- 11 Ekim 2021
- 117
- 52
- 13
- 29
Yok daha yapmadım. Insallah öyledir. Sanki arttı biraz ama hala adet gibi degilBekle bakalim yerlesmede olabilir test yaptin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha yapmadım. Insallah öyledir. Sanki arttı biraz ama hala adet gibi degilBekle bakalim yerlesmede olabilir test yaptin mi
Regl gunun ne zmandi bi test yap istersen hic degilse kafan rahat olur arttiysa artmaya devam eder kesin kesilmesi gerekir fazla olmaz yerlesme kanamasindaYok daha yapmadım. Insallah öyledir. Sanki arttı biraz ama hala adet gibi degil
Çok sevindim. Ne kadar güzel bir haber bu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen dayanamadim erken gebelik testi aldim ve hemen cift cizgi çıktı. Yanılma var mı bilemiyorum. Hayırlısı sağlıklısı olsun
3 gün sonra. Lekelenmeler tam 24 saat önce başladı.Regl gunun ne zmandi bi test yap istersen hic degilse kafan rahat olur arttiysa artmaya devam eder kesin kesilmesi gerekir fazla olmaz yerlesme kanamasinda
O kadar cabuk gecer mi idrara nrmal gebelik testi mi yaptinKızlar sırf meraktan idrar testi yaptım iğne olduktan sonra 5.günüm. Negatif cıktı demek ki iğne etkisi geçmiş
Kuzum ben iğnenın etkisine bakmak istedim hamilelik icin bakmadım yani. Eğer 10.günde falan test yaparsam onla karşılaştırmak icin koyulugunuO kadar cabuk gecer mi idrara nrmal gebelik testi mi yaptin
Ay hadi hayırlısı insallah=)Bende işte geçen ayın sonunda basladım bi 2 kere pik catlama gördüm ama 33. Ve 39.günlerdi tutmadı. daha doğrusu pikte iliskide bulunamadım siliklestigi gün olmustu tutmadı işte. Bu ayda tekrar klomen kullandım günde 1 taneydi bu sefer ama dozu azalttı. 13.günde büyüyen yumurta yoktu umudunu kes bu aydan dedi doktor. Ben dedm haftaya bakalım ben geç yumurtluyorum lütfen falan 20.gün baktık 21mm yumurta var çatlatma iğnesi vurdu o gün. Bugünde 5.günümüz işte kuzum bekliyoruz gene
Aynen pcos ta tüp bebekte çok yumurta oluşuyor. İçerde bekleyen çok yumurta olduğu için hepsi harekete geçip büyüyor.. Ama işte tüp bebekte de onları hareket geçirmek uzmanlık istiyor…Pcosda çok yumurta mı oluşuyor kuzu? Son gittiğim profesör bana çok net pcossun dedi hem sağ hem sol için ve ben 3 aydır yumurta takibi yaptırıyordum. 1 veya 2 tane yumurtam oluştu hep femaraya rağmen
Hadi bakalım inşallah güzel güzel yumurta toplaman gerçekleşir, herşey güzel ilerler
Evet canims yarın inşallah olcak catlamadiysa iğne olur ona göre yapar heralde=) kontrol edicem testlerle ama catlamadi daha agrirdi bakalm nolcak sen naptin canimsKuzu ne aşamadasın.. Aşılamaya geçtin mi
Kuzu ben çok net çizgi görüyorum ordaGerçi şimdi böyle bi çizgi çıktı az da olsa hala iğne etkisi var
Tüp bebek işin içine girince tabi işler değişiyor ve uzmanlık istiyor. Dilerim herşey gönlünce olur canımAynen pcos ta tüp bebekte çok yumurta oluşuyor. İçerde bekleyen çok yumurta olduğu için hepsi harekete geçip büyüyor.. Ama işte tüp bebekte de onları hareket geçirmek uzmanlık istiyor…
Aman benim 13.gun pozitfti 14te gittiKızlar sırf meraktan idrar testi yaptım iğne olduktan sonra 5.günüm. Negatif cıktı demek ki iğne etkisi geçmiş
Artık böyle çizgilere inanmıyorum çok net çizgi çıkacak ki inanayımGerçi şimdi böyle bi çizgi çıktı az da olsa hala iğne etkisi var
Aynen yapmaya devam et artarsa o is sen de ama benim hep azaldı ve sonra bittiKuzum ben iğnenın etkisine bakmak istedim hamilelik icin bakmadım yani. Eğer 10.günde falan test yaparsam onla karşılaştırmak icin koyulugunu
Aynen canım ben onu denedim hep koyu çıkıyor iğne etkisindenKızlar çatlatma iğnesi sonrası ovulasyon testi hep pik çıkıyor onu da yanıltıyor yani değil mi yapmayacağız demekki
Kuzu ama iğne etkisi bu malesefKuzu ben çok net çizgi görüyorum orda