Ben yapmaya devam ediyorum görene kadarBüşra negatif hepsi. Pozitifi yakalamadın mı hala ? bu kadar geç kalması demek 30 günden çok daha geç adet olacaksın demek oluyor , henüz yumurtlama bile olmamış çünkü. Bende seninle aynı durumdayım . Benimde adettim 40 günde 50 günde oluyor. Sende öyle misin ? Merak ettim.
Yaaa nasil güzel bir supriz olmuş sağlıkla ilerlesin insallahBat 1 Aralık canım. 2-3 gün önce test yaptığımda negatifti yok diye düşünmüştüm. Bugün çift çizgiyi görünce şaşırdım
Hayırlı olsun cnm evet varrEki Görüntüle 2963398 kızlar test yaptım 15-20 saniye sonra çıkan sonuç bu gebelik var gibi geliyor bana ama sizden de fikir alayım dedim çok heyecanlıyım :)
Tebrik ederim canım gebelik var çok şükür sağlıkla gelsinEki Görüntüle 2963398 kızlar test yaptım 15-20 saniye sonra çıkan sonuç bu gebelik var gibi geliyor bana ama sizden de fikir alayım dedim çok heyecanlıyım :)
Canım zararsız olabilecek şey tuzlu suyla boş bol garlara yap ve c vitamini al mümkünse eczaneden Ester C al vücuttan atılmadığı İçin hızlı toparlamana yardımcı olur.Kizlar çok hastayım sabah boğaz ağrısı ve griple uyandım sadece folik hapini içiyorum bol su bitki çayı
Canım kimyasalı ben de test le yakalamıştım çok net çizgi vardı sonra çok üzülüp ağladığım gün adetten 1 gün sonra birden kanamam geldi hemen de test tekrar yaptım çizgi hiç yoktu. Üzülme çünkü evet hamile olabiliyorsun sorun yok doktor bana öyle söylemişti embriyo oluşuyor sonuçta tekrar denersin ama stresten uzak dur vücuduna değecek herşeyi araştırman lazım temizlik malzemesi yediğün bişey sürdüğün krem hep zarar verebiliyor dikkat et korunmasız yumertlama döneminde birlikte olursa o ay adet gününe kadar hep dikkat mesela ciğer maydonoz yeme bir çok şey rahimde kasılmaya neden olup bebeği atabiliyorŞimdi kafam da bir şeyler daha net oturdu vallahi çok sağolunartık olursa olur modundayim bu arada kimyasal da olsun gebelik olması tüplerin açık olduğu anlamina gelir dimi ?
Kız ben iğne vurulmadım
Yaaaa hayırlı uğurlu sağlıkla olsunGece dayanamayıp kan verdim 38,72 çıkmışsanırım çok küçük
Ay çok sevindim sağlıkla gelsinGece dayanamayıp kan verdim 38,72 çıkmışsanırım çok küçük
ay cok sevindim cokkkGece dayanamayıp kan verdim 38,72 çıkmışsanırım çok küçük
Aynen gazliyim bende bakalim 5 gun kaldi kesinlikle test yapmicam gunumu beklicem hazir degilim negatif gormeye@Ballgrill
Yaaa çok güzel çıkmış masallah bat ne zaman canım hayieli olsun
Ben fark olarak gebelikte biraz daha gaz sancisiyla karışık kasık ağrısı olduğunu düşünüyorum erken gebelikte gölge gibi cizgim çıkmıştı sabah kaset test yapcm bakalim hayirlisi
Bende birazdan gideceğim tekrar test vermeye. İnşa Allah artmıştır sonuçlarımız. Bendede böyle çıkıyor gebelik testi. Acaba koyu kırmızı hangi değerde çıkıyorEki Görüntüle 2963461 Eki Görüntüle 2963460 Günaydın arkadaşlar, ben yarın tekrar kan bakılacak ama dün hiç bir belirti olmadığı İçin korkmaya başladım ve her gün testi tekrarlıyorum ki artma var mo göreyim diye dün gece prediktör erken gebelik testi yaptım bu sabah ta normal kaset test le ovülasyon sizin de değerlendirmeniz için paylaşıyorum
Ben kasette gördüm negatifi aldım cevabımıAynen gazliyim bende bakalim 5 gun kaldi kesinlikle test yapmicam gunumu beklicem hazir degilim negatif gormeye
Baya koyulaşma var canım. İki testte deEki Görüntüle 2963461 Eki Görüntüle 2963460 Günaydın arkadaşlar, ben yarın tekrar kan bakılacak ama dün hiç bir belirti olmadığı İçin korkmaya başladım ve her gün testi tekrarlıyorum ki artma var mo göreyim diye dün gece prediktör erken gebelik testi yaptım bu sabah ta normal kaset test le ovülasyon sizin de değerlendirmeniz için paylaşıyorum
Güzel sürpriz olmuş canım hayırlı olsun. Belirtin varmıydıBat 1 Aralık canım. 2-3 gün önce test yaptığımda negatifti yok diye düşünmüştüm. Bugün çift çizgiyi görünce şaşırdım
O yuzden yapmamk lazim hic degilse regl gunu kanama gorunce o kadar uzulup yipratmiyorsun kendiniBen kasette gördüm negatifi aldım cevabımıgene kalpler kırık gene bir hüsran