• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık böyle çizgilere inanmıyorum 🤣 çok net çizgi çıkacak ki inanayım

Benim iğneden sonraki 14.günümde böyleydi test ama öyle bi regl oldum ki ciğer gibi pıhtılı 🤦🏻‍♀️
Kuzum bu zaten iğne çizgisi daha 5.günündeyim ben😂😂 ilerki günlerle kıyaslamak icin ysptım

Benım belim kopuyor bugün yalnız kızlar ya. Çok şiddetli bir bel ağrısı var ağrı kesci icmemek icin zor duruyorum yani o derece. İğne yapıyor herhalde bu etkileri

Artık böyle çizgilere inanmıyorum 🤣 çok net çizgi çıkacak ki inanayım

Benim iğneden sonraki 14.günümde böyleydi test ama öyle bi regl oldum ki ciğer gibi pıhtılı 🤦🏻‍♀️
Kız bu arada senınkısı kımyasal olmus olmasın? 14.günde pozitif cıkmıyor genelde

Kızlaar napıyosunuz, nasılsınız? ❤️🕊️ benim bat biteli 4 gün oldu, ne ovulasyon yapıyorum ne doktora gidiyorum. Saldım herşeyi
Bugün ballı atom karışım istedim, şu bahsedilen doktordan değil.Çok gıcık oldum ona.
Başka bir bal üreticisinden aldım hem daha uygundu ama gelene kadar perşembeye bulur.

@Selizay @charlottes @Sasa234 Maviesra Maviesra
Napim valla benim durumum karışık ilaç bitmwk üzere bakalim regl gelicekmi 14 ü devlet hastanesi 20 ocakta da ünite randevu aldım artık olmazsam bi bakılsın ilk defa başına geldi gelisme olmadığı için de forumlara bakamıyorum kuzu ya nerden aldım bende arifoglundan saf ari sutu aldim birde başka biyerden ari sütü bal polen aldım malum doktor a daha popu olmadan fiyat sormuştum ben arada şuan uçurum kadar fark var hatta msji duruyo 😁 ovulasyon testlerim var kullanmıyorum saldım kendimi tek derdim regl şuan canim :( sogan suyu hayatımı karartti 3 at 4 ay regl ı gelmeyen kişiler varmış konuştum bilsem böyle düzenin bozulacaktı hayatta girişmezdim bu işe esim de docente doktora randevu almıştı ameliyat sormaya oda gününü unutmuş 😂😂😂 saldık iyice ama regl olunca aklın da bi ege üni var orda denemeler yapicam sonra özele gidicem tüp bebek icin 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Gelcek galiba ya belimde agrim artti iyice sivilce vs sinyali aldim cok gazim oluyo sabahlari biraz bi karin agrisiyla gecti simdi belim goguslerim inanilmaz agriyo 😔
Nasip ya üzme kendini 1.5 yıldır deniyorum ben ve hiç çocuğum yok senin var mı bilmiyorum ama çocuğun varsa ona şükret bi bakıma şanslısın benden

Kızlar merhaba beni sabah bi şeytan dürttü kalktım test yaptım bat 11 aralık silik bir çizgi görüyorum sizce ?

Eklentiler

• 5887D69A-06DB-4955-8333-D5B988BA4D25.jpeg
    5887D69A-06DB-4955-8333-D5B988BA4D25.jpeg
    88,2 KB · Görüntüleme: 106
Nasip ya üzme kendini 1.5 yıldır deniyorum ben ve hiç çocuğum yok senin var mı bilmiyorum ama çocuğun varsa ona şükret bi bakıma şanslısın benden
Var sukur Allah olmayanlara versin insallah yok zaten ugrasmicam artik seneye dusunuyorum diger ayda denemeye kalksam cok aksi bi zmanda dogar o yuzden gerek yok

Kızlar ben az önce adet oldum. Bir dahaki bat 1 ocak. Hayırlısı artık. Sizlerin güzel haberlerinizi alalim inşallah

Back