• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım belim kopuyor bugün yalnız kızlar ya. Çok şiddetli bir bel ağrısı var ağrı kesci icmemek icin zor duruyorum yani o derece. İğne yapıyor herhalde bu etkileri
Aynen canım iğne aslında beta hcg yani bend söyle şeylerden dolayı 7. Gün gidip kan testi yapmıştım ya 2.44 çıkmıştı. İnşallah bu ay güzel sonuç alırsın ilaç kullanma bekle uzan su iç dinlenmeye çalış geçecek ❤️

Canım ne gibi belirtilerin vardı?
Ben aslında her gün test yaptım ama normal kaset test önce gözle görmek bile zor olan çizgi vardı gün gün çok az belirmeye başladı bu arada çok akıntım oldu yani son 7 süt kadar beyaz değil ama şeffaf da değildi. Baş dönmesi halsizlik sürekli aç gibi hissettim mide yanması oldu son birkaç gece uyumakta zorlandım ateş basması oldu sürekli ağzımın tadı gelsin diye mandalina yerken buldum kendimi 🙈

Kızlar benim hazirandan beri sdet
Inofolici ben de buralarda çok okudum. Daha çok pco teşhisi olanlara veriliyor gibime geldi bende öyle bir durum yok ama kist için vermişte olabilir 🤷‍♀️
Ben çikolata kisti olanında kullandigini biliyorum cnm benim yumurtlamam da sorun yok yumurtlama oluyo. Her ay ama sağlıklı olması için aldım bende

Kızlar benim hazirandan beri sdet

Ben çikolata kisti olanında kullandigini biliyorum cnm benim yumurtlamam da sorun yok yumurtlama oluyo. Her ay ama sağlıklı olması için aldım bende
Bnm de yumurtlama oluyor çatlama da oluyor ama döllenip tutunma aşaması olmadı hala..1 yıldır istiyoruzz🤲🤲

Aynen canım iğne aslında beta hcg yani bend söyle şeylerden dolayı 7. Gün gidip kan testi yapmıştım ya 2.44 çıkmıştı. İnşallah bu ay güzel sonuç alırsın ilaç kullanma bekle uzan su iç dinlenmeye çalış geçecek ❤️
İnşallah canım ben 12.gün falan pozitif görürsem anca gider kan testi yaptırırım. Şimdilik idrar testiyle takip edeceğim artışını azalışını falan. ❤️
İnşallah bende olumlu bir sonuç alabilirim…

Bat 11 aralik ovulasyon testimm

Eklentiler

• 16387054956058752772757456530024.jpg
    16387054956058752772757456530024.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 51
Napim valla benim durumum karışık ilaç bitmwk üzere bakalim regl gelicekmi 14 ü devlet hastanesi 20 ocakta da ünite randevu aldım artık olmazsam bi bakılsın ilk defa başına geldi gelisme olmadığı için de forumlara bakamıyorum kuzu ya nerden aldım bende arifoglundan saf ari sutu aldim birde başka biyerden ari sütü bal polen aldım malum doktor a daha popu olmadan fiyat sormuştum ben arada şuan uçurum kadar fark var hatta msji duruyo 😁 ovulasyon testlerim var kullanmıyorum saldım kendimi tek derdim regl şuan canim :KK43: sogan suyu hayatımı karartti 3 at 4 ay regl ı gelmeyen kişiler varmış konuştum bilsem böyle düzenin bozulacaktı hayatta girişmezdim bu işe esim de docente doktora randevu almıştı ameliyat sormaya oda gününü unutmuş 😂😂😂 saldık iyice ama regl olunca aklın da bi ege üni var orda denemeler yapicam sonra özele gidicem tüp bebek icin 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Kuzu ya kürleri çok iyi araştırmadan yapmamak lazım. Ben mesela zeytinyağlı incir kürünü Selizay Selizay dan duymuştum, iyice araştırdım. Prolaktin falan yükselttiğini duydum ama yine de kontrollü şekilde kullanıp regl olunca prolaktin baktırdım hemen, şükür ki yükselme olmamıştı ben de. Oyüzden diğer ay tekrar devam ettim, regl olunca tekrar baktırdım. Yükselme yerine düşmüştü 😃 yani kür falan yaparken iyice araştırıp kontrollü yapmak lazım. Birdaha girişme şu kürlere falan, demek sana iyi gelmiyor. Umarım biran önce regl olursun. Biraz kendini rahat bırak, ben de bu ay öyle yapıyorum.

Balı da petekkoybal diye bir sayfadan aldım ,400 gramı 140 TL ♥️ daha gelmedi, tadı falan nasıl hiç bilmiyorum.
Doktorunki 230 gramı 140 TL ydi sanırım. Halâ benden başka yerden almayın, ben özel oranlar vermişim falan diyor. Başka yerden alınan çöpmüş kendi deyimiyle...

Sen sorduğunda ne kadardı fiyatı?

İnşallah canım ben 12.gün falan pozitif görürsem anca gider kan testi yaptırırım. Şimdilik idrar testiyle takip edeceğim artışını azalışını falan. ❤️
İnşallah bende olumlu bir sonuç alabilirim…
İnşallah alacaksın içimde öyle bir his var. Çok iyi olacak ❤️

Bat 26 Aralık beni de ekler misiniz martta kurtaj oldum bekliyorum yeniden bir mucize

Back