İnşallah kuzum inşallahYaa lütfen bekle, güzel haberler gelecek 2021 bitmeden. Bu iğne de öyle bir şey ki ağız tadı ile test bile yapılmıyor.
Aryacım günaydın, ne güzelmiş rüyan
Ben de bir kaç gün önce rüyamda kız bebeğim olduğu gördüm, hamileymişim elime düşüverdi bir anda. Ona dokundum ve sanki gerçek gibiydi, hissettim rüyamda bebeği
Böyle çok hikaye duyduk bıraktığı anda hamile kalan, senin de bu ay olmaması İçin bir sebep yok. İnşallah gelecek güzel haberin, burda hepimiz aynı amaç uğruna çaba gösteriyoruz ama her şey bizim elimizde değil. Bundan 5 sene sonda bu günlerimize bakıp tebessüm edeceğiz evlatlarımızı izlerken, ben buna çok inanıyorum
Maşallah kuzumKızlar 22 yumurtadan 16 sı kaliteli çıkmış. 16 sıda döllenmişL Larissa @karaca3443 A R Y A Selizay inş sonrası da güzel olacak. Pazar günü 5.güne ulaşanların sayısı da inş fazla olur
Ay çok güzel yaaaaKızlar 22 yumurtadan 16 sı kaliteli çıkmış. 16 sıda döllenmişL Larissa @karaca3443 A R Y A Selizay inş sonrası da güzel olacak. Pazar günü 5.güne ulaşanların sayısı da inş fazla olur
Ayyy yaşasınn!! Ne kadar güzel bi haberKızlar 22 yumurtadan 16 sı kaliteli çıkmış. 16 sıda döllenmişL Larissa @karaca3443 A R Y A Selizay inş sonrası da güzel olacak. Pazar günü 5.güne ulaşanların sayısı da inş fazla olur
Yaa inşallah güzel haberlerde gelirde bir işe yarar.Eşimin sperm testi de çok iyi geldi.Doktor testte ki tüm değerleri çok iyi çok iyi diye diye değerlendirdi, takviye kullanıyor musun falan diye sordu.Progesteron tamam, savaşçı spermler tamam ol artıkda sevineyim demi amaİyi çıkmış değerin gııııız
Canım sen tüpü nerde yaptırıyon sende hormin yada başka sorun varmıydı tedavi öncesi nasıl beslendin ilaçlar vs neydiKuzu daha fazla bünyene dokunmasan mıRamak kalmış başlamana talihsizlik yaşama çünkü süreç çok basamaklıymış. Bir de doktora sorsana rahim kalınlığını takip etsin..
Oy oy oyyy maaşallah kuzumKızlar 22 yumurtadan 16 sı kaliteli çıkmış. 16 sıda döllenmişL Larissa @karaca3443 A R Y A Selizay inş sonrası da güzel olacak. Pazar günü 5.güne ulaşanların sayısı da inş fazla olur
Ovulasyon takip etmiştim. 11. Gündü çatlamadan sonra böyleydi. Ah minik nohutum özledimÇizgin nasıl cıkmıstı canım
Hadi bu ay olsun beee sen de çok bekledinYaa inşallah güzel haberlerde gelirde bir işe yarar.Eşimin sperm testi de çok iyi geldi.Doktor testte ki tüm değerleri çok iyi çok iyi diye diye değerlendirdi, takviye kullanıyor musun falan diye sordu.Progesteron tamam, savaşçı spermler tamam ol artıkda sevineyim demi ama
Ben de doğuda yaşıyorum canımBen her şüphelendiğimde hatta şüphelendiğimde bile yüzüğü görünce bi beta bakıyorlar acildeDoğuda yaşadığım için mi böyle acep siz bakmıyor diyince şaşırdım
Hayirli olsun canımmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de nasip olsun insallahArkadaşlar dun ve bugun testler. bugun daha net dimi? ilk kez çift çizgi gördüm çok heyecanlı
Eki Görüntüle 2966252 Eki Görüntüle 2966255
YaaaaaOvulasyon takip etmiştim. 11. Gündü çatlamadan sonra böyleydi. Ah minik nohutum özledim
İnşallah vardır kuzucumSen böyle deyince çöpe attigim teslerimi geri aldım bir ümit işte hatıra saklamak adına
Selam , dün ovülasyon testi yaptım pikti , değerlendirdim bugünde doktora gittim sabah kontrol etti 15,5 olmuş yumurtan dedi , yüksek ihtimalle cuma cumartesi catlar dedi anlamadım bana yardımcı olur musunuzİlacı adetin 3.günü baslatıyorlar büyümezse bu ay vermez. Ama sen bi daha kontrol ettir yumurtanı canım
Günde 1-2 mm arası büyüyor yumurtalar o nedenle Cuma’ya kadar max 20 mm civarı olur canım ama illa çatlayacak diye bir kural yok çatlamayıp kiste de dönüşebilir.Selam , dün ovülasyon testi yaptım pikti , değerlendirdim bugünde doktora gittim sabah kontrol etti 15,5 olmuş yumurtan dedi , yüksek ihtimalle cuma cumartesi catlar dedi anlamadım bana yardımcı olur musunuz
amin canım inş hepimiz için en güzeli olsun inşHayirli olsun canımmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de nasip olsun insallah
Kaç saat sıvı almadan yapmıştın canım? Kıyamam üzülme o cennete seni bekliyorOvulasyon takip etmiştim. 11. Gündü çatlamadan sonra böyleydi. Ah minik nohutum özledim
Ovulasyon testleri malesef her zaman doğru sınuc göstermiyor buna burda çok kez şahit olduk canım en garantisi ultrasonda takip ettirmenSelam , dün ovülasyon testi yaptım pikti , değerlendirdim bugünde doktora gittim sabah kontrol etti 15,5 olmuş yumurtan dedi , yüksek ihtimalle cuma cumartesi catlar dedi anlamadım bana yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?