Kesınlıkle bncede benım ablamın 2.30 falandı degerı gec döllenme olmus suan kızı 8 yasında tabıkı Rabbım hayırlısını verır ama bnce yenı yukselise gecmıs bır betaAynen canım bence de önümüzde ki günler takip et burda geçen 2.44 ile hamile olanlar vardı sonradan yükselebilir eğer adetine daha varsa.. hemen yelkenleri suya indirme umarım düşündüğümüz gibi yükselir..
Zaten kadın doguma gittiğinde mutlaka progesteronuna bakcaklar ama ben genede önceden önlem al diye dedim kuzumYa kadin doguma alamadim ki sira yok insallah bu tutmustur gecen aya gore daha iyi idrar testlerim koyulasiyo bugunde yaptim daha koyu siliklesmesinde insallah randevu aldim 14une kalirsa benimle kesede gorurum heralde
Hayır olumsuzluk yukleme kendıne lütfen bak bn yanlıs bısey smykemem ıstemıyorum ümitlendırmek vs ama suan bnce döllenmesını gerceklestırıyo cunku 3.29 bn ıkk kez duyuyorum böyle olan varmı benım hep 0.100 cıkardı8 gün var ama yoktur büyük ihtimal hayırlısı insallah
Ah bi sira bulabilsem keske hemen giderimde beklicem malesef aile hekimi bakar mi istesem cuma veriyim yine diyorum canimZaten kadın doguma gittiğinde mutlaka progesteronuna bakcaklar ama ben genede önceden önlem al diye dedim kuzum
Tüp bebekte bu kadar çok yumurta gelişiyor demek ki, maşallah diyelim kuzumÇıktım kızlar. 22 yumurta toplanmış. Sayı fazla olduğu için ohss de bana merhaba demiş oldu
Doktor çok etkilemez ama ağrı yapacaktır, karında sıvı toplanması olacaktır dedi.
Yumurta kalitesi ile ilgili yorum yapmadılar döllemede anlaşılacak dediler. Yarından sonra hergün arayıp durum bildirimi yapacaklar..
Allah razı olsun hepinizden.. İnş en kısa sürede bizlerde muradına erenlerden oluruz
Ocak sonu transfere başlarız dediDarı inş @Esrakcshn bir an önce regl gelsinde bu sürece dahil ol.. Yolda olmak bile huzur veriyor..
Bakarlar canım mutlaka progesteronu da iste bak ihmale gelmez rahim duvarın incelirse bebek düsüyor unutma.Ah bi sira bulabilsem keske hemen giderimde beklicem malesef aile hekimi bakar mi istesem cuma veriyim yine diyorum canim
Tamam isterim onuda mutlaka insallah bisey olmazBakarlar canım mutlaka progesteronu da iste bak ihmale gelmez rahim duvarın incelirse bebek düsüyor unutma.
CAnimÇıktım kızlar. 22 yumurta toplanmış. Sayı fazla olduğu için ohss de bana merhaba demiş oldu
Doktor çok etkilemez ama ağrı yapacaktır, karında sıvı toplanması olacaktır dedi.
Yumurta kalitesi ile ilgili yorum yapmadılar döllemede anlaşılacak dediler. Yarından sonra hergün arayıp durum bildirimi yapacaklar..
Allah razı olsun hepinizden.. İnş en kısa sürede bizlerde muradına erenlerden oluruz
Ocak sonu transfere başlarız dediDarı inş @Esrakcshn bir an önce regl gelsinde bu sürece dahil ol.. Yolda olmak bile huzur veriyor..
Başlıyor maraton:)Ben yarın testlere baslıyorum valla testlerim geldi ajdjsjs
Adetinize ne kadar var bence iki gün sonra tekrar baktirin çok ortada bir değer çıkmış3.29 cikti
Evet 7.gün vermiş oldum kuzum yrın 8.günüm olcak.Başlıyor maraton:)
Kuzum Sen tam 7. Gün mü vermiş oldun? Acaba ben de mi versem ya? Atıyorum düşük çıktı o zaman progesteron takviyesi falan mı veriyorlar o kısmı anlamadım?
Adetinize daha 8 gün varken nasıl negatif diyebiliyorsun canım onu ancak adet dönemindeki degerinle negatif diyebilirsin8 gün var ama yoktur büyük ihtimal hayırlısı insallah
Anladım canım. Benim rahim duvarı 9 mm ydi iğne olduğum gün doktor gayet iyi demişti ama bilemiyorum tabi, sana bir şey demiş miydi?Evet 7.gün vermiş oldum kuzum yrın 8.günüm olcak.
Progesteron seviyesi beta hcg artısı basladıgında istenilen seviyede değilse ve doktor bebegin tutldugu alanda dağılma görüyorsa, rahim duvarının inceldiğini görüyorsa progestan veriyor. yoksa düsük tehlikesi oluyor. Benım doktorumda büyük ihtimalle adet günü hamileysem o yüzden progesteron bakmak istedi zaten
Burda 2.44 olupda yükselenler oldu ama hemen üzülme dur bakalım belki adet olmazsın8 gün var ama yoktur büyük ihtimal hayırlısı insallah
Benımde iğne olduğum gün rahim duvarımı doktor cok iyi bulmuştu tam bebek tutunması icin ideal kalınlıkta dediAnladım canım. Benim rahim duvarı 9 mm ydi iğne olduğum gün doktor gayet iyi demişti ama bilemiyorum tabi, sana bir şey demiş miydi?
7. Gün cuma oluyor şehir dışındayım o gün, neyse bu ilk iğnem ilk iğnenin günahı olmaz bir daha yaptırmama gerek kalırsa progesteron da o zaman yaptırayım. Bu kadar çok bilgi
Aynen kuzu.. aslından 10-12 günde süreç bitiyor. Ama doktor bana uzun süre ilaç kullandırdı yumurtalar tavaş büyüdü galiba onunla alakalı.. Reamen 16.gün opu oldum. Normal döngüm ile aynjTüp bebekte bu kadar çok yumurta gelişiyor demek ki, maşallah diyelim kuzumRabbim emeklerini zayi etmesin dikkat et kendine, çok yorulma bol bol dinlen.
Ohss ne demek bu arada? Şimdi 1.5 ay döllenmesini mi bekleyecekler, döşenen yumurtayı mı rahme yerleştiriyorlar? Yani gebelik dışarıda mı oluşuyor transfer neden ocak sonu gibi? Ay çok soru sordum, hiç bilmiyorum süreci kuzum
Yükselme ihtimali var regline çok var daha cnm3.29 cikti
Yok kuzu sabah test yapıp kan vercemmaviss_34 canım sende kan verdın dimi bugun ? Cıktımı sonucun
Kuzum yarın git sağlık ocağında baktır progestron ya da cok önemli değilse 50-80 bişey git bi özel hastanenin labaratuarına progestron de baktır 1 saate cıkıyo zaten sonucYa kadin doguma alamadim ki sira yok insallah bu tutmustur gecen aya gore daha iyi idrar testlerim koyulasiyo bugunde yaptim daha koyu siliklesmesinde insallah randevu aldim 14une kalirsa benimle kesede gorurum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?