• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim kafanı karıştırma hiç olunlu düşün kullan ilacını dua et hayırlısı olsun .
Bende klomen kullandım geçen ay kist falan olmadı bu ayda klomen kullandım ,herkeste aynı olmuyor vücut aynı değil.insallah olmaz iyi düşün iyi olsun 🌺✋
Tamm ne bilim burda biri öyle diyince korktum femara da hiç kist olmadı umarım bunda da olmaz

Bir türlü alıntı yapamadım kuzu bi sorun var galiba. Senin ovu testi de baya belirgin muhtemelen hamilesin insallah bak benim testte boyleydi her iki testi de attım M mucizeanne20

Eklentiler

• 20211203_082546.jpg
    20211203_082546.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 20211201_124649.jpg
    20211201_124649.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 59
kan verince burayada yazar mısınız bende ona göre kan vereyim :/
Regl gelene kadar umut var üzme kendini herseyin hayirlisi sende şahit olmuşsundur iki gün hala negatif çıkan testler adet günü pozitif e döndüler çıkmadık candan ümit kesilmiyor 🌸🥰

Bir türlü alıntı yapamadım kuzu bi sorun var galiba. Senin ovu testi de baya belirgin muhtemelen hamilesin insallah bak benim testte boyleydi her iki testi de attım M mucizeanne20
Elimde var HCG testi ama daha adet gününe var diye yapmıyorum negatif görmek istemiyorum kan ne çıkacak bakalım canım inşallah ikimizinde vardır da beraber büyütürüz🥰

Elimde var HCG testi ama daha adet gününe var diye yapmıyorum negatif görmek istemiyorum kan ne çıkacak bakalım canım inşallah ikimizinde vardır da beraber büyütürüz🥰
Ayyy insallah kuzum oğlumda 2018 Kasım anneleri topigindeydim o kadar güzel dostluklar ediniyor ki insan insallah oyle olur bizim içinde şuan kaset test için çok erken zaten -- Blabla -- -- Blabla -- arkadaşımız yapti kaset onun hemen çıkmıştı ikinci çizgi 🥰

Ayyy insallah kuzum oğlumda 2018 Kasım anneleri topigindeydim o kadar güzel dostluklar ediniyor ki insan insallah oyle olur bizim içinde şuan kaset test için çok erken zaten -- Blabla -- -- Blabla -- arkadaşımız yapti kaset onun hemen çıkmıştı ikinci çizgi 🥰
Yaaa ne güzel bende Mart 2016 annelerindeydim günlerdir test yapan var mı diye bakıp duruyorum buraya ayy ne kadar güzel duygular bunlar umarım pozitif görürüz bizde bat 15 17 arası benim umarım gelmez tabii

Back