Bu easy home yada premom kit i olarak geciyor . hem ovulasyon hem de bhcg testleri var . uygulmasin da test sonucu ekle kismini seciyorum . test cubuguna dogru tutunca otomatik cekiyor fotografini.Merhaba bu uygulamayı nasıl kullanıyorsunuz
Ben solgar kullanıyorum. Çok memnunumHangi folik asit kullandiniz? Birde gün aşırı değil her gün mü oldu? Yumurtlama bitince bile devam etti mi ilişki
Benim de yumurtlamadan bir kaç gün sonra adet ağrılarım oldu. Çok şaşırdım hatta. Insallah ben de hamileyimdirMerhaba yumurtlama sonrası bir hafta sonra adet ağırlarım oldu, karnım bir hafta ağrıdı.
Bir gece terleyerek uyandım, göğüslerim açıyor, bat 6 Aralık, normal gebelik testi yaptım (hızlı testlerden) belirgin bir şekilde ikinci çizgi çıktı az önce.
Bu hafta içi doktora gideceğim.
Evet son 3 aydır kullanıyorum ama malesef pozitif sonuç alamadım. Umarım sana faydalı olur.kızlar aranızda femara kullanan var mı? Benim 2. Kullanmışım bu ay.
Canım 14.gün kesin sonucu görürsünSizde akşam alınca direk yapsam mı yoksa sabah idrarindami yapsam bugün iğnenin 11 ci günü günler geçmek bilmiyordu
Ama benim 5ci gun de 22 di 13 güne oda gitmiş olur kiCanım 14.gün kesin sonucu görürsün
İlla pozitif kalacak diye birşey yok ki. İğne etkisi giderek azalıyor. 14.günde hala 5 üzeriyse gebesin demektir.Ama benim 5ci gun de 22 di 13 güne oda gitmiş olur ki
Hsg sonucn nasıl cıktı iyi mi? Sen gene denemeye devam et kuzum ummadığın anda olurKiz 12.aya girdim hala olmuyor fsh im biraz yüksek çıkıyor kendiliğinden olmaz demiyorum ama uzun sürmesi normal dedi artık aşılamaya geçtik hsg falan hepsine baktık hala olmuyor
Doktorun aşılamadan önce yumurtanın catlayıp catlamadıgını kontrol etmedi mi canım?Kızlar çatlatma iğnesi olmadan aşılama da olumlu sonuç alan var mi duydunuz mu acaba dün bu şekilde aşılamam oldu Insallah güzel sonuçlar aliriz
Canim bnde ayni durumdaydim sakin bırakma 11 aralik bat bgn pik gordum17 Aralık benim de BAT. Ovulasyonla takip etmeye çalıştım ama hiç pik göremedim o yüzden umudum yok :/ hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ya ne güzel inşallah tutar canımCanim bnde ayni durumdaydim sakin bırakma 11 aralik bat bgn pik gordum
Etti tabiki yumurta çatlamış tüplere geçmiş dedi ama ne zaman çatladı ne odlu bilmiyoruZ kendiliğinden olu verdi. Catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama yapılıyorDoktorun aşılamadan önce yumurtanın catlayıp catlamadıgını kontrol etmedi mi canım?
Bende salı günü akşam altida vuruldum benim ilk sadece solda vardı sağda çok küçüktü ama sağdaki gelişip pazartesi günü çatladı hem ovulasyon hemde akıntı ile yakaladım salı günü ben soldaki kendiliğinden çatladı dedim doktor muayene etti soldaki 25mm olmuş duruyor hemen iğne yaptırdı kist olabilir kendi hâline bırakırsak dedi bakalım inşallah ikimiz için de hayırlısı olur benim de test günüm 15 AralıkKızlar günaydın
Benım dünkü test patates cıktı negatif. Bugün doktora geldim 21mm yumurtam oluşmuş. Çatlatma ignesi vuracak simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?