• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maraştayım ben 😅

Bu tarz mesajlar yasak, direk ban yersin uyarmış olayım 😊

MaviSasa234 MaviSasa234 canım yarın füze haberleri bekliyoruz en az 5 tanesi 5. Güne gelir inşallah 🤩

@Jenna16 kız elini çabuk tut sigorta biticek ahah bir de o stres var sende 😂😂

@A R Y A sende durumlar ne balım?

Maviesra Maviesra kuzu söküldü mü adetin?
Canooo kan geliyor idrarda falan ama pedi çok aman aman doldurmuyo nar suyu içtim ananas aldım bide bunlar regl için iyiymiş doğal beslenim kendime gelirim çok şükür haftaya sulu ultrosan randevum var başlıyorum bismillah diyip

Canooo kan geliyor idrarda falan ama pedi çok aman aman doldurmuyo nar suyu içtim ananas aldım bide bunlar regl için iyiymiş doğal beslenim kendime gelirim çok şükür haftaya sulu ultrosan randevum var başlıyorum bismillah diyip
Az ya da çok gelmesi önemli değil. Geliyor mu geliyor. Maaşallah maaşallah 😂

Kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra test yapıp da olumlu cevap alan oldu ? Varsa yazabilirmisiniz merak ettim 🙃benim üzerinden 7 gün geçti belirtilerim yok gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı var ama kasık ağrılarım kistim var ondan da olabilir diye düşünürek ümitlendirmyorum kendimi bu kadar erkenden belirti yoktur diye geçiştiriyorum..
Ben normal gebelik testini yumurtlamadan 13 sonra yaptım. Erken gebelik testi değildi. Çıktı.

Çok feci bel ve kasık ağrım oldu, emindim negatif çıkacağına, aşırı adet belirtisiydi.

Ama diğer aylardan farklı olan şey meme uçlarım koyulaştı, normalde de şişiyordu, gerginlik ve ağrı oluyordu ama bu sefer rengi değişti.

Maraştayım ben 😅

Bu tarz mesajlar yasak, direk ban yersin uyarmış olayım 😊

MaviSasa234 MaviSasa234 canım yarın füze haberleri bekliyoruz en az 5 tanesi 5. Güne gelir inşallah 🤩

@Jenna16 kız elini çabuk tut sigorta biticek ahah bir de o stres var sende 😂😂

@A R Y A sende durumlar ne balım?

Maviesra Maviesra kuzu söküldü mü adetin?
Kız bitsede seneye yeniletmek zorundayım zaten 9 ayıda kapsamıyordu 2 sene üst üste yaptırmak zorınlu modüler olanda😂😂

Bugün 11.gün,ilk defa ovulasyon testi yaptım Laboquick
Bu şekilde çıktı. Döngülerim 35-40 gün arası genelde ama geçen aylarda 30 veya 32 gün olduğu da olmuştu. Bu teste yorum yapabilir misiniz? Teşekkür ederim :)
Ben bunu gördükten bir kaç gün sonra peak yaptı, yani bence bu günler devam edin. Hiç tahmin etmediğiniz gibi olabilir, benim tahmin ettiğim günden sonra oldu mesela

Ben normal gebelik testini yumurtlamadan 13 sonra yaptım. Erken gebelik testi değildi. Çıktı.

Çok feci bel ve kasık ağrım oldu, emindim negatif çıkacağına, aşırı adet belirtisiydi.

Ama diğer aylardan farklı olan şey meme uçlarım koyulaştı, normalde de şişiyordu, gerginlik ve ağrı oluyordu ama bu sefer rengi değişti.
ya benim 2 aydır göğüş şişkinliği gitmedi zaten oyüzden hemen şüphelenmeye başladım bi de şimdi bel ağrısı da eklenince insan acaba mı diyor.. ama işte bende Kist var şuan haftaya doktora bi gideyim.. umarım adet olmam bat 17 aralık.. senin kasık ağrısı belirli bi bölgede mi peki?

ya benim 2 aydır göğüş şişkinliği gitmedi zaten oyüzden hemen şüphelenmeye başladım bi de şimdi bel ağrısı da eklenince insan acaba mı diyor.. ama işte bende Kist var şuan haftaya doktora bi gideyim.. umarım adet olmam bat 17 aralık.. senin kasık ağrısı belirli bi bölgede mi peki?
Özellikle tek tarafta çok oldu, normal adet ağrısı gibi, dediğim gibi şüphelenmedim bile, normalde her ay erken gebelik testlerinden alır 5 gün önce başlardım.

Kuzu daha fazla bünyene dokunmasan mı :D Ramak kalmış başlamana talihsizlik yaşama çünkü süreç çok basamaklıymış. Bir de doktora sorsana rahim kalınlığını takip etsin..

Kuzu daha fazla bünyene dokunmasan mı :D Ramak kalmış başlamana talihsizlik yaşama çünkü süreç çok basamaklıymış. Bir de doktora sorsana rahim kalınlığını takip etsin..
Sali günü gitcem onu sorcam direk aklımda yok daha kur yapmicam doğal meyve sebze vs yicem abartmadan anca kendine geliyor bünye bir soğan nelere yol açtı :)

Kistinin cinsi ne acaba ve geçmesi için ilac kullandınız mi

Ben bunu gördükten bir kaç gün sonra peak yaptı, yani bence bu günler devam edin. Hiç tahmin etmediğiniz gibi olabilir, benim tahmin ettiğim günden sonra oldu mesela
Teşekkür ederim.. Ben geçen aya bakarak 20-25.gün arası ovulasyon olur diye tahmin ediyordum ama belki daha erken olacak dediğiniz gibi,folik asit desteği vs kullandım belki o yüzden daha erken olur bekleyip görücem herkes için hayırlısı olsun 🤍

Bende suanda kaşıntı yok ama dünkü ilişkide süt kesiği parçalar geldi ve birazda canım yanmıştı ordan anladım canım. Halbu ki bu ay basında fitil kullandım ama kronikleşti herhalde eşli tedavi olmamız lazım gibi duruyor
Sorunlar bitmiyor ki bir oh diyelim 😔geçmiş olsun kuzucum ❤️

Back