Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende eminim guzel dostluklar kazanacagimiza hemen yapmayin benim gibi seytana uyup reglnizi bekleyin hala tedirginim her sancida akintida yuregim agzima geliyo

yk kız stres filan yok üzüldüm ama oda planlarıma uymadıgı için yksa burdaki arkadaslar pozitif oldukca kendim olmus gibi mutlu oluyorum. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Plan falan yapmayin ben hic yapmadim gelisi guzel devam ettim benden demesi

Mantarda kaşıntı da oluyor değil mi? Geçmiş olsun kuzum
Bende suanda kaşıntı yok ama dünkü ilişkide süt kesiği parçalar geldi ve birazda canım yanmıştı ordan anladım canım. Halbu ki bu ay basında fitil kullandım ama kronikleşti herhalde eşli tedavi olmamız lazım gibi duruyor

Kızlar tahmini yumurtlamamdan 7 gün sonra progesteron testi verdim bugün sonuç 19,5 cıktı nasıl sizce

Ooooo maaşallah 22 tane Allah bereket versin sağlıklı yumuşlar döllensin inşallah ohss olursa transfer biraz ertelenir diye biliyorum

21mm bir tane yumurtam vardı canım inşallah 1.trimestır foliküler faz nedir acaba biliyor musunuz
İlk dönem demekmiş canım yumurtlamaya kadar süren dönem demekmiş faliküler faz yumurtlama ile başlayan ve hamilelik ile biten dönem de latuel faz yazıyo netten baktım ama bılemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…