• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik sürecine girenleri tebrik ederim her gün güzel haberler yayınlanıyor en az sizin kadar sevindim 😍 darısı başıma
Ovülasyon süreci ile birlikte göğsümde batmalar bir başladı şimdi inanılmaz şişti ara ara kramp gibi batma gibi ağrım oluyor bu belirtiler oldu mu sizde şu an da biraz akıntım var

Hamilelik sürecine girenleri tebrik ederim her gün güzel haberler yayınlanıyor en az sizin kadar sevindim 😍 darısı başıma
Ovülasyon süreci ile birlikte göğsümde batmalar bir başladı şimdi inanılmaz şişti ara ara kramp gibi batma gibi ağrım oluyor bu belirtiler oldu mu sizde şu an da biraz akıntım var
Benim tam olarak böyle oldu, hatta bu nedir adet gününe 7 gün var dedim en son ciddi ciddi adet ağrısı oldu sonra birden kesildi

Şimdi de adet zamanı. Akşam testi yaptım şüphelenerek.

Şimdi de batma tarzı ağrılar var. Keseyi kalp atışını görmeden bir şey demek istemiyorum.her an her duruma hazırlıklıyım, her şeyin hayırlısı olsun.

Sağlıklı sıhhatliyse gelsin. Allah hepimize sağlıklı çocuklar akıllı hayırlı şanslı güzel çocuklar nasip etsin.

Eklentiler

• D549920A-3C69-4752-8B93-86C7B2F54265.jpeg
    D549920A-3C69-4752-8B93-86C7B2F54265.jpeg
    64,5 KB · Görüntüleme: 76
Benim tam olarak böyle oldu, hatta bu nedir adet gününe 7 gün var dedim en son ciddi ciddi adet ağrısı oldu sonra birden kesildi

Şimdi de adet zamanı. Akşam testi yaptım şüphelenerek.

Şimdi de batma tarzı ağrılar var. Keseyi kalp atışını görmeden bir şey demek istemiyorum.her an her duruma hazırlıklıyım, her şeyin hayırlısı olsun.

Sağlıklı sıhhatliyse gelsin. Allah hepimize sağlıklı çocuklar akıllı hayırlı şanslı güzel çocuklar nasip etsin.
Ayy inşallah şuan bi heyecanlandım benim bir de adetim bitti bir hafta sonra sanki adetimin son günüymüş gibi lekelenme oldu sen böyle bir şey yaşadın mı? Benim bat günüme bir hafta var bakalım bekleyeceğim 🙈

Ayy inşallah şuan bi heyecanlandım benim bir de adetim bitti bir hafta sonra sanki adetimin son günüymüş gibi lekelenme oldu sen böyle bir şey yaşadın mı? Benim bat günüme bir hafta var bakalım bekleyeceğim 🙈
Hayır yaşamadım ama lekelenme dedikleri olay o dediğin zamanda olduğunu duymuştum, herkeste lekelenme olmuyor.

Kızlar normal kaset test yaptım silik çizgi bile çıkmadı bugün iğnenin 12ci günü olsa çıkardı 😢

Kizlar sagli sollu kasik batmasi var bugun daha artti belimde batiyor egilirken falan akintim ne cok beyaz ne cok sari orta hallice gazi hic demeyim ara ara bas agrisi var regl yaklasim sinyali mi bi akil verin ayy 😔 bi teshis koyun bana az kaldi az yakinda diploma aldircam size 😂😂
Valla ben taktım sana güzel sonuç gelecek gibi heyecanla bekliyorum

Kızlar normal kaset testler beta 20 faln silik te olsa gösterir mi
Canım ben bat a 7-8 gün varken kan testi yaptım 2.44 çıktı sonra bat a 4-5 gün varken fotoğrafta çıkmayacak kadar normal kaset test de çoook silik çıktı. Her gün normal kaset test yaptım. Sonra doktora gönderdim doktor tekrar kan verelim dedi 29.16 çıktı ben her gün yine test yaptım iyice koyulaşmaya başlayınca dün adet tarihim di yine kan verdim 179 çıktı. Bakalım perşembe kese var mı diye bakıcaz inşallah. 7 gün varken erken gebelikte de kaset test de de çıkmıyo

Merhaba yumurtlama sonrası bir hafta sonra adet ağırlarım oldu, karnım bir hafta ağrıdı.
Bir gece terleyerek uyandım, göğüslerim açıyor, bat 6 Aralık, normal gebelik testi yaptım (hızlı testlerden) belirgin bir şekilde ikinci çizgi çıktı az önce.
Bu hafta içi doktora gideceğim.
Sağlıkla gelsin. Tebrik ederim

Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin kucağınıza alın inşallah ❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederimm. Yanılma payı var mı bilemiyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, akıllı ve şanslı bebişler versin 🤗

Bugün özelde kan verme şansım olabilir mi acaba? Pazartesiyi bekleyemem 😊 Ben eşime yakın bir şehirde görevliyim. Hastaneye birlikte gidelim istiyorum 🤗

Çok teşekkür ederimm. Yanılma payı var mı bilemiyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, akıllı ve şanslı bebişler versin 🤗

Bugün özelde kan verme şansım olabilir mi acaba? Pazartesiyi bekleyemem 😊 Ben eşime yakın bir şehirde görevliyim. Hastaneye birlikte gidelim istiyorum 🤗
Özelde verirsiniz bi sorun olmaz bizim burda normal laboratuvar Dan fiyat aldım 170 dedi normal en yüksek fiyatlı özeller de de 170 diyorlar bugün de yaparlar. Hatta bazı yerlerde daha uygun bile oluyor

Back