- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 53
- 33
Teşekkür ederim canımCanım spermler 72 saat kadar canlı kalıyor. Eğer eşinde bir sperm sorunu yoksa Hergün de deneyebilirsiniz ama gün aşırı yeterli görüyor doktorlar, çünkü hergün olunca sperm kalitesi düşebiliyor.
Artimed canım, bence gayet iyi çok hassas.
Sperm sorunu yok ama eşim bugün evde değil maalesef. Sadece şunu öğrenmek istiyorum yumurta 18 cm catlıyor bugün benim 15cm ise cuma cumartesi catlayacak doğru mu ? Cumartesi kontrole gitsem olur mu en azından catlayıp catlamadığını kontrol ederler ona göre ilişki olurCanım spermler 72 saat kadar canlı kalıyor. Eğer eşinde bir sperm sorunu yoksa Hergün de deneyebilirsiniz ama gün aşırı yeterli görüyor doktorlar, çünkü hergün olunca sperm kalitesi düşebiliyor.
Artimed canım, bence gayet iyi çok hassas.
Artımed canım cok hassas güzel bi testKızlar şu mavili gebelik testi markası ne merak ettim memnun musunuz kullanan var mı
Gidersen daha iyi olur netleşir canmSperm sorunu yok ama eşim bugün evde değil maalesef. Sadece şunu öğrenmek istiyorum yumurta 18 cm catlıyor bugün benim 15cm ise cuma cumartesi catlayacak doğru mu ? Cumartesi kontrole gitsem olur mu en azından catlayıp catlamadığını kontrol ederler ona göre ilişki olur
Kızlar Batı 11 Aralık olupta hamileliğini öğrenen varmıKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Hayır canım ben klomen kullanmadım kendiliğinden oldu.. evet bende de pik gördüğüm gün çok ağrı çektim kıvrandım.. MR a felan girdim baktı kötü huylu değil dedi doktorVar canim ya, ovulasyon testinde pik gordugum gun agri basladi, testin siliklestigi ertesi gun hafifledi ama hic gecmedi 1 haftadir. Tabi baska yumurtam var miydi, catladi mi ne oldu hic bilmiyorum. Takipsiz kullanmistim Klomen’i, hata yaptim. Simdi belirsizlik icerisinde bekliyorum. Seninki de Klomen yuzunden mi oldu?
Bende soğan kürü yaptım 1 hafta sonra bıraktım yine yapıcam midem kaldırmıyor artık zorla içiyorum hayıt otu da mı işe yarıyormuş?Benimki aynı yerde 7 ve4cm lik vardı o zaman çok kötü olmuştum 3defa kıvrandım resmen agrısından ağladım resmen o sıra soğan kürü ile hayıt tohumu içtim 3ayda bitmişti
Hayıt otu sadece kiste degil bütün hormanlari dengeliyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum bir arastır istersen ben faydasını gördüm ama kimisinde iyi gelmiyormuşBende soğan kürü yaptım 1 hafta sonra bıraktım yine yapıcam midem kaldırmıyor artık zorla içiyorum hayıt otu da mı işe yarıyormuş?
Yumurtlama olunca yumurtalar büyüdüğü için Baskı oluyor ondan o zaman daha çok agrıyorHayır canım ben klomen kullanmadım kendiliğinden oldu.. evet bende de pik gördüğüm gün çok ağrı çektim kıvrandım.. MR a felan girdim baktı kötü huylu değil dedi doktor
Dyumadım daha canım bakarım bi ben sadece papatya ahududu çayı ve soğan kürünü biliuorum kist için doktorum da onları dene ilaç vermicem dediHayıt otu sadece kiste degil bütün hormanlari dengeliyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum bir arastır istersen ben faydasını gördüm ama kimisinde iyi gelmiyormuş
Biz bi daha kullanmayalim, demek ki bize iyi gelmiyor :)Ben doktor kontrolünde kullandığım halde oldu çatlatma iğnesi de olmuştum
Bence 30 kasım da iğne mi oldumAy resmen aynıyızz cok heyecanlandım bak şimdi
Canım şöyle 18 mmden sonra artık sağlıklı kabuk ediliyor ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlara bu boyuttan sonra iğne yapıyorlar, ama benim kürtajdan sonra yumurtam 42 mm’ye kadar büyüdü mesela ve çatlamadı. Her büyütülen yumurta çatlayacak diye bir kural yok onu anlatmak istedim.Sperm sorunu yok ama eşim bugün evde değil maalesef. Sadece şunu öğrenmek istiyorum yumurta 18 cm catlıyor bugün benim 15cm ise cuma cumartesi catlayacak doğru mu ? Cumartesi kontrole gitsem olur mu en azından catlayıp catlamadığını kontrol ederler ona göre ilişki olur
Bat 13ydu benim. predictor yaptım iki gün pozitif. kan testini pazartesi vericem, iyice netleşsin istedim.Kızlar Batı 11 Aralık olupta hamileliğini öğrenen varmı
Benim bat 11 ama gününü bekliyorumKızlar Batı 11 Aralık olupta hamileliğini öğrenen varmı
Bazen telde gorunemeye biliyo sen gozunle bakinca goruyosan 2 gune tekrarlaKızlar kızlar bu test baya hassas sanırım ajdjsjaka böyle cıktı
Ben gordummBen cıplak gözle görüyorum ama kameraya tam yansıtamadım tabi
Oyle oluyor koyulasiyo saat gectikce bende ilk yaptigimda silikti 4 5 saat sonr yapinca koyulastiİnşallah canım sabah baska testte negatif cıkmıstı aslında ama bunda sıvı bile aldıgım halde böyle cıktı bende anlamadım yarın belli olır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?