• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sırf meraktan idrar testi yaptım iğne olduktan sonra 5.günüm. Negatif cıktı demek ki iğne etkisi geçmiş🤭

Gerçi şimdi böyle bi çizgi çıktı az da olsa hala iğne etkisi var 🤭😂

Eklentiler

• BFDF2FD4-5C9C-4E6E-BFCC-C570A0D3A49D.jpeg
    BFDF2FD4-5C9C-4E6E-BFCC-C570A0D3A49D.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar çatlatma iğnesi sonrası ovulasyon testi hep pik çıkıyor onu da yanıltıyor yani değil mi yapmayacağız demekki

Bende işte geçen ayın sonunda basladım bi 2 kere pik catlama gördüm ama 33. Ve 39.günlerdi tutmadı. daha doğrusu pikte iliskide bulunamadım siliklestigi gün olmustu tutmadı işte. Bu ayda tekrar klomen kullandım günde 1 taneydi bu sefer ama dozu azalttı. 13.günde büyüyen yumurta yoktu umudunu kes bu aydan dedi doktor. Ben dedm haftaya bakalım ben geç yumurtluyorum lütfen falan 20.gün baktık 21mm yumurta var çatlatma iğnesi vurdu o gün. Bugünde 5.günümüz işte kuzum bekliyoruz gene🙏🏻
Ay hadi hayırlısı insallah=)

Pcosda çok yumurta mı oluşuyor kuzu? Son gittiğim profesör bana çok net pcossun dedi hem sağ hem sol için ve ben 3 aydır yumurta takibi yaptırıyordum. 1 veya 2 tane yumurtam oluştu hep femaraya rağmen

Hadi bakalım inşallah güzel güzel yumurta toplaman gerçekleşir, herşey güzel ilerler 🤲❤️
Aynen pcos ta tüp bebekte çok yumurta oluşuyor. İçerde bekleyen çok yumurta olduğu için hepsi harekete geçip büyüyor.. Ama işte tüp bebekte de onları hareket geçirmek uzmanlık istiyor…

Aynen pcos ta tüp bebekte çok yumurta oluşuyor. İçerde bekleyen çok yumurta olduğu için hepsi harekete geçip büyüyor.. Ama işte tüp bebekte de onları hareket geçirmek uzmanlık istiyor…
Tüp bebek işin içine girince tabi işler değişiyor ve uzmanlık istiyor. Dilerim herşey gönlünce olur canım 🤲❤️

Gerçi şimdi böyle bi çizgi çıktı az da olsa hala iğne etkisi var 🤭😂
Artık böyle çizgilere inanmıyorum 🤣 çok net çizgi çıkacak ki inanayım

Benim iğneden sonraki 14.günümde böyleydi test ama öyle bi regl oldum ki ciğer gibi pıhtılı 🤦🏻‍♀️

Back