• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala canım yumurtkamaya göre evet ama takvim öle gösteriyor bide malum testlerimi biliyorsun işte oldum rahatladım yani 😄
Vala canım yumurtkamaya göre evet ama takvim öle gösteriyor bide malum testlerimi biliyorsun işte oldum rahatladım yani 😄
Yumurtalamadan itibaren 14.ncu günü sayıcaksın takvim yanıltır seni her ay yumurtlama aynı günlerde olmuyor

Bu ayı bu şekilde değerlendirmeyi planlıyorum bunda da tutmazsa zaten artık aşılamaya giderim ya da tüp bebek yaparım 6 ay sonra 😁

Eklentiler

• 20211204_155253.jpg
    20211204_155253.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 78
Sizde akşam alınca direk yapsam mı yoksa sabah idrarindami yapsam bugün iğnenin 11 ci günü günler geçmek bilmiyordu:cry:
Yarın sabah 12.günde yapabilirsin canım belli olur az cok. En kötü 13.gün tekrarlarsın. Artımed 5 tl eczanelerde 2-3 tane al işte yeter sana

Hic belli olmaz benim boyle once yada sonra bile olsa bi sonraki regl zmaninda olurdu hesapladigin tarihten erken bile olabilirsin gebe kalmazsan tabi ve duzenliyse regl
Evet sasmaz normalde 28 gunde bir iste dusukten mi stresten kaynaklı mi bilemedim ama ilk defa 5 gun gecikiyor..

Benımde böyle cizelge suan 30 unda iğne vuruldum. Bundan sonra 2-3 günde bir devam etmeyi düsünüyorum. Bugünü pas geçip yarın devam edicem🤭 12 aralıkta da sabah test yaparım

Eklentiler

• 8D370E1E-192B-4EE2-A4E6-C7C3958210C3.jpeg
    8D370E1E-192B-4EE2-A4E6-C7C3958210C3.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar sagli sollu kasik batmasi var bugun daha artti belimde batiyor egilirken falan akintim ne cok beyaz ne cok sari orta hallice gazi hic demeyim ara ara bas agrisi var regl yaklasim sinyali mi bi akil verin ayy 😔 bi teshis koyun bana az kaldi az yakinda diploma aldircam size 😂😂
Benim onceki hamileligimde regl olacakmışım gibi sancilarim olmustu bel agri hatta kesin hasta olacağım derken regl den bir gün geçti ve test ile cift çizgiyi görmüştüm

Benımde böyle cizelge suan 30 unda iğne vuruldum. Bundan sonra 2-3 günde bir devam etmeyi düsünüyorum. Bugünü pas geçip yarın devam edicem🤭 12 aralıkta da sabah test yaparım
Igneden 1 gun oncesinide değerlendirseydiniz keske 😁

Bu ağrıların ne kaçıncı günü başlamıştı acaba?
Bel ağrılarım bir hafta öncesinde..
Regl bir gün oncesi
Fakat benim en belirgin hissettiğim göğüslerinin üzerine son 1 haftadır yatamıyordum agri oluyordu ve dolgunlastilar.. bir de hissettim hamile olduğumu oyle bir his geldi😌

Back