• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle yapcam canım temiz allahtan =) sen napiyosun nasıl gidiyor
Bende işte geçen ayın sonunda basladım bi 2 kere pik catlama gördüm ama 33. Ve 39.günlerdi tutmadı. daha doğrusu pikte iliskide bulunamadım siliklestigi gün olmustu tutmadı işte. Bu ayda tekrar klomen kullandım günde 1 taneydi bu sefer ama dozu azalttı. 13.günde büyüyen yumurta yoktu umudunu kes bu aydan dedi doktor. Ben dedm haftaya bakalım ben geç yumurtluyorum lütfen falan 20.gün baktık 21mm yumurta var çatlatma iğnesi vurdu o gün. Bugünde 5.günümüz işte kuzum bekliyoruz gene🙏🏻

Pcosda çok yumurta mı oluşuyor kuzu? Son gittiğim profesör bana çok net pcossun dedi hem sağ hem sol için ve ben 3 aydır yumurta takibi yaptırıyordum. 1 veya 2 tane yumurtam oluştu hep femaraya rağmen

Hadi bakalım inşallah güzel güzel yumurta toplaman gerçekleşir, herşey güzel ilerler 🤲❤️
Ben o doktorun ilk videosundan hiç birşey bilmediğini söylemiştim ama bana inanmadınız 😄 Umut tüccarlığı onunki.. Takip bile etmedim.. Videolarına bakıp kapattım..
Ben bu arada instagramda bütün takip ettiğim doktorları kaldırdım. Çünkü yoğun bir gebe bombardımanına tutuyorlar… İnstagram burdan daha tehlikeli sanki😄

Bana gelecek olursam.. Ben yumurtalamaya devam ediyorum 😄😄 Salı günü opu var inş..
herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum.. Takip ettiklerime göre çok yumurta oluşmadı. Ben artık net pko olmadığımı anladım😄 Ama önemli olan sayı değil kalite inş kaliteleri düzgün olur bakalım🤲🏻
Salıdan sonra size tüpçük yavrularımın akıbetini yazarım🤓

Pcosda çok yumurta mı oluşuyor kuzu? Son gittiğim profesör bana çok net pcossun dedi hem sağ hem sol için ve ben 3 aydır yumurta takibi yaptırıyordum. 1 veya 2 tane yumurtam oluştu hep femaraya rağmen

Hadi bakalım inşallah güzel güzel yumurta toplaman gerçekleşir, herşey güzel ilerler 🤲❤️
Rezervinde cok yumurta oluyor bu yüzden büyütemiyor kuzum. Benımde 1 tane falan büyüdü klomen ile.
Büyütse bile cok geç büyütüyor

Bel ağrılarım bir hafta öncesinde..
Regl bir gün oncesi
Fakat benim en belirgin hissettiğim göğüslerinin üzerine son 1 haftadır yatamıyordum agri oluyordu ve dolgunlastilar.. bir de hissettim hamile olduğumu oyle bir his geldi😌
Kaç aydır gebelik deniyorsunuz bu ay farklı ne yaptınız acaba hayırlı olsun

Benim tam olarak böyle oldu, hatta bu nedir adet gününe 7 gün var dedim en son ciddi ciddi adet ağrısı oldu sonra birden kesildi

Şimdi de adet zamanı. Akşam testi yaptım şüphelenerek.

Şimdi de batma tarzı ağrılar var. Keseyi kalp atışını görmeden bir şey demek istemiyorum.her an her duruma hazırlıklıyım, her şeyin hayırlısı olsun.

Sağlıklı sıhhatliyse gelsin. Allah hepimize sağlıklı çocuklar akıllı hayırlı şanslı güzel çocuklar nasip etsin.
Hayırlı olsun kaç aydır deniyorsunuz bu ay farklı olarak ne yaptınız acaba

Bel ağrılarım bir hafta öncesinde..
Regl bir gün oncesi
Fakat benim en belirgin hissettiğim göğüslerinin üzerine son 1 haftadır yatamıyordum agri oluyordu ve dolgunlastilar.. bir de hissettim hamile olduğumu oyle bir his geldi😌
Hamile misin canım?

Bünyeye göre değişir o ya ben ağrı hissederim sen hissetmessin olabilir bu umutsuzluğa kapılma adet olana kadar umut vardır 😊
Gelcek galiba ya belimde agrim artti iyice sivilce vs sinyali aldim cok gazim oluyo sabahlari biraz bi karin agrisiyla gecti simdi belim goguslerim inanilmaz agriyo 😔

Benim tam olarak böyle oldu, hatta bu nedir adet gününe 7 gün var dedim en son ciddi ciddi adet ağrısı oldu sonra birden kesildi

Şimdi de adet zamanı. Akşam testi yaptım şüphelenerek.

Şimdi de batma tarzı ağrılar var. Keseyi kalp atışını görmeden bir şey demek istemiyorum.her an her duruma hazırlıklıyım, her şeyin hayırlısı olsun.

Sağlıklı sıhhatliyse gelsin. Allah hepimize sağlıklı çocuklar akıllı hayırlı şanslı güzel çocuklar nasip etsin.
Gozun aydin cok sevindim insallah kucagina almayi nasip eder Rabbim 🤲

Kızlar mantar enfeksiyonu anlamak için idrar testi mi alıyorlar
Vajinal mantarsa hayır. Bir cihaz var onu sokup cıkarıyor baska bir cihaza koyuyor incelemek için sonra değişik birşey. Bir de vajinal muane ediyor. Genelde vajinada peynir kesiği gibi seyler olur kasıntıyla. Bende vardı. Fitil ilaç ve kremlerle geçmisti.

Back