• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba yumurtlama sonrası bir hafta sonra adet ağırlarım oldu, karnım bir hafta ağrıdı.
Bir gece terleyerek uyandım, göğüslerim açıyor, bat 6 Aralık, normal gebelik testi yaptım (hızlı testlerden) belirgin bir şekilde ikinci çizgi çıktı az önce.
Bu hafta içi doktora gideceğim.

Merhaba bu uygulamayı nasıl kullanıyorsunuz
Bu easy home yada premom kit i olarak geciyor . hem ovulasyon hem de bhcg testleri var . uygulmasin da test sonucu ekle kismini seciyorum . test cubuguna dogru tutunca otomatik cekiyor fotografini.

regl gununu, vucut isini, birlikte oldugun gunleri , duygu durumunu , vajinal akinintinin nasil oldugunu va vs girebiliyorsun . Dosya gibi birikiuor hepsi . doktora fln gidince iyi oluyor 🙈

Eklentiler

• D8826C31-E69B-4F2A-9FB3-2DCFDA9E7E73.jpeg
    D8826C31-E69B-4F2A-9FB3-2DCFDA9E7E73.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 62
  • 6EDCBD79-D0F4-418D-89FA-231C7719BBD3.png
    6EDCBD79-D0F4-418D-89FA-231C7719BBD3.png
    128,8 KB · Görüntüleme: 69
Kizlarrrr ovulasyon testi yapiyordum adetimden sinra hic t cizgim koyulasmadi bu ay yumurtlama olmayacak diye saldim.. bgn korunmasz birlikte olduk esimle.. az once merak ettim test yaptim ve bat 11 aralik.. bgn pik gibi şoktayım

Eklentiler

• 20211204_203158.jpg
    20211204_203158.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar merhaba. Benim de bat 8 Aralık. Bugün çok açık kahverengi bir leke geldi. Bir daha da bir şey gelmedi. Insallah hamileyimdir. 2. ay oldu bu.

Merhaba yumurtlama sonrası bir hafta sonra adet ağırlarım oldu, karnım bir hafta ağrıdı.
Bir gece terleyerek uyandım, göğüslerim açıyor, bat 6 Aralık, normal gebelik testi yaptım (hızlı testlerden) belirgin bir şekilde ikinci çizgi çıktı az önce.
Bu hafta içi doktora gideceğim.
Benim de yumurtlamadan bir kaç gün sonra adet ağrılarım oldu. Çok şaşırdım hatta. Insallah ben de hamileyimdir

Kızlar çatlatma iğnesi olmadan aşılama da olumlu sonuç alan var mi duydunuz mu acaba dün bu şekilde aşılamam oldu Insallah güzel sonuçlar aliriz🙏🙏

Kiz 12.aya girdim hala olmuyor fsh im biraz yüksek çıkıyor kendiliğinden olmaz demiyorum ama uzun sürmesi normal dedi artık aşılamaya geçtik hsg falan hepsine baktık hala olmuyor
Hsg sonucn nasıl cıktı iyi mi? Sen gene denemeye devam et kuzum ummadığın anda olur🙏🏻 Üzülme canını da sıkma

17 Aralık benim de BAT. Ovulasyonla takip etmeye çalıştım ama hiç pik göremedim o yüzden umudum yok :/ hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🥲

Doktorun aşılamadan önce yumurtanın catlayıp catlamadıgını kontrol etmedi mi canım?
Etti tabiki yumurta çatlamış tüplere geçmiş dedi ama ne zaman çatladı ne odlu bilmiyoruZ kendiliğinden olu verdi. Catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama yapılıyor 🙄2. Asilamam olcak bu şekilde olumlu sonuç alan var mi doye sodim

Kızlar günaydın🥰
Benım dünkü test patates cıktı negatif. Bugün doktora geldim 21mm yumurtam oluşmuş. Çatlatma ignesi vuracak simdi
Bende salı günü akşam altida vuruldum benim ilk sadece solda vardı sağda çok küçüktü ama sağdaki gelişip pazartesi günü çatladı hem ovulasyon hemde akıntı ile yakaladım salı günü ben soldaki kendiliğinden çatladı dedim doktor muayene etti soldaki 25mm olmuş duruyor hemen iğne yaptırdı kist olabilir kendi hâline bırakırsak dedi bakalım inşallah ikimiz için de hayırlısı olur benim de test günüm 15 Aralık

Back