Megaparkta Müjgan özdarendereli var, ciddi bir kadın ama işini iyi yapar. Ben sular akademide Semiha cengize gittim, aslında iyi bir doktor ama bebeğin kalp atışı olmadığını onda öğrendim o yüzden tramva oldu bende gitmedim bir daha. Semih yancar iyi diyorlar bir de. Ama şimdi üniversite hastanesinde doç. Dr. Abdullah Toka gidiyorum 4ten sonra ücretli muayeneye. Siz kime gidiyorsunuz megaparkta?Evet ben de Marastayimen memnun kaldığınız kim acaba ya ben de çok bilmiyorum doktorları megapark a gidiyorum simdilik
Bir tek sen varsın galiba kimse yerini belli etmek istemiyor galibaMaraştayım ben
Bu tarz mesajlar yasak, direk ban yersin uyarmış olayım
@Sasa234 canım yarın füze haberleri bekliyoruz en az 5 tanesi 5. Güne gelir inşallah
@Jenna16 kız elini çabuk tut sigorta biticek ahah bir de o stres var sende
@A R Y A sende durumlar ne balım?
@Esrakcshn kuzu söküldü mü adetin?
Dur dur bir tane daha maraşlı buldum çok mutluyum eheBir tek sen varsın galiba kimse yerini belli etmek istemiyor galiba
Benim de Müjgan hanimda travmam varMegaparkta Müjgan özdarendereli var, ciddi bir kadın ama işini iyi yapar. Ben sular akademide Semiha cengize gittim, aslında iyi bir doktor ama bebeğin kalp atışı olmadığını onda öğrendim o yüzden tramva oldu bende gitmedim bir daha. Semih yancar iyi diyorlar bir de. Ama şimdi üniversite hastanesinde doç. Dr. Abdullah Toka gidiyorum 4ten sonra ücretli muayeneye. Siz kime gidiyorsunuz megaparkta?
Senin iki kimyasal olmuş, baktırdın mı genetik testlerine?Benim de Müjgan hanimda travmam varSemih hocaya gidiyorum ben de çok memnunum ilgili ve cok da bilgili gerçekten ama başka bi görüş almak adına başka bi doktora gitmeyi düşündüm
haha bende 7 gün öncesinden başlıyordum da artık hepsini tüketmek istemiyorum biraz dayanmak istiyorum.. sağ tarafım benim de ağrıyor umarım kist değildir beni yanıltanÖzellikle tek tarafta çok oldu, normal adet ağrısı gibi, dediğim gibi şüphelenmedim bile, normalde her ay erken gebelik testlerinden alır 5 gün önce başlardım.
İşte herkes söylerse birbirine yardımcı olurDur dur bir tane daha maraşlı buldum çok mutluyum ehe
Canım yumurtalık kisti kötü huylu da değil çikolata da değil 7cm di 1 ay önce simdi ne durumda bilmiyorum haftaya gidince doktora öğrenirim artık. Şuan gebelik düşündüğüm için ilaç vermedi vitaminleri ve folikasit devam kullanıyorum soğan kürü yaptım kist için..Kistinin cinsi ne acaba ve geçmesi için ilac kullandınız mi
Söylemek istemiyor olabilirler canımİşte herkes söylerse birbirine yardımcı olur
BursalıyımBir tek sen varsın galiba kimse yerini belli etmek istemiyor galiba
Antepli yokmuİşte herkes söylerse birbirine yardımcı olur
Senin batına çok vardı diye hatırlıyorum, bence hamile olabilirsin3.29 cikti
Baktırdım her şey normal dedi doktorumSenin iki kimyasal olmuş, baktırdın mı genetik testlerine?
Benim de kimyasaldan sonra sol yumurtalikta 4 cm oluştu ara ara ağrım oluyor benim de geçmiyor sanki hep ordaCanım yumurtalık kisti kötü huylu da değil çikolata da değil 7cm di 1 ay önce simdi ne durumda bilmiyorum haftaya gidince doktora öğrenirim artık. Şuan gebelik düşündüğüm için ilaç vermedi vitaminleri ve folikasit devam kullanıyorum soğan kürü yaptım kist için..
Ben bugün aile hekimine gittim sadece progesteron istedim tüm kadınlık hormonlarını folat b12 tsh ne varsa girdi sağolsun.Yumurtlama sonrası 6. Gün 15.32 mi ne çıktı değerimAh bi sira bulabilsem keske hemen giderimde beklicem malesef aile hekimi bakar mi istesem cuma veriyim yine diyorum canim
Canım sonucun cıktımı hayırlısı olsun hakkındaKızlar ne olur dua edin gidiyorum kan vermeye
Canım direkt beta isteyince bakmıyorlar ya sistit falan deseydin ilaç yazmak için bakmaları gerekirdiBen geldim hastaneden bakmadılar saka gibi başhekimlik kararı ile yasaklamıslar acilde beta hcg bakılmasını
Regl olmustum ben , yeni bat 29 Aralık inşallah tabloda benim de bebiş iconu olurKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?