Aynı şeyleri bende yaşıyorum 9 gün var reglime şimdi viks ile bir damla kekik yağı karıştırıp karnıma sürdüm kayınvalidem önermişti soğuk algınlığıysa alsın diye ama umarım hissettiğimiz şey hamileliktir. Bu ay ilk kez rüya da gördüm pozitif çıkıyordu 7 aydır deniyoruz bu ay ilk kez reglim bitti bir hafta sonra kan geldi göğüslerim şişti hayırlısı olsun inşallahBu hamilelikle regl arasinda ki kasik agrilari farki ne oluyo kizlar ya bi cozmedim reglme bu geceden sonra 5 gun kalcak ara ara sanki bicak deger gibi sancim oluyo aci mi desem batma mi desem.. regl yaklasiyor ondan midir acaba ..
Evet benimde düzensiz bazen her ayken bazen iki ayda bir oluyor malesefBüşra negatif hepsi. Pozitifi yakalamadın mı hala ? bu kadar geç kalması demek 30 günden çok daha geç adet olacaksın demek oluyor , henüz yumurtlama bile olmamış çünkü. Bende seninle aynı durumdayım . Benimde adettim 40 günde 50 günde oluyor. Sende öyle misin ? Merak ettim.
Bugun yaptirdim ama sonuc yarına çıkacak. Tabi insan üzülüyor nasil agladim bugun hala da gozlerim doluyorTekrar test yapmismiydin bugun bende ilk defa ogrendim kimyasal gebeligin ne oldugunu kan vs baktirmadim ben bidaha doktor oyle diyince ne bilim yaa insan kimyasl bile olsa uzuluyor iste
Teşekkür ederimmm inşallahAy hayırlı olsun canım benimm tebrik ederim ne güzel bir görüntüİnşallah seninledir bebişin canım benim
Çocuğu olan arkadaşlarim diyordu viks gebelikte tehlikeliymiş diye doktorları söylemiş ne kadar doğrudur bilmiyorumAynı şeyleri bende yaşıyorum 9 gün var reglime şimdi viks ile bir damla kekik yağı karıştırıp karnıma sürdüm kayınvalidem önermişti soğuk algınlığıysa alsın diye ama umarım hissettiğimiz şey hamileliktir. Bu ay ilk kez rüya da gördüm pozitif çıkıyordu 7 aydır deniyoruz bu ay ilk kez reglim bitti bir hafta sonra kan geldi göğüslerim şişti hayırlısı olsun inşallah
Doğru olabilir. Artık ne duyarsam yapıyorum o boyuta geçtimÇocuğu olan arkadaşlarim diyordu viks gebelikte tehlikeliymiş diye doktorları söylemiş ne kadar doğrudur bilmiyorum
Evde kendin idrar testi yaptin mi koyulasma var mi silik ki cikiyorBugun yaptirdim ama sonuc yarına çıkacak. Tabi insan üzülüyor nasil agladim bugun hala da gozlerim doluyor
Çok ilginç gelcek belki ama kan verisimden 2 gun sonra erken gebelik yaptım silik cizgi var gibiydi sanki ama cok belli degildi. Ustunden 2 gun gecti yine yaptim bu sefer bir cizgi silikte olsun çıkmadıEvde kendin idrar testi yaptin mi koyulasma var mi silik ki cikiyor
Aynen goguslerim sis bi dolgunluk var dokununca agri oluyor kasik agrimda oyle sık degil adeta arada bi ben burdayim dercesine batiyor belimde ani hareketlerle agri oluyor o kadar ay olcaksam rehl oluyumda hic degilse kafam rahat etsinAynı şeyleri bende yaşıyorum 9 gün var reglime şimdi viks ile bir damla kekik yağı karıştırıp karnıma sürdüm kayınvalidem önermişti soğuk algınlığıysa alsın diye ama umarım hissettiğimiz şey hamileliktir. Bu ay ilk kez rüya da gördüm pozitif çıkıyordu 7 aydır deniyoruz bu ay ilk kez reglim bitti bir hafta sonra kan geldi göğüslerim şişti hayırlısı olsun inşallah
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Kimyasal evet bende ayni seyi yasadim ilk yaptigim test digerlerine gore belliydi gun gectikce siliklesti kan degerimde dustu birden regl oldum gunumden 1 gun sonra adetin 4. Gunu et parcasi geldiÇok ilginç gelcek belki ama kan verisimden 2 gun sonra erken gebelik yaptım silik cizgi var gibiydi sanki ama cok belli degildi. Ustunden 2 gun gecti yine yaptim bu sefer bir cizgi silikte olsun çıkmadı
Kimyasal evet bende ayni seyi yasadim ilk yaptigim test digerlerine gore belliydi gun gectikce siliklesti kan degerimde dustu birden regl oldum gunumden 1 gun sonra adetin 4. Gunu et parcasi geldi
Evet demek yumurtlaya biliyruz anlamdinda sonraki aya hamile kalan cok oluyomus bende saldim iyice olursa olur modundayim denemeye devamŞimdi kafam da bir şeyler daha net oturdu vallahi çok sağolunartık olursa olur modundayim bu arada kimyasal da olsun gebelik olması tüplerin açık olduğu anlamina gelir dimi ?
Bat 20 Aralık
Yaaa çok güzel çıkmış masallah bat ne zaman canım hayieli olsunEki Görüntüle 2963398 kızlar test yaptım 15-20 saniye sonra çıkan sonuç bu gebelik var gibi geliyor bana ama sizden de fikir alayım dedim çok heyecanlıyım :)
Ben fark olarak gebelikte biraz daha gaz sancisiyla karışık kasık ağrısı olduğunu düşünüyorum erken gebelikte gölge gibi cizgim çıkmıştı sabah kaset test yapcm bakalim hayirlisiBu hamilelikle regl arasinda ki kasik agrilari farki ne oluyo kizlar ya bi cozmedim reglme bu geceden sonra 5 gun kalcak ara ara sanki bicak deger gibi sancim oluyo aci mi desem batma mi desem.. regl yaklasiyor ondan midir acaba ..
Yumurtlayabilmek buna da şükürEvet demek yumurtlaya biliyruz anlamdinda sonraki aya hamile kalan cok oluyomus bende saldim iyice olursa olur modundayim denemeye devam
Bat 1 Aralık canım. 2-3 gün önce test yaptığımda negatifti yok diye düşünmüştüm. Bugün çift çizgiyi görünce şaşırdımMavigrill
Yaaa çok güzel çıkmış masallah bat ne zaman canım hayieli olsun
Ben fark olarak gebelikte biraz daha gaz sancisiyla karışık kasık ağrısı olduğunu düşünüyorum erken gebelikte gölge gibi cizgim çıkmıştı sabah kaset test yapcm bakalim hayirlisi
Evt reklam konusu sayıldığı içinmiş. Doğru anlamışım seni sorun yokYok canım topikte bazı hesaplar pasifleşmiş görünüyor onu sormuştum aslında