Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu hamilelikle regl arasinda ki kasik agrilari farki ne oluyo kizlar ya bi cozmedim reglme bu geceden sonra 5 gun kalcak ara ara sanki bicak deger gibi sancim oluyo aci mi desem batma mi desem.. regl yaklasiyor ondan midir acaba ..
Aynı şeyleri bende yaşıyorum 9 gün var reglime şimdi viks ile bir damla kekik yağı karıştırıp karnıma sürdüm kayınvalidem önermişti soğuk algınlığıysa alsın diye ama umarım hissettiğimiz şey hamileliktir. Bu ay ilk kez rüya da gördüm pozitif çıkıyordu 7 aydır deniyoruz bu ay ilk kez reglim bitti bir hafta sonra kan geldi göğüslerim şişti hayırlısı olsun inşallah

Evet benimde düzensiz bazen her ayken bazen iki ayda bir oluyor malesef

Çocuğu olan arkadaşlarim diyordu viks gebelikte tehlikeliymiş diye doktorları söylemiş ne kadar doğrudur bilmiyorum

Evde kendin idrar testi yaptin mi koyulasma var mi silik ki cikiyor
Çok ilginç gelcek belki ama kan verisimden 2 gun sonra erken gebelik yaptım silik cizgi var gibiydi sanki ama cok belli degildi. Ustunden 2 gun gecti yine yaptim bu sefer bir cizgi silikte olsun çıkmadı

Aynen goguslerim sis bi dolgunluk var dokununca agri oluyor kasik agrimda oyle sık degil adeta arada bi ben burdayim dercesine batiyor belimde ani hareketlerle agri oluyor o kadar ay olcaksam rehl oluyumda hic degilse kafam rahat etsin

Mavigrill regl oldum yeni bat 27 Aralık

Çok ilginç gelcek belki ama kan verisimden 2 gun sonra erken gebelik yaptım silik cizgi var gibiydi sanki ama cok belli degildi. Ustunden 2 gun gecti yine yaptim bu sefer bir cizgi silikte olsun çıkmadı
Kimyasal evet bende ayni seyi yasadim ilk yaptigim test digerlerine gore belliydi gun gectikce siliklesti kan degerimde dustu birden regl oldum gunumden 1 gun sonra adetin 4. Gunu et parcasi geldi

Şimdi kafam da bir şeyler daha net oturdu vallahi çok sağolun artık olursa olur modundayim bu arada kimyasal da olsun gebelik olması tüplerin açık olduğu anlamina gelir dimi ?
Kimyasal evet bende ayni seyi yasadim ilk yaptigim test digerlerine gore belliydi gun gectikce siliklesti kan degerimde dustu birden regl oldum gunumden 1 gun sonra adetin 4. Gunu et parcasi geldi

Şimdi kafam da bir şeyler daha net oturdu vallahi çok sağolun artık olursa olur modundayim bu arada kimyasal da olsun gebelik olması tüplerin açık olduğu anlamina gelir dimi ?
Evet demek yumurtlaya biliyruz anlamdinda sonraki aya hamile kalan cok oluyomus bende saldim iyice olursa olur modundayim denemeye devam

Mavigrill
Eki Görüntüle 2963398 kızlar test yaptım 15-20 saniye sonra çıkan sonuç bu gebelik var gibi geliyor bana ama sizden de fikir alayım dedim çok heyecanlıyım :)
Yaaa çok güzel çıkmış masallah bat ne zaman canım hayieli olsun
Bu hamilelikle regl arasinda ki kasik agrilari farki ne oluyo kizlar ya bi cozmedim reglme bu geceden sonra 5 gun kalcak ara ara sanki bicak deger gibi sancim oluyo aci mi desem batma mi desem.. regl yaklasiyor ondan midir acaba ..
Ben fark olarak gebelikte biraz daha gaz sancisiyla karışık kasık ağrısı olduğunu düşünüyorum erken gebelikte gölge gibi cizgim çıkmıştı sabah kaset test yapcm bakalim hayirlisi

Aslinda ben bebek düşünmüyordum sehir disina gidicem (atama bekliyorum subattta) yüksek ihtimal esimle 8 ay kadar ayri kalcaz oyuzden erteliyordum ama hcg de o değeri görünce nasil heveslendigimi nasil mutlu oldugumu animsadikca "yok ya ben simdi istiyorum" diyorum. O yuzden bende sonuna kadar devam diyorum
Evet demek yumurtlaya biliyruz anlamdinda sonraki aya hamile kalan cok oluyomus bende saldim iyice olursa olur modundayim denemeye devam
Yumurtlayabilmek buna da şükür

Bat 1 Aralık canım. 2-3 gün önce test yaptığımda negatifti yok diye düşünmüştüm. Bugün çift çizgiyi görünce şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…