• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağ tarafta öncedende çikolata kisti vardı ameliyat olmuştum onu bildi işte sağ tuba işlevini yitirmiş anatomisi bozulmuş dedi sol açık ama yapışıklık var mı bakmamız gerekiyor falan dedi
Sağ tarafta tüpler açık olsa bile anatomisi tamamen bozulmuş vs dedi, soldan yumurtlama olursa gebelik ihtimali var dedi ama solda yapışıklık yoksa

Sağ tarafta öncedende çikolata kisti vardı ameliyat olmuştum onu bildi işte sağ tuba işlevini yitirmiş anatomisi bozulmuş dedi sol açık ama yapışıklık var mı bakmamız gerekiyor falan dedi
Sağ tarafta tüpler açık olsa bile anatomisi tamamen bozulmuş vs dedi, soldan yumurtlama olursa gebelik ihtimali var dedi ama solda yapışıklık yoksa
Yapışıklık olup olmadığı anlaşılmadı mı filmde?

Yapışıklık olup olmadığı anlaşılmadı mı filmde?
Ben cdden resim çekip yolladım ama net çıkmadı tam, muayeneye gidince bakacak hem cdden hem ultrasonla
Progesteron için 15 çok iyi değer gecikme yaşarsanız test yaparsınız gebelik yoksa bekliyorum falan yazmış

Ben cdden resim çekip yolladım ama net çıkmadı tam, muayeneye gidince bakacak hem cdden hem ultrasonla
Progesteron için 15 çok iyi değer gecikme yaşarsanız test yaparsınız gebelik yoksa bekliyorum falan yazmış
Hadi inşallah canım yaa ❤️

Var gibi canım hayırlı olsun 😍
Insallah vardır kuruma çizgisi olamaz degilmi çünkü yaptıktan sonra dışarı çıkmam gerekti gelince baktım böyleydi bide cuma günü az bisey afedersiniz beyaz akintiyla içinde ip gibi kahve rengi akinti gelmişti yerlesme olabilirmi

Hiç yorum yapmadı soru bile sordurmadı raporda göreceksiniz zaten sorun yok gibi duruyor dedi ama raporu henüz alamadım başka ilde çekildiği için, özelden bir doktora resimleri ve videoyu attım pekte iç açıcı şeyler söylemedi
Devlet hastanelerinin doktorları insanın yüzüne bile bakmıyor yani hepsi öyle olmasa da çoğunlukla öyle. İnsan en azından işlem anında bir iki şey söyler, çok şükür sıkıntı yok veya kapalıydı açtık falan diye
Sanki babalarının hayrına bize bakıyorlar, valla bilmiyorum niye ama ben devlet hastanesine gidince çok geriliyorym çok sinir bozucu doktorlar, hemşireler, personeller var.

Hiç yorum yapmadı soru bile sordurmadı raporda göreceksiniz zaten sorun yok gibi duruyor dedi ama raporu henüz alamadım başka ilde çekildiği için, özelden bir doktora resimleri ve videoyu attım pekte iç açıcı şeyler söylemedi
Canım anestezi olmayınca kendini kastıgın için yanlış sonuç verebiliyormuş bana doktorum öyle söyledi ben o yüzden anestezili çekildim açık çıktı benim tüpler ben daha önce dış gebelik geçirmiştim o yüzden çekildim onda da enfeksiyondan donemsel bir sıkıntı olmuş olabilir dedi doktorum rapora özel hastanedeyse siteden sonuç kısmından ulaşabilirsin belki gitmene gerek kalmaz

Canım anestezi olmayınca kendini kastıgın için yanlış sonuç verebiliyormuş bana doktorum öyle söyledi ben o yüzden anestezili çekildim açık çıktı benim tüpler ben daha önce dış gebelik geçirmiştim o yüzden çekildim onda da enfeksiyondan donemsel bir sıkıntı olmuş olabilir dedi doktorum rapora özel hastanedeyse siteden sonuç kısmından ulaşabilirsin belki gitmene gerek kalmaz
Devlet hastanesi ama tıkanıklık görünmüyor zaten, eski çikolata kisti ameliyatına bağlı sıkıntı görünüyor

Devlet hastanesi ama tıkanıklık görünmüyor zaten, eski çikolata kisti ameliyatına bağlı sıkıntı görünüyor
İyi o zaman kuzum inşallah sıkıntı da çözülür büyük bi şey değildir filmden sonra sans artıyor diyorlar inşallah güzel haberi alırsın

Benim 2 gün var bat a ama 100% eminim adet olacağım sivilce karın ağrısı başladı bile
Öyle düşünme canım adet ve gelenekleri gebelik belirtileri hep aynı oluyor çoğu zaman senin çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı ile inşallah pozitif görürsün testlerinde canım benim

Kızlar merhaba, tedavi sürecimiz için eşimden test istendi bilgisi olan varsa yorumlayabilir mı, 7 gün ilişki yaşamadık fakat labaratuvarda görevliye 5 gün demiş, aramız bu test mevzulari yüzünden biraz gergin bende endişe içerisinde onda sorun var mı öğrenemedim 🥺bende de pko var bata 7 gün kaldı 😔
IMG_20211208_235544.jpg
IMG_20211208_235617.jpg

Kızlar merhaba, tedavi sürecimiz için eşimden test istendi bilgisi olan varsa yorumlayabilir mı, 7 gün ilişki yaşamadık fakat labaratuvarda görevliye 5 gün demiş, aramız bu test mevzulari yüzünden biraz gergin bende endişe içerisinde onda sorun var mı öğrenemedim 🥺bende de pko var bata 7 gün kaldı 😔Eki Görüntüle 2966675 Eki Görüntüle 2966676
Ben bi problem göremedim iyi görünüyo sonuçlar

İyi o zaman kuzum inşallah sıkıntı da çözülür büyük bi şey değildir filmden sonra sans artıyor diyorlar inşallah güzel haberi alırsın
İnşallah canım benim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah💕

Back