Ayyyy Hadi hayirli olsun bebisim sağlıkla ilerlesin insallahKizlar kan sonucum
Ay tebrik ederim hamilesin rabbim sag salim kucagina aldirsinnnKizlar kan sonucum
Canım teşekkür ederim baktıgın icin benim değer ikisinde de geçerli gözüküyo bi doktoruma sordumİlk dönem demekmiş canım yumurtlamaya kadar süren dönem demekmiş faliküler faz yumurtlama ile başlayan ve hamilelik ile biten dönem de latuel faz yazıyo netten baktım ama bılemiyorum
Tam pik degil canim ama yarin pik olur benceKızlar testime bakabilirsiniz yumurtlama olmuş mi birde hayıt suyunu içmeye devam edeyim ki bugün 6.gunumEki Görüntüle 2965700 Eki Görüntüle 2965701
Gozunaydin tekrar .. saglikla kavus insallahKizlar kan sonucum
Prodoctor canım testin markasikuzumm testin markası ne? ben dün kendimde hiç birşey göremeyince herhalde o sokla tüm yetilerimi kaybettimarkadaslar yazar birazdan
haticemmmm off mutluluktan gözlerim dolduuuKizlar kan sonucum
o bal keşke gebelik testimede damlasaydı ama nasipCanım ağzından bal damlıyor
ahahaha 5 yıllık muhasebe şefliğime dayanarak değer 5 üzeri değil 7050 uzerimi 5 uzerimi karar verin
Ohss aşırı uyarılma sonucu ödem toplanması.. yumurta fazla olunca topladıkça ödem birikiyormuş.. Önemli bir durum değil ama konfor bozuyor.. Ohss olunca taze transfer olmuyor.. Ben zaten taze istememiştim…Canım çok şükür bin şükür
Ohss ne demek oluyor?
Bu süreçle ilgili pek bilgim yok ama 22 yumurta gayet iyi gibi sanki?
Her şey gönlünce olsun burda birbirimizin güzle hanelerini er ya da geç alacağımızdan hiç şüphem yok. Süreçbaşlayınca devamı da geliyor
Geçmiş olsun kuzumOhss aşırı uyarılma sonucu ödem toplanması.. yumurta fazla olunca topladıkça ödem birikiyormuş.. Önemli bir durum değil ama konfor bozuyor.. Ohss olunca taze transfer olmuyor.. Ben zaten taze istememiştim…
İnş sayıdan ziyade kaliteleri önemli.. Sayı çok olunca kalitesi de düşüyormuş.. Bakalım kalitesinş yarın arayıp haber vereckler
Aminnn insallah darisi hepinizeGozunaydin tekrar .. saglikla kavus insallah
Tesekkur ederim canim darisi isteyen herkeseAy tebrik ederim hamilesin rabbim sag salim kucagina aldirsinnn
Canim sen ilk testini ne zaman yaptin? Gunun grcti mi , birde belirtin var mi
Hayırlı uğurlu olsun bizlere de nasip olsunnnnKizlar kan sonucum
Teşekkür ederim canımTam pik degil canim ama yarin pik olur bence
Allah razi olsun insallah olur sizede nasipHayırlı uğurlu olsun bizlere de nasip olsunnnn
Askım olcak merak etmee sen erken ettino bal keşke gebelik testimede damlasaydı ama nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?