- 10 Eylül 2020
- 2.667
- 2.910
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben iki defa kullandım 36 saat sonra ilişki dedi ama olmadı. Ben de pişman oldum erkenden denemediğime. Bu akşam da değerlendir bence sperm değerinde sıkıntı yoksaKızlar bugün çatlatma iğnesi oldum doktorum Çarşamba ve cumayi degerlendirin dedi ve şuan seffaf uzayan o yumurtlama akıntısı geldi , şu akıntı konusunda bilgisi olan söyleyebilir mi catlama olduktan sonra mi o akıntı geliyordu yarin gec olur mu ki degerlendirme icin
Benim de bu tarz bir şey çıkmıştı. İnşallah vardırAdete 3 gün kala ovülasyon testim kızlar
İyi çıkmış değerin gııııızBen bugün aile hekimine gittim sadece progesteron istedim tüm kadınlık hormonlarını folat b12 tsh ne varsa girdi sağolsun.Yumurtlama sonrası 6. Gün 15.32 mi ne çıktı değerim
Hay anasını ya kocamda uyudu degerlendirmessemde aklımda kalacak yapsam o gün olur muydu diye off daha kolay yolu yok mu su cocuk yapmanın be zevk aldığımız şey bile zorunlu yapilinca zevksiz oluyorYa ben iki defa kullandım 36 saat sonra ilişki dedi ama olmadı. Ben de pişman oldum erkenden denemediğime. Bu akşam da değerlendir bence sperm değerinde sıkıntı yoksa
Bebeğim yaptıramadım şehir hastanesi yapmadı acildeCanım sonucun cıktımı hayırlısı olsun hakkında
Kasık ve bas agrısı dedim tühhh keşke öyle deseydim yaCanım direkt beta isteyince bakmıyorlar ya sistit falan deseydin ilaç yazmak için bakmaları gerekirdi
Bebeğimmm inşallahBenim de bu tarz bir şey çıkmıştı. İnşallah vardır
Hadi ya ben bile heyecanlandım senin adına sabah sağlık ocağından versene canımBen geldim hastaneden bakmadılar saka gibi başhekimlik kararı ile yasaklamıslar acilde beta hcg bakılmasını
Catlatma öncesinde 1 veya 2 gün önce değerlendirdiniz mi? O akıntı yumurtlama belirtisi canımKızlar bugün çatlatma iğnesi oldum doktorum Çarşamba ve cumayi degerlendirin dedi ve şuan seffaf uzayan o yumurtlama akıntısı geldi , şu akıntı konusunda bilgisi olan söyleyebilir mi catlama olduktan sonra mi o akıntı geliyordu yarin gec olur mu ki degerlendirme icin
Yarın bi aile hekimliğinde yaptır bakalım inşallah dualarım seninleKızlar ne olur dua edin gidiyorum kan vermeye
Çalısıyorum kuzum öyle bi şansım yokHadi ya ben bile heyecanlandım senin adına sabah sağlık ocağından versene canım
Asko sen midem kasılıyo kalp krizi geçirdigimden süpheleniyorum dicektin o zaman paşa paşa bakıyorlar ilaç vermek içinBen geldim hastaneden bakmadılar saka gibi başhekimlik kararı ile yasaklamıslar acilde beta hcg bakılmasını
Kuzum öğle aranda özel bir merkezde gidip versene ben öyle yapıyorumÇalısıyorum kuzum öyle bi şansım yok
Çalısıyorum kuzum öyle bi şansım yok Allah razı olsun kuzummm cumartesi günü yaptırcamYarın bi aile hekimliğinde yaptır bakalım inşallah dualarım seninle
Ahh dağ basında ofis deniceö sansımı amaKuzum öğle aranda özel bir merkezde gidip versene ben öyle yapıyorum
Yaaa deli kız ahahaga yine doğrucu davutluğumdan gitti yaniAsko sen midem kasılıyo kalp krizi geçirdigimden süpheleniyorum dicektin o zaman paşa paşa bakıyorlar ilaç vermek için
Bunda da vardır bir hayır bekle bakalım kuzumYaaa deli kız ahahaga yine doğrucu davutluğumdan gitti yani
Sistit desen sadece idrara bakıp gebelikte kullanılan ilaç veriyorlar, boşuna deneme bile çünkü ben de idrar yolu enfeksiyonum var ve başım çok ağrıyor demiştim. Tamam idrara bakıp gebelikte kullanılan ilaç veririz demişti. Başın içinde eczaneden gebelik testi alıp yap, gebe değilsen ilaç kullan diye yol gösterdi. Sanki ben bunu bilmiyorumYaaa deli kız ahahaga yine doğrucu davutluğumdan gitti yani
Kesinlikle ben bekarken bile bana kalp krizi geçiriyorum gsliba diye gittigimde beta hcg bakmıslar acildeYaaa deli kız ahahaga yine doğrucu davutluğumdan gitti yani