Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım bidahaki sefere ondan deniyim

Sperm sorunu yok ama eşim bugün evde değil maalesef. Sadece şunu öğrenmek istiyorum yumurta 18 cm catlıyor bugün benim 15cm ise cuma cumartesi catlayacak doğru mu ? Cumartesi kontrole gitsem olur mu en azından catlayıp catlamadığını kontrol ederler ona göre ilişki olur

Gidersen daha iyi olur netleşir canm

Kızlar Batı 11 Aralık olupta hamileliğini öğrenen varmı

Hayır canım ben klomen kullanmadım kendiliğinden oldu.. evet bende de pik gördüğüm gün çok ağrı çektim kıvrandım.. MR a felan girdim baktı kötü huylu değil dedi doktor

Benimki aynı yerde 7 ve4cm lik vardı o zaman çok kötü olmuştum 3defa kıvrandım resmen agrısından ağladım resmen o sıra soğan kürü ile hayıt tohumu içtim 3ayda bitmişti
Bende soğan kürü yaptım 1 hafta sonra bıraktım yine yapıcam midem kaldırmıyor artık zorla içiyorum hayıt otu da mı işe yarıyormuş?

Bende soğan kürü yaptım 1 hafta sonra bıraktım yine yapıcam midem kaldırmıyor artık zorla içiyorum hayıt otu da mı işe yarıyormuş?
Hayıt otu sadece kiste degil bütün hormanlari dengeliyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum bir arastır istersen ben faydasını gördüm ama kimisinde iyi gelmiyormuş

Hayır canım ben klomen kullanmadım kendiliğinden oldu.. evet bende de pik gördüğüm gün çok ağrı çektim kıvrandım.. MR a felan girdim baktı kötü huylu değil dedi doktor
Yumurtlama olunca yumurtalar büyüdüğü için Baskı oluyor ondan o zaman daha çok agrıyor

Hayıt otu sadece kiste degil bütün hormanlari dengeliyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum bir arastır istersen ben faydasını gördüm ama kimisinde iyi gelmiyormuş
Dyumadım daha canım bakarım bi ben sadece papatya ahududu çayı ve soğan kürünü biliuorum kist için doktorum da onları dene ilaç vermicem dedi

Canım şöyle 18 mmden sonra artık sağlıklı kabuk ediliyor ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlara bu boyuttan sonra iğne yapıyorlar, ama benim kürtajdan sonra yumurtam 42 mm’ye kadar büyüdü mesela ve çatlamadı. Her büyütülen yumurta çatlayacak diye bir kural yok onu anlatmak istedim.

Çatlamayıp kiste çevrilip bir sonraki adet döneminde atılma da olabiliyor.

O yüzden sen cuma git eğer çatladıysa sorun yok zaten, çatlamadıysa doktoruna çatlama iğnesi teklif edebilirsin. Tabi ben sürecimi falan bilmiyorum o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama çatlatma iğnesi diye bir yol da var değerlendirmen için söyledim.

İnşallah canım sabah baska testte negatif cıkmıstı aslında ama bunda sıvı bile aldıgım halde böyle cıktı bende anlamadım yarın belli olır herhalde
Oyle oluyor koyulasiyo saat gectikce bende ilk yaptigimda silikti 4 5 saat sonr yapinca koyulasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…