• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün çatlatma iğnesi oldum doktorum Çarşamba ve cumayi degerlendirin dedi ve şuan seffaf uzayan o yumurtlama akıntısı geldi , şu akıntı konusunda bilgisi olan söyleyebilir mi catlama olduktan sonra mi o akıntı geliyordu yarin gec olur mu ki degerlendirme icin🙄

Kızlar bugün çatlatma iğnesi oldum doktorum Çarşamba ve cumayi degerlendirin dedi ve şuan seffaf uzayan o yumurtlama akıntısı geldi , şu akıntı konusunda bilgisi olan söyleyebilir mi catlama olduktan sonra mi o akıntı geliyordu yarin gec olur mu ki degerlendirme icin🙄
Ya ben iki defa kullandım 36 saat sonra ilişki dedi ama olmadı. Ben de pişman oldum erkenden denemediğime. Bu akşam da değerlendir bence sperm değerinde sıkıntı yoksa 😂

Ya ben iki defa kullandım 36 saat sonra ilişki dedi ama olmadı. Ben de pişman oldum erkenden denemediğime. Bu akşam da değerlendir bence sperm değerinde sıkıntı yoksa 😂
Hay anasını ya kocamda uyudu degerlendirmessemde aklımda kalacak yapsam o gün olur muydu diye😂 off daha kolay yolu yok mu su cocuk yapmanın be zevk aldığımız şey bile zorunlu yapilinca zevksiz oluyor 😂😂😂

Catlatma öncesinde 1 veya 2 gün önce değerlendirdiniz mi? O akıntı yumurtlama belirtisi canım

Yaaa deli kız ahahaga😁 yine doğrucu davutluğumdan gitti yani🥲
Sistit desen sadece idrara bakıp gebelikte kullanılan ilaç veriyorlar, boşuna deneme bile 😃 çünkü ben de idrar yolu enfeksiyonum var ve başım çok ağrıyor demiştim. Tamam idrara bakıp gebelikte kullanılan ilaç veririz demişti. Başın içinde eczaneden gebelik testi alıp yap, gebe değilsen ilaç kullan diye yol gösterdi. Sanki ben bunu bilmiyorum 🤣🤣

Back