• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla üstünde de 1 yazıyor doktora özellikle sordum 1 mi 2 diye.. 2 dedi🤷‍♀️her doktorun yöntemi farklı canım
Ben kendim aldım başladım canım doktor a sordum kullanmam gereken bı ilaç takviye varmı diye yok dedi bende burdan duyduğum kadarıyla alıp başladım

Eklentiler

• Screenshot_20211204-165205_My Calendar.jpg
    Screenshot_20211204-165205_My Calendar.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 73
Benim onceki hamileligimde regl olacakmışım gibi sancilarim olmustu bel agri hatta kesin hasta olacağım derken regl den bir gün geçti ve test ile cift çizgiyi görmüştüm
Benim hic belirtilerim olmamisti her 2sindede yada oldu ben fark etmedim cunku bilmiyrdum belirti olup olmadigini bunda takildimda takildim belirtilere 🤯🤯

Ben kendim aldım başladım canım doktor a sordum kullanmam gereken bı ilaç takviye varmı diye yok dedi bende burdan duyduğum kadarıyla alıp başladım
Inofolici ben de buralarda çok okudum. Daha çok pco teşhisi olanlara veriliyor gibime geldi bende öyle bir durum yok ama kist için vermişte olabilir 🤷‍♀️

Bu ay aynisini uygulayacağım test almadm. Ama geçen ay testim kalmadığı gün nöbetçi eczane fln aramıştım gece uyuşturucu bağımlısı gibi test bagimlisiydim cok komiktim ve kendi kendime yaşadım bütün o süreci cevremde kimseye anlatmadım cunku herkes cok takiyorsun düşünme akışına birak diyor anasını satayim kolaysa siz yerime geçin düşünmeyin 😂
🤣🤣🤣

Hangi folik asit kullandiniz? Birde gün aşırı değil her gün mü oldu? Yumurtlama bitince bile devam etti mi ilişki
Folibol kullandım adetim bittikten bir gün sonra 6 gün üst üste ilişki oldu ilişki sonra en az 45 dakika belimin altına yastık koyarak uzandım yani çok hareket etmedim ilişki sonrası rabbim tez zamanda güzel haberleri isteyen herkese nasip etsin en inşaallah 🙏☺️

Halicimm napıyorsun sen ya göremiyorum seni uzun zamandırr🤩
Kiz 12.aya girdim hala olmuyor fsh im biraz yüksek çıkıyor kendiliğinden olmaz demiyorum ama uzun sürmesi normal dedi artık aşılamaya geçtik hsg falan hepsine baktık hala olmuyor

Haliciiiiimmmmmm hayırlı olsun 😍😍😍😍 tutsun inşallah. Ama yumuşlar büyümüş baya, pazartesiye kadar kendiliğinden çatlar gibime geldi. Neden pazartesi dedi ki?
Anca catlatmis gerçekten öyle olcak galiba çünkü daha yumurtlamadim testle takip ediyorum inşallah canims bir de daha 10.gunum bugün anca heralde

Bu yumurta boyları bugün mü ölçüldü? Aşılama esnasında yumurtalar bir tik daha büyük olacak yani değil mi yanlış anlamadım ben?

Hayırlı uğurlu olsun süreciniz🌸
Evet ama dün de 20 kusur idi 21 olan 22 falan anca olur heralde tesekkurler inşallah olumlu olur bu da olmazsa 1 seneyi devirmiş olcam=/

Back