ay paşa paşa rahim filmine gibi duruyor:KK43:
Belki de bu ay belirti aramadigin için böyle hissediyorsun daha 9 günün 13 güne kadar sabır edip beklemek lazım inşallah ummadığın anda olur

Belki de bu ay belirti aramadigin için böyle hissediyorsun daha 9 günün 13 güne kadar sabır edip beklemek lazım inşallah ummadığın anda olur
Belirti hic aramıyorum canım ya önceki aylarda hep onlara kandıkta noldu fos cıktı🤣 bence ilk 6 haftada belirti falan yok onları hep yasıyoruz zaten

merhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok

Back