Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sırf meraktan idrar testi yaptım iğne olduktan sonra 5.günüm. Negatif cıktı demek ki iğne etkisi geçmiş

Gerçi şimdi böyle bi çizgi çıktı az da olsa hala iğne etkisi var

Eklentiler

• BFDF2FD4-5C9C-4E6E-BFCC-C570A0D3A49D.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar çatlatma iğnesi sonrası ovulasyon testi hep pik çıkıyor onu da yanıltıyor yani değil mi yapmayacağız demekki

Ay hadi hayırlısı insallah=)

Aynen pcos ta tüp bebekte çok yumurta oluşuyor. İçerde bekleyen çok yumurta olduğu için hepsi harekete geçip büyüyor.. Ama işte tüp bebekte de onları hareket geçirmek uzmanlık istiyor…

Kuzu ne aşamadasın.. Aşılamaya geçtin mi
Evet canims yarın inşallah olcak catlamadiysa iğne olur ona göre yapar heralde=) kontrol edicem testlerle ama catlamadi daha agrirdi bakalm nolcak sen naptin canims

Aynen pcos ta tüp bebekte çok yumurta oluşuyor. İçerde bekleyen çok yumurta olduğu için hepsi harekete geçip büyüyor.. Ama işte tüp bebekte de onları hareket geçirmek uzmanlık istiyor…
Tüp bebek işin içine girince tabi işler değişiyor ve uzmanlık istiyor. Dilerim herşey gönlünce olur canım

Gerçi şimdi böyle bi çizgi çıktı az da olsa hala iğne etkisi var
Artık böyle çizgilere inanmıyorum çok net çizgi çıkacak ki inanayım

Benim iğneden sonraki 14.günümde böyleydi test ama öyle bi regl oldum ki ciğer gibi pıhtılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…