Ben hıc bılmıyorum ama sadece idrardan bakılıyor dıye duymustum sankı emın degılım o yuzdenKizlar saglik ocaklarinda beta hcg bakiliyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hıc bılmıyorum ama sadece idrardan bakılıyor dıye duymustum sankı emın degılım o yuzdenKizlar saglik ocaklarinda beta hcg bakiliyor mu
Evet bakılıyor ama.bir gün sonra çıkıyor sonuçBen hıc bılmıyorum ama sadece idrardan bakılıyor dıye duymustum sankı emın degılım o yuzden
Tamm ne bilim burda biri öyle diyince korktum femara da hiç kist olmadı umarım bunda da olmazCanim kafanı karıştırma hiç olunlu düşün kullan ilacını dua et hayırlısı olsun .
Bende klomen kullandım geçen ay kist falan olmadı bu ayda klomen kullandım ,herkeste aynı olmuyor vücut aynı değil.insallah olmaz iyi düşün iyi olsun
Yapmistim kuzum erken gebelik testindeb emin olamamistim onuda yapmistim ondada cikti ama iste koyulasmadi gunden gune kaybolduhaticem ozaman da kaset test yapmışmıydınn ben dün 4 gün kala aksam iş çıkışı yaptım hiç birşey yok
Canımm güzel olacak inşallah pozitif ol. Muhtemelen bitmiştir şimdi işlemin. Ayy çok heyecanlıKızlar 10 da yumurta toplama (opu) olacak.. Dua eder misiniz? Çok gerginim @A R Y A Selizay @ejce @charlottes @Esrakcshn
İnş olgun kaliteli olurlar ve döllenirler.. Elim boş dönmesi de var
Yok yok korkma hiç , stres yapma canım.Tamm ne bilim burda biri öyle diyince korktum femara da hiç kist olmadı umarım bunda da olmaz
Aynen aşılama olunca burayı çok girmicem bakalım umarım bu ay tutarYok yok korkma hiç , stres yapma canım.
Olmaz inşallah bnde olmadı ,burada insan çok stres oluyor ya
bu ay olmazsa rahim filmi cekilecekti şimdi onun araştırmasına girdimYapmistim kuzum erken gebelik testindeb emin olamamistim onuda yapmistim ondada cikti ama iste koyulasmadi gunden gune kayboldu
Regl gelene kadar umut var üzme kendini herseyin hayirlisi sende şahit olmuşsundur iki gün hala negatif çıkan testler adet günü pozitif e döndüler çıkmadık candan ümit kesilmiyorkan verince burayada yazar mısınız bende ona göre kan vereyim :/
Belki cvp vermistr kizlar ama bakılıyor canim ama haftanın iki günü kan alıyor sağlık ocakları hemşirenin arayıp öğren istersenKizlar saglik ocaklarinda beta hcg bakiliyor mu
Elimde var HCG testi ama daha adet gününe var diye yapmıyorum negatif görmek istemiyorum kan ne çıkacak bakalım canım inşallah ikimizinde vardır da beraber büyütürüzBir türlü alıntı yapamadım kuzu bi sorun var galiba. Senin ovu testi de baya belirgin muhtemelen hamilesin insallah bak benim testte boyleydi her iki testi de attım M mucizeanne20
Ayyy insallah kuzum oğlumda 2018 Kasım anneleri topigindeydim o kadar güzel dostluklar ediniyor ki insan insallah oyle olur bizim içinde şuan kaset test için çok erken zaten -- Blabla -- arkadaşımız yapti kaset onun hemen çıkmıştı ikinci çizgiElimde var HCG testi ama daha adet gününe var diye yapmıyorum negatif görmek istemiyorum kan ne çıkacak bakalım canım inşallah ikimizinde vardır da beraber büyütürüz
Aynen bnde çok rahatım bu sefer hiç arastirmiyorum bisey, stres oluyor insanAynen aşılama olunca burayı çok girmicem bakalım umarım bu ay tutar
Yaaa ne güzel bende Mart 2016 annelerindeydim günlerdir test yapan var mı diye bakıp duruyorum buraya ayy ne kadar güzel duygular bunlar umarım pozitif görürüz bizde bat 15 17 arası benim umarım gelmez tabiiAyyy insallah kuzum oğlumda 2018 Kasım anneleri topigindeydim o kadar güzel dostluklar ediniyor ki insan insallah oyle olur bizim içinde şuan kaset test için çok erken zaten -- Blabla -- arkadaşımız yapti kaset onun hemen çıkmıştı ikinci çizgi
Aynen öyle kimseye kafayı takma aşılama olunca rapor alcam zaten Punch yaparım evde deAynen bnde çok rahatım bu sefer hiç arastirmiyorum bisey, stres oluyor insan