Ayyy yoldaşımBence 30 kasım da iğne mi oldum
Yok test yapmıyorum, hatta aylardır yapmıyorum.Ayyy yoldaşımsen test yspıyor mısunn belirtilerin var mı
Ben geçen ay 2 kere kucağımda kız bebek gördüm ama yine bat günü geldi rüyalar tersine döndüBizim rüyaların tesiri yok arkadaş artık biliyorum ya rüyada pozitif görünce negatif olcanı anlıyorum
Ya benim de şimdi lavaboda fark ettim böyle mandalina rengi akıntım olmuş anlamadım eğlence mekanındaydik horon teptim biraz sonra lavaboya gittim günlüğümde fark ettimKızlar bu arada benım iliski 1 aralık gecesi oldu 23.00 gibi yani iliskiden sonra 7.günümdü bugün yarın 8.günü olcak ilk iliskinin iğneninde 9.günü hadi hayırlısı heyecan yaptık gene memişleri görüncekarnımda cok şişti ya öğlen kurufasulye yemiştim ondan mı acaba ahdjjsjsja
Bata kaç gün varYa benim de şimdi lavaboda fark ettim böyle mandalina rengi akıntım olmuş anlamadım eğlence mekanındaydik horon teptim biraz sonra lavaboya gittim günlüğümde fark ettimAllah'ım herşeyi belirti arar olduk
Ya yeminle biz seninle anlaşmıştık gibiyiz aynı ya bizim de 1 gecesi olduKızlar bu arada benım iliski 1 aralık gecesi oldu 23.00 gibi yani iliskiden sonra 7.günümdü bugün yarın 8.günü olcak ilk iliskinin iğneninde 9.günü hadi hayırlısı heyecan yaptık gene memişleri görüncekarnımda cok şişti ya öğlen kurufasulye yemiştim ondan mı acaba ahdjjsjsja
Ben iğne olmadım ama bizimde 1 gecesi olduYa yeminle biz seninle anlaşmıştık gibiyiz aynı ya bizim de 1 gecesi oldu
Hahahah dogurursak aynı anda dogurcaz muhtemelenYa yeminle biz seninle anlaşmıştık gibiyiz aynı ya bizim de 1 gecesi oldu
Valla hep anlaşmış gibiyiz inşallah hep beraber pozitif müjdeleri veririz
Göremedim canımKızlar silik de olsa bi çizgi var mı sizce ve varsa da kuruma mıdır 1 saat sonra gördüm
Kuruma çizgisi canımKızlar silik de olsa bi çizgi var mı sizce ve varsa da kuruma mıdır 1 saat sonra gördüm
Kuşum sen hsg çektirmiş miydinGöremedim canım
11 gün var canım nasip bakalım valla bende iş ev arada atıyoruz kocaları evde bırakıp arkadaşlarla kaçamak yapıyoruzBata kaç gün var
İnşallah yerleşme kanamasidir
Bu arada ne güzel valla benim için de eğlen 7 24 evde olan biri olarak
Hayır, bu ay çektircektim ama eşim bu ay hiç birşey kullanmadan doktora gitmeden deneyelim dedi. Okeyledim ben de.Kuşum sen hsg çektirmiş miydin
Ben de bu reglden sonra çekilicem. Hayırlısı olsunHayır, bu ay çektircektim ama eşim bu ay hiç birşey kullanmadan doktora gitmeden deneyelim dedi. Okeyledim ben de.
Olmazsa bu ay ki reglden sonra düşünüyorum
15 aralığı bekliyoruz o zamanValla hep anlaşmış gibiyiz inşallah hep beraber pozitif müjdeleri veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?