- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Verdim kuzum bekliyorum daha heyecanla ☺☺Kuzucum kan testi verdin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim kuzum bekliyorum daha heyecanla ☺☺Kuzucum kan testi verdin mi
Ikimizde ayniyiz canimEvet bu 12.ay canım
Bende eminim guzel dostluklar kazanacagimiza hemen yapmayin benim gibi seytana uyup reglnizi bekleyin hala tedirginim her sancida akintida yuregim agzima geliyoAyyy insallah kuzum oğlumda 2018 Kasım anneleri topigindeydim o kadar güzel dostluklar ediniyor ki insan insallah oyle olur bizim içinde şuan kaset test için çok erken zaten -- Blabla -- arkadaşımız yapti kaset onun hemen çıkmıştı ikinci çizgi
Plan falan yapmayin ben hic yapmadim gelisi guzel devam ettim benden demesiyk kız stres filan yok üzüldüm ama oda planlarıma uymadıgı için yksa burdaki arkadaslar pozitif oldukca kendim olmus gibi mutlu oluyorum. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Verdim verdim ama kadin doguma alamadim acile gittim kolaylik polikinligine yonlendirdi ordan beta istiyorum dedim aldirdim oylece henuz cikmadi saat 3 gibi cikar heralde gec verdim birazCanım kaçırmış olabilirim kan testi verdin mi?
Bende suanda kaşıntı yok ama dünkü ilişkide süt kesiği parçalar geldi ve birazda canım yanmıştı ordan anladım canım. Halbu ki bu ay basında fitil kullandım ama kronikleşti herhalde eşli tedavi olmamız lazım gibi duruyorMantarda kaşıntı da oluyor değil mi? Geçmiş olsun kuzum
Ooooo maaşallah 22 tane Allah bereket versin sağlıklı yumuşlar döllensin inşallah ohss olursa transfer biraz ertelenir diye biliyorumÇıktım kızlar. 22 yumurta toplanmış. Sayı fazla olduğu için ohss de bana merhaba demiş oldu
Doktor çok etkilemez ama ağrı yapacaktır, karında sıvı toplanması olacaktır dedi.
Yumurta kalitesi ile ilgili yorum yapmadılar döllemede anlaşılacak dediler. Yarından sonra hergün arayıp durum bildirimi yapacaklar..
Allah razı olsun hepinizden.. İnş en kısa sürede bizlerde muradına erenlerden oluruz
Ocak sonu transfere başlarız dedi Darı inş Maviesra bir an önce regl gelsinde bu sürece dahil ol.. Yolda olmak bile huzur veriyor..
İnsallah döllenme olmustur yumurtlaman kaliteli canım umarım olmustur da yumurtan bosa gıtmezKızlar tahmini yumurtlamamdan 7 gün sonra progesteron testi verdim bugün sonuç 19,5 cıktı nasıl sizce
21mm bir tane yumurtam vardı canım inşallah 1.trimestır foliküler faz nedir acaba biliyor musunuzİnsallah döllenme olmustur yumurtlaman kaliteli canım umarım olmustur da yumurtan bosa gıtmez
yavrummm delimisin süper benim de 16,5 duKızlar tahmini yumurtlamamdan 7 gün sonra progesteron testi verdim bugün sonuç 19,5 cıktı nasıl sizce
Canım ağzından bal damlıyoryavrummm delimisin süper benim de 16,5 du
Ay hadi inşallah kucağını doldurur inşallahEvet galiba hamileyim kan vericem bugun bakalim onda daha net cikar 4 gun oncesinden gecen ay erken gebelik testiyle yine pozitif gormustum ama kimyasalla sonlandi o
50 nin üzerinde hamilelik değil mi buKizlar kan sonucum
50 uzerimi 5 uzerimi karar verin50 nin üzerinde hamilelik değil mi bu
İlk dönem demekmiş canım yumurtlamaya kadar süren dönem demekmiş faliküler faz yumurtlama ile başlayan ve hamilelik ile biten dönem de latuel faz yazıyo netten baktım ama bılemiyorum21mm bir tane yumurtam vardı canım inşallah 1.trimestır foliküler faz nedir acaba biliyor musunuz
Evet gebelik tebrik ederim sağlıkla gelmesini nasip etsin allahım bizi de gör bize de nasip et kucağımızı boş bırakma bi de doğal yolla mı aşılama mı nasıl oldu sürecini bize de anlatır mısın50 nin üzerinde hamilelik değil mi bu
Canım tebrik ederim hayırlı olsun sonucun hamilesin Sende mi çatlatma iğnesi oldun yoksa kendiliğinden mi oldı50 uzerimi 5 uzerimi karar verin
Kızım basbaya hamilesin işte 5 üzeri hamilelik 2 gün sonra aynı yerde tekrarla ama50 uzerimi 5 uzerimi karar verin