• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çok sevindim taburcu olmana tamamen iyileştin mi ben daha 10-15gün kalıcakmışım ya
Tamamen iyileşmiş sayılmam ama daha rahatım çok şükür bol bol su içmeye çalışıyorum insallah en kısa zamanda tamamen atlatırım senin durum nasıl çok dayanamıyorsan suyu çektir karnindan inanılmaz rahatlıyorsun ama tabi sonra tekrar birikmeye başlıyor biraz zor bi durum birde gebelık olunca daha uzun sürüyormuş doktorum öyle dedi bana

kuzum cnm benm. o kdr uzgnm ki senin adina. ins yeniden gzl seyler olck
Bende atlatmaya çalışıyorum canm durumu.dün konuştuk yine Ege hocayla hiçbi sorununuz yok tekrar gel deneyelim diyo.neden olmuyo bilmiyorum.Allahın takdiri demekten başka bişey diyemiyorum

Bende atlatmaya çalışıyorum canm durumu.dün konuştuk yine Ege hocayla hiçbi sorununuz yok tekrar gel deneyelim diyo.neden olmuyo bilmiyorum.Allahın takdiri demekten başka bişey diyemiyorum
oyle kuzum ya. imtihan cok agir. bende esimle aksam.konustum hizlandiralim tedavi surecini diorum. bana.kizio acele esiyosn diyor

oyle kuzum ya. imtihan cok agir. bende esimle aksam.konustum hizlandiralim tedavi surecini diorum. bana.kizio acele esiyosn diyor
Benimki de sürekli öle diyodu erken daha diye.Eşler daha rahat bize göre.ama ben pişman değilim tedaviye başladığım için

Benimki de sürekli öle diyodu erken daha diye.Eşler daha rahat bize göre.ama ben pişman değilim tedaviye başladığım için
en iyisi pisman olmamak cnm. bende istiyrm tuo bebek. asilamayla vakit kaybetmk istemiorm. peki tekrar ekstra ne kdr ucret odeyecksn acaba bisi dedilermi

en iyisi pisman olmamak cnm. bende istiyrm tuo bebek. asilamayla vakit kaybetmk istemiorm. peki tekrar ekstra ne kdr ucret odeyecksn acaba bisi dedilermi
Ücret konusuna girmedik hiç canm.ekstra bişey olmaz heralde tekrardan.yine Ege hoca için ayrı ücret veririz.ama eşim bu sefer ya direkt özele gidelim ya da devletten girelim diyo.bakalım napıcaz.okullara kapanana kadar bişey düşünmüyorum zaten

Tamamen iyileşmiş sayılmam ama daha rahatım çok şükür bol bol su içmeye çalışıyorum insallah en kısa zamanda tamamen atlatırım senin durum nasıl çok dayanamıyorsan suyu çektir karnindan inanılmaz rahatlıyorsun ama tabi sonra tekrar birikmeye başlıyor biraz zor bi durum birde gebelık olunca daha uzun sürüyormuş doktorum öyle dedi bana
Evet gebelikle uzuyo dönem doktorum pek su çekme taraftarı değil dedğin gibi tekrar dolucak diye kan değerlerim çok değişmedikce nefes darlığı da olmazsa su çekmicekmiş

Kızlar 30 aralıkta 1 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 6. Günüm dayanamayıp sabah idrar testi yaptım ama sonuc negatif.. umarım erken olduğu içindir ):

Ücret konusuna girmedik hiç canm.ekstra bişey olmaz heralde tekrardan.yine Ege hoca için ayrı ücret veririz.ama eşim bu sefer ya direkt özele gidelim ya da devletten girelim diyo.bakalım napıcaz.okullara kapanana kadar bişey düşünmüyorum zaten
direkt tup bebek bolumunden randevu aliniomus cnm. ozelde bende sordum 11 bin tl dedi

Biz 5 bin verdik toplam ilaçlar dahil.özellerde 10-15 bin arası değişiyo fiyatlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.maddi manevi yıpranıyo insan
bi bayan arkadas ege unv normal tup bebek bolumune randevu almis o sekilde ilerlemis. bende belki o sekilde ilerleyebilirim

Back