Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yapmaya devam ediyorum görene kadar

Eklentiler

• 18D3A9C3-CCFD-49B7-9FB6-C0F3945B902E.jpeg
    109,4 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar çok hastayım sabah boğaz ağrısı ve griple uyandım sadece folik hapini içiyorum bol su bitki çayı
Canım zararsız olabilecek şey tuzlu suyla boş bol garlara yap ve c vitamini al mümkünse eczaneden Ester C al vücuttan atılmadığı İçin hızlı toparlamana yardımcı olur.

Şimdi kafam da bir şeyler daha net oturdu vallahi çok sağolun artık olursa olur modundayim bu arada kimyasal da olsun gebelik olması tüplerin açık olduğu anlamina gelir dimi ?
Canım kimyasalı ben de test le yakalamıştım çok net çizgi vardı sonra çok üzülüp ağladığım gün adetten 1 gün sonra birden kanamam geldi hemen de test tekrar yaptım çizgi hiç yoktu. Üzülme çünkü evet hamile olabiliyorsun sorun yok doktor bana öyle söylemişti embriyo oluşuyor sonuçta tekrar denersin ama stresten uzak dur vücuduna değecek herşeyi araştırman lazım temizlik malzemesi yediğün bişey sürdüğün krem hep zarar verebiliyor dikkat et korunmasız yumertlama döneminde birlikte olursa o ay adet gününe kadar hep dikkat mesela ciğer maydonoz yeme bir çok şey rahimde kasılmaya neden olup bebeği atabiliyor

Günaydın arkadaşlar, ben yarın tekrar kan bakılacak ama dün hiç bir belirti olmadığı İçin korkmaya başladım ve her gün testi tekrarlıyorum ki artma var mo göreyim diye dün gece prediktör erken gebelik testi yaptım bu sabah ta normal kaset test le ovülasyon sizin de değerlendirmeniz için paylaşıyorum

Gece dayanamayıp kan verdim 38,72 çıkmış sanırım çok küçük
ay cok sevindim cokkk inşallah sağlıklı yükselip 9 ay sonra pıt diye kollarını dolduruverirbenimde 7 gün var adete sabah kalktığımda işe gitmek için dur bi yapayım yedi gün kala normal kaset teste hiç birşey cıkmaz sonucta dedim yaptım ve cıkmadı hiç üzülmeden sacımı düzleştirip hazırlanmaya devam ettim ahahah maksat yapmış olmaktı şimdi 10 aralık adet tarihimi beklicem. Gerçi ogün çalısıyorım ama arkadasa dicem beni götür bi kan meselesi var ondada varsa cıkar herhalde22 kasımda yumurtam vardı doktor dedi

Aynen gazliyim bende bakalim 5 gun kaldi kesinlikle test yapmicam gunumu beklicem hazir degilim negatif gormeye

Bende birazdan gideceğim tekrar test vermeye. İnşa Allah artmıştır sonuçlarımız. Bendede böyle çıkıyor gebelik testi. Acaba koyu kırmızı hangi değerde çıkıyor

Aynen gazliyim bende bakalim 5 gun kaldi kesinlikle test yapmicam gunumu beklicem hazir degilim negatif gormeye
Ben kasette gördüm negatifi aldım cevabımı gene kalpler kırık gene bir hüsran

Eklentiler

• 20211203_082409.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 63
Baya koyulaşma var canım. İki testte de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…