Kuzum bu zaten iğne çizgisi daha 5.günündeyim benArtık böyle çizgilere inanmıyorumçok net çizgi çıkacak ki inanayım
Benim iğneden sonraki 14.günümde böyleydi test ama öyle bi regl oldum ki ciğer gibi pıhtılı
Benımde geçen sefer 12 ye kadar pozitif cıkmıstı ama erken gebelik yapıyodum o zaman simdi kasetle takip etcem bu cizgi bence 10.günde gider yanı cok aşırı silik cünküAman benim 13.gun pozitfti14te gitti
Yanıltır canım harcama bosunaKızlar çatlatma iğnesi sonrası ovulasyon testi hep pik çıkıyor onu da yanıltıyor yani değil mi yapmayacağız demekki
Kız bu arada senınkısı kımyasal olmus olmasın? 14.günde pozitif cıkmıyor geneldeArtık böyle çizgilere inanmıyorumçok net çizgi çıkacak ki inanayım
Benim iğneden sonraki 14.günümde böyleydi test ama öyle bi regl oldum ki ciğer gibi pıhtılı
Napim valla benim durumum karışık ilaç bitmwk üzere bakalim regl gelicekmi 14 ü devlet hastanesi 20 ocakta da ünite randevu aldım artık olmazsam bi bakılsın ilk defa başına geldi gelisme olmadığı için de forumlara bakamıyorum kuzu ya nerden aldım bende arifoglundan saf ari sutu aldim birde başka biyerden ari sütü bal polen aldım malum doktor a daha popu olmadan fiyat sormuştum ben arada şuan uçurum kadar fark var hatta msji duruyoKızlaar napıyosunuz, nasılsınız?benim bat biteli 4 gün oldu, ne ovulasyon yapıyorum ne doktora gidiyorum. Saldım herşeyi
Bugün ballı atom karışım istedim, şu bahsedilen doktordan değil.Çok gıcık oldum ona.
Başka bir bal üreticisinden aldım hem daha uygundu ama gelene kadar perşembeye bulur.
@Selizay @charlottes @Sasa234Maviesra
Nasip ya üzme kendini 1.5 yıldır deniyorum ben ve hiç çocuğum yok senin var mı bilmiyorum ama çocuğun varsa ona şükret bi bakıma şanslısın bendenGelcek galiba ya belimde agrim artti iyice sivilce vs sinyali aldim cok gazim oluyo sabahlari biraz bi karin agrisiyla gecti simdi belim goguslerim inanilmaz agriyo
Kaçıncı gün Kİ seninGerçi şimdi böyle bi çizgi çıktı az da olsa hala iğne etkisi var
Var sukur Allah olmayanlara versin insallah yok zaten ugrasmicam artik seneye dusunuyorum diger ayda denemeye kalksam cok aksi bi zmanda dogar o yuzden gerek yokNasip ya üzme kendini 1.5 yıldır deniyorum ben ve hiç çocuğum yok senin var mı bilmiyorum ama çocuğun varsa ona şükret bi bakıma şanslısın benden
Bayada var reglne gorunuyor bi kac gune tekrarla insallah seninledirKızlar merhaba beni sabah bi şeytan dürttü kalktım test yaptım bat 11 aralık silik bir çizgi görüyorum sizce ?
Gözünüz aydın olsun maşallahKızlarrr sabah test yaptım hcg 216,6 cıktı sanırım gebeyimHaftaya kadin doğuma kontrole gidicem Allah bekleyen herkese nasip etsin
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun darısı başımızaKızlarrr sabah test yaptım hcg 216,6 cıktı sanırım gebeyimHaftaya kadin doğuma kontrole gidicem Allah bekleyen herkese nasip etsin
5.gün bugün canımKaçıncı gün Kİ senin
Canım ne gibi belirtilerin vardı?Canım ben ilk kez femara ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay ve şuan Allah’a şükür dün adet tarihim di kan testim 178 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?