• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben döngümun 3 günü femara başladım 7 günü sadece solda gelişmeye başlamış sağda çok minik var gelişen dedi sonra 11 günü bende yumurta akıntısı ovulasyon silik olunca bende tamam o gelişti çatladı deyip 30 Kasım'da muayeneye gittim ama soldaki 25 mm olmuş duruyordu sağdaki çatlamışti iğne yapmak zorunda kaldık soldaki için. İğneden 48 saat sonra çatladı.Benim doktorum hep adetin 21 günü baktiriyor yarında döngümun 21 günü canım
Sağdaki çatladı ise kendiliğinden çok iyi canım, bir de iğne yaptırmışsın şans 2 ye katlanmış. Çok yumurta da iyi değil diyorlar ama bence 2 çok kategorisine girmiyor, yani inşallah öyledir benim de 2 yumurta vardı biri kesin çatlamış usgde öyle gördük. Diğerinin de için kan-sıvı dolmuş bu da %90 çatlamış dedi doktorum ama çok detay bilmiyorum bu konuda.

Sağdaki çatladı ise kendiliğinden çok iyi canım, bir de iğne yaptırmışsın şans 2 ye katlanmış. Çok yumurta da iyi değil diyorlar ama bence 2 çok kategorisine girmiyor, yani inşallah öyledir benim de 2 yumurta vardı biri kesin çatlamış usgde öyle gördük. Diğerinin de için kan-sıvı dolmuş bu da %90 çatlamış dedi doktorum ama çok detay bilmiyorum bu konuda.
İkisi de çatlamıştir o zaman canım ben pazartesi rüyamda progesteron baktırmisim 30-40 arası bir sonuç çıkmış diyorum sanırım hamileyim hatta ikiz de olabilir çok yüksek çıkmış diyorum kendi kendime rüyamda 🤣🤣iyice delirdik valla

Kızlar merak edenler için sağlık ocaginda progesteron ve diğer tüm hormonlara bakıyorlar, simdi asm lab sonuç sitesinde protokol no ile giriş yaptım listesini gördüm sonuçlar henüz belli değil ama bakılıyormuş

Kızlar merak edenler için sağlık ocaginda progesteron ve diğer tüm hormonlara bakıyorlar, simdi asm lab sonuç sitesinde protokol no ile giriş yaptım listesini gördüm sonuçlar henüz belli değil ama bakılıyormuş
İstanbul'da mi yaşıyorsun. İstanbul da bakmıyorlardi ama kaldırıldı dediler di

Yaşassıın, hemen anlat bize sürecini😇

benim yumurtalıklarım iyiydi ama yaşım var. Doktor 6 ay süre verdi, 3 ayda oluyor şimdi. benim ilişkiden sonra çok idrarım gelir, bu sefer hep tuttum, 1 saate yakın yattım, tuvalet geç gittim. hep gündüz ilişki oldugu için birince evden çıkıp dışarda simit alma bahanesi ile yürüdüm. bi de hep yataga akıyor gibi geldi öncekilerde hemen iç çamaşırımı girerek bekledim, normalde mutlaka değiştiririm bu sefer dayandım 😁

ahhh allahım sen bana da nasip et :KK33:Hoppa çok güzel kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin:KK9: hayırlı olsunnnnn:KK200: erken gebeliktestimi bat ne zaman
evet bat 4 gün var. pazartesiye kadar böyle testler yapıcam, pazartesi kan vericem. inş daha koyulaşır 🤩 darısı isteyen herkese en kısa zamanda inş 😍

Kızlar 22 yumurtadan 16 sı kaliteli çıkmış. 16 sıda döllenmiş 😍🤩 L Larissa karaca3443 karaca3443 A R Y A A R Y A Selizay Selizay inş sonrası da güzel olacak. Pazar günü 5.güne ulaşanların sayısı da inş fazla olur🤩
Ayyyy tü tü tü tü maaşallah maaşallah kıııııız. Hadi bakalım darısı 5. Güne sonra da transfere her şey güzel olur inşallah. Sen de bu süre zarfında mutlaka beslenmene dikkat et, avokado ve kuruyemişleri ihmal etme ❤️❤️

Kızlar adetimin son günleri yumurta akı gibi şeffaf akıntım oldu iki gün çok afedersiniz böyle nokta nokta çok çok az kan vardı ilk defa böyle bişi yaşıyorum. Çatlama ağrısına benzer sancı da yaşadım ama adetim bitti mi bitmedi mi emin olamadığım için değerlendiremedim. Bunu yaşayan ya da bu konuda fikri olan var mı?

benim yumurtalıklarım iyiydi ama yaşım var. Doktor 6 ay süre verdi, 3 ayda oluyor şimdi. benim ilişkiden sonra çok idrarım gelir, bu sefer hep tuttum, 1 saate yakın yattım, tuvalet geç gittim. hep gündüz ilişki oldugu için birince evden çıkıp dışarda simit alma bahanesi ile yürüdüm. bi de hep yataga akıyor gibi geldi öncekilerde hemen iç çamaşırımı girerek bekledim, normalde mutlaka değiştiririm bu sefer dayandım 😁
Sağlıkla devam etsin inşallaaah🌸🙏
Kızlar 22 yumurtadan 16 sı kaliteli çıkmış. 16 sıda döllenmiş 😍🤩 L Larissa karaca3443 karaca3443 A R Y A A R Y A Selizay Selizay inş sonrası da güzel olacak. Pazar günü 5.güne ulaşanların sayısı da inş fazla olur🤩
MaviSasa234 MaviSasa234 çok tebrikler inşallah güzel sonuçlar alacaksın bu sabrının karşılığında canım, kimbilir nasıl heyecanla açtın o telefonu🙏

Sistit desen sadece idrara bakıp gebelikte kullanılan ilaç veriyorlar, boşuna deneme bile 😃 çünkü ben de idrar yolu enfeksiyonum var ve başım çok ağrıyor demiştim. Tamam idrara bakıp gebelikte kullanılan ilaç veririz demişti. Başın içinde eczaneden gebelik testi alıp yap, gebe değilsen ilaç kullan diye yol gösterdi. Sanki ben bunu bilmiyorum 🤣🤣
Ben her şüphelendiğimde hatta şüphelendiğimde bile yüzüğü görünce bi beta bakıyorlar acilde 😅 Doğuda yaşadığım için mi böyle acep siz bakmıyor diyince şaşırdım 🤔

Hayirlisi olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin🙏

uygulamada 27’i gösteriyordu, 27 ve 28 inde ilişki oldu. geçen ay 31 gösteriyordu ama 30 çatlamıştı, doktara gidince anladım. ona göre revize
çok teşekkürler cnm
allah hepimize nasip etsin amin
Amin insallah 🙏 siz hangi uygulamayi kullaniyorsunuz benim gunlerim tam belli olmuyo bi ay 28 bi ay 31 gunde oluyorum o yuzden guvenemiyorum uygulamayada

Back