Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum inşallah

Ayyy yaşasınn!! Ne kadar güzel bi haber sasacım tam 16 çocuğun var demek şuan ay maşallah maşallahhh inş 5. Gün sonunda da her şey güzel olucak

İyi çıkmış değerin gııııız
Yaa inşallah güzel haberlerde gelirde bir işe yarar.Eşimin sperm testi de çok iyi geldi.Doktor testte ki tüm değerleri çok iyi çok iyi diye diye değerlendirdi, takviye kullanıyor musun falan diye sordu.Progesteron tamam, savaşçı spermler tamam ol artıkda sevineyim demi ama

Kuzu daha fazla bünyene dokunmasan mı Ramak kalmış başlamana talihsizlik yaşama çünkü süreç çok basamaklıymış. Bir de doktora sorsana rahim kalınlığını takip etsin..
Canım sen tüpü nerde yaptırıyon sende hormin yada başka sorun varmıydı tedavi öncesi nasıl beslendin ilaçlar vs neydi

Hadi bu ay olsun beee sen de çok bekledin

Ben her şüphelendiğimde hatta şüphelendiğimde bile yüzüğü görünce bi beta bakıyorlar acilde Doğuda yaşadığım için mi böyle acep siz bakmıyor diyince şaşırdım
Ben de doğuda yaşıyorum canım acilde beta bakılmadığını söylüyorlar, demek hastaneden hastaneye değişiyor

İlacı adetin 3.günü baslatıyorlar büyümezse bu ay vermez. Ama sen bi daha kontrol ettir yumurtanı canım
Selam , dün ovülasyon testi yaptım pikti , değerlendirdim bugünde doktora gittim sabah kontrol etti 15,5 olmuş yumurtan dedi , yüksek ihtimalle cuma cumartesi catlar dedi anlamadım bana yardımcı olur musunuz

Selam , dün ovülasyon testi yaptım pikti , değerlendirdim bugünde doktora gittim sabah kontrol etti 15,5 olmuş yumurtan dedi , yüksek ihtimalle cuma cumartesi catlar dedi anlamadım bana yardımcı olur musunuz
Günde 1-2 mm arası büyüyor yumurtalar o nedenle Cuma’ya kadar max 20 mm civarı olur canım ama illa çatlayacak diye bir kural yok çatlamayıp kiste de dönüşebilir.

Sürecini bilmiyorum ama çatlatma iğnesi düşünebilirsin.

Ovulasyon testleri malesef her zaman doğru sınuc göstermiyor buna burda çok kez şahit olduk canım en garantisi ultrasonda takip ettirmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…