• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün aile hekimine gittim sadece progesteron istedim tüm kadınlık hormonlarını folat b12 tsh ne varsa girdi sağolsun.Yumurtlama sonrası 6. Gün 15.32 mi ne çıktı değerim
Bende cuma gunu veririm daha bugun verdim yine herseye baktiririm o zmanda saol canim

Su kocam ne sinir bozucu herif ya test almak için çıktık diyor ki boşuna alıyorsun yarin hasta olacaksın. duygusuz ruhsuz herif insallah pozitif çıkar da utanır söylediklerinden 😑🙄
Benimde var basimda oyle bi ruhsuz adam kan sonucuna teste inanmiyor kafami duvardan duvara vurcam onceden erken yapmiyordun bide buna basladin hele bi adet gunun gecsin diyo bogacam elimde kalacak 😂😂

Kızlar yardım edin yoksa kafayı üşüteceğim😔 gebe olduğumu öğrendiğimden beri hep bi korku var içimde doğru düzgün sevinemedim bile. Ya kimyasal olursa ya dış gebelikse kötü bişey olursa diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Dünkü kan değerim 488di bi daha cuma günü vericem. Bu düşünceleri aklımdan nasıl atabilirim kötü bişey olacağı yoksa da bu stresten olacak bi akıl verin bana 🙏

Benimde var basimda oyle bi ruhsuz adam kan sonucuna teste inanmiyor kafami duvardan duvara vurcam onceden erken yapmiyordun bide buna basladin hele bi adet gunun gecsin diyo bogacam elimde kalacak 😂😂
Acaba biz mi çok ince düşünüyoruz duygusalz yoksa sorun onlar da mı anlamış değilim varsa da soylemicem sana diyorum mümkünse doğurana kadar söyleme muayene dogum paranı da baban versin diyip dalga geçiyor gicik😅😅

Kızlar yardım edin yoksa kafayı üşüteceğim😔 gebe olduğumu öğrendiğimden beri hep bi korku var içimde doğru düzgün sevinemedim bile. Ya kimyasal olursa ya dış gebelikse kötü bişey olursa diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Dünkü kan değerim 488di bi daha cuma günü vericem. Bu düşünceleri aklımdan nasıl atabilirim kötü bişey olacağı yoksa da bu stresten olacak bi akıl verin bana 🙏
Bende ayni durumdayim doktora gorunemedim derdimi anlatamadim oyle yedim durdum kendimi birazcik sancim oldu buda kimyasal demekten alamiyorum kendimi mhrsde soyle bi goz gezdirirken baktim yarina ve tek saat randevu kalmis hemen aldim oturdum ona sevincimden agliyorum dusun nasil bi durumdayim😂😂

Kesinlikle ben bekarken bile bana kalp krizi geçiriyorum gsliba diye gittigimde beta hcg bakmıslar acilde😂
Ben başım dönüyor midem bulanıyor diye girmiştim, gebelik ihtimali var mı dedmişti, yok dedim tamam dedi. Bi baktım hcg testi yapmıştı, 😂

Bende ayni durumdayim doktora gorunemedim derdimi anlatamadim oyle yedim durdum kendimi birazcik sancim oldu buda kimyasal demekten alamiyorum kendimi mhrsde soyle bi goz gezdirirken baktim yarina ve tek saat randevu kalmis hemen aldim oturdum ona sevincimden agliyorum dusun nasil bi durumdayim😂😂
Cidden erken öğrenmek hiç iyi bişey değilmiş ya onu anladım 😔

Acaba biz mi çok ince düşünüyoruz duygusalz yoksa sorun onlar da mı anlamış değilim varsa da soylemicem sana diyorum mümkünse doğurana kadar söyleme muayene dogum paranı da baban versin diyip dalga geçiyor gicik😅😅
Seninki yine iyi bana bebek diyemiyo alet edevata bisey olmasin yine diyo dusun artik yok biz normal onlar anormal 😂😂

Back