7gün önce yaptıgımmı 4 gün önce yaptıgımmı yoksa 3 gün öncr sabah yaptıgımmıtest yaptın mı aşko sen
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7gün önce yaptıgımmı 4 gün önce yaptıgımmı yoksa 3 gün öncr sabah yaptıgımmıtest yaptın mı aşko sen
Yaaa çok teşekkür ederim insallahNet vaar![]()
İnşallah siz tekrar kan verin, Allah gönlünüze göre versinYaaa çok teşekkür ederim insallah
Amin amin insalalh teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsin inşallahİnşallah siz tekrar kan verin, Allah gönlünüze göre versin![]()
Kuzum günaydın. İğne etkisi geçmiş demek oluyor bu sanki, inşallah bu ay gelecek o güzel haber takipteyim seni. Benim daha 6. Günüm çook varGünaydın kızlar. İğneden sonra 9.günüm,ilk ilişkiden sonra 8.gün. Kaset test bu sekilde bence hala iğne etkisi bu. Zaten 2-3 güne çizgi belirmezse hamile kalamamışım demektirÇokta umutlu değilim ama hayırlısı
Canım çok net gözüküyor hayırlı olsun sağlıkla devam etsin değerin 200 lerde bir şey bence şuan, tahmin hakkımı kullandım:)Kızlar sabah normal kaset test yaptım çizgi var deme heyecandan ellerim titriyoriki gün önce kan testim 3.29 çıkmıştı
![]()
Cok teşekkür ederim canım inşallah devlet Hastanesi'nde mi yaptirsam bir bahane ile sağlık ocağındaki test yarın çıkıyorKuzum günaydın. İğne etkisi geçmiş demek oluyor bu sanki, inşallah bu ay gelecek o güzel haber takipteyim seni. Benim daha 6. Günüm çook var
Canım çok net gözüküyor hayırlı olsun sağlıkla devam etsin değerin 200 lerde bir şey bence şuan, tahmin hakkımı kullandım:)
Çok tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ne gibi farklılıklar yaşadın acaba ? ağrı, batma vs. biraz anlatır mısınCok teşekkür ederim canım inşallah devlet Hastanesi'nde mi yaptirsam bir bahane ile sağlık ocağındaki test yarın çıkıyor![]()
Ne güzel çoğunluk ikiz galiba maşallah :)) Darısı başıma inş. Bende ctesi dr kontrole gideceğim inş. transferimde bu ay yapılır hayırlısıylaKızlar Batı 11 Aralık olupta hamileliğini öğrenen varmı![]()
Verebileceğin en yakın devlet hastanesinde ver bence hiç farketmez:)Cok teşekkür ederim canım inşallah devlet Hastanesi'nde mi yaptirsam bir bahane ile sağlık ocağındaki test yarın çıkıyor![]()
Canım söylemiştim sana benim de 2.44 den sonra çizgi belirginleşmeye başlamıştı inşallah katlanarak artar sağlıkla kucağına alırsın. Ben de bugün doktora gideceğim değerim tahmini 700 olmuştur dedi doktor bi ultrasonda kese görmeye çalışıcaz.Kızlar sabah normal kaset test yaptım çizgi var deme heyecandan ellerim titriyoriki gün önce kan testim 3.29 çıkmıştı
![]()
Daha regl ye 6 8 gün var çok fazla.bir belirtim yok ama sık idrara çıkma ve gaz vardı af edersin cnmÇok tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ne gibi farklılıklar yaşadın acaba ? ağrı, batma vs. biraz anlatır mısın
Yaa ınsalalh görürsün canım çok heyecanlı ya Allah'ım sağ salim kavuştursun insallahCanım söylemiştim sana benim de 2.44 den sonra çizgi belirginleşmeye başlamıştı inşallah katlanarak artar sağlıkla kucağına alırsın. Ben de bugün doktora gideceğim değerim tahmini 700 olmuştur dedi doktor bi ultrasonda kese görmeye çalışıcaz.
benim testler predictor o nedenle netti, ben dün gece kaset yaptıöm böyle çıktı bat 4 vardı daha. pazartesi yaptıracam sen de bekle 3-4 güne ver kan tekrar. kesin yüksek çıkacakKızlar sabah normal kaset test yaptım çizgi var deme heyecandan ellerim titriyoriki gün önce kan testim 3.29 çıkmıştı
![]()
Ben genellikle adet olacağım zaman ishal oluyorum, bağırsaklar hareketleniyor canım. Belki gebelik belirtisi de olabilir ama çoğunlukla kabızlık olduğunu yazıyor kızlarKızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın adet tarihim. Ama gebelik yoksada adet olmam aslında ben pcos oldugu için ilaçsız adet olmuyorum. Gece inanılmaz 4-5 saat karın agrısı yasadım ve sabah özür dileyerek söylüyorum azıcık ishal vardı. Sorum su hamile arkadaslarda böyle karın ağrısı ishal yasayan oldumu![]()
Var tabi canım.Kızlar sabah normal kaset test yaptım çizgi var deme heyecandan ellerim titriyoriki gün önce kan testim 3.29 çıkmıştı
![]()
Aşılamada mı kullanmıştın canım kaç yumurtan gelişti. Allah bağışlasın sanaBen kullandım kalem şeklinde ince uçlu iğneden sanın 7 gün falan kullandım gebelik elde etmiştim
Adetim geçmedi 6 8 gün var canım sağlık ocağına geldim kan vericem iki gün önce 3.29 du değerim bakalım hayırlısı inşallah teşekkür ederimVar tabi canım.Bayağı belirginleşmiş, adetin geçti mi değerin yüksek çıkar diye düşünüyorum
Çatlatma iğnesi olmuştum 2 yumurta gelişti sağ tarafta solda yumurtalığım yok benim doğuştan 2 yumurta ile de gebe kaldım yumurtası sayısı çok önemli olmuyor bence maalesef kaybettim kürtaj oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırsınAşılamada mı kullanmıştın canım kaç yumurtan gelişti. Allah bağışlasın sana
Tebrikler, gebesinizKızlar sabah normal kaset test yaptım çizgi var deme heyecandan ellerim titriyoriki gün önce kan testim 3.29 çıkmıştı
![]()
bütün hissim gitti zaten canım ya kısmetBen genellikle adet olacağım zaman ishal oluyorum, bağırsaklar hareketleniyor canım. Belki gebelik belirtisi de olabilir ama çoğunlukla kabızlık olduğunu yazıyor kızlar