- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 103
- 34
5.gün embriyosuydu cnm 2 tane transfer edildi.. tsk ederim cnmTransferin hayırlı olsun canım kaç tane transfer oldu kaçıncı gun embriyo suydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.gün embriyosuydu cnm 2 tane transfer edildi.. tsk ederim cnmTransferin hayırlı olsun canım kaç tane transfer oldu kaçıncı gun embriyo suydu
Çoook teşekkür ederim yarın sabah muhakkak denicem kabak çekirdeğini bende yiyorum 2 gündür birer avuçCanım çok sağol umut oldun yazdıklarınla.sen ne güzel mutlu haberi almışsın.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.kabak çekirdeği aldırdım bugün eşime biraz onu yedim az önce.onun dışında beslenme de katkısız şeyler yemeye çalışıyorum.bol meyve,su.bide kabızlık çeken arkadaşlar için ben kuru incirin ve kzbnyns nin dediği gibi zeytinyağının faydasını görüyorum.sade içemiyosanız sabah kahvaltıda hafif baharat ekleyip ekmeğe banarak yiyin mutlaka.faydasını görüceksiniz İnşallah.
Hayırlı olsun canım benimde seninle aynı 5.gün 2 minnoş5.gün embriyosuydu cnm 2 tane transfer edildi.. tsk ederim cnm
ben daha transfer olmadım ama ya perşembe 3. Gün ya da cumartesi 5. Gün olarak nakil olur diye hayal ediyorum yarın belli olacakİnşallah canm Allah ol derse olcak ama insanda okadar emek verip hapşırık yüzündenmi acaba dedirticek sinir bozucu bi psikoloji oluşuyo.senin ne zamn test tarihin
testten 1 hafta keseyi gördük yolk saç vardı ondan 1 hafta sonrada kendini görd0k kalp atışını duydukKeseyi gören ve kalp atışını duyanlar, test tarihinden ne kadar zaman sonra oluyor? Çok merak ediyorum
Kaçıncı denemeniz ve yaşınız kaç acaba. Ben de ikiz çok istiyorum . Acaba doktorum koyar mı ? Yaşım da 27 .Hayırlı olsun canım benimde seninle aynı 5.gün 2 minnoş
Saol cnm seninde hayırlı olsun tutunsunlar insallah :)Hayırlı olsun canım benimde seninle aynı 5.gün 2 minnoş
Hadi hayırlısı kolaylıklar versin Allahımben daha transfer olmadım ama ya perşembe 3. Gün ya da cumartesi 5. Gün olarak nakil olur diye hayal ediyorum yarın belli olacak
testten 1 hafta keseyi gördük yolk saç vardı ondan 1 hafta sonrada kendini görd0k kalp atışını duyduk
Şifa olsun canm hem kabızlığına hem bebişlerineÇoook teşekkür ederim yarın sabah muhakkak denicem kabak çekirdeğini bende yiyorum 2 gündür birer avuç
Tebrik ederimmm canm hayırlı olsun sağlıkla keseyi de görürsün inşallah .kaçıncı denemen ve kaçıncı gün embryosuydu transferin?Bütün test günümdü. 240 çıktı. 17 ün sonra kontrole çağırdı. Kese ve kalp atışı İçin . O zamana kadar ilaçlar ve iğneye devammış.
Canm hayırlı haberleri getirsin inşallah bu belirtiler.bende gaz yumurta toplandığı günden beri var.ama transferimin ilk iki günü dediğin gibi kasıklarımda özellikle yürürken beni rahatsız eden doluluk ve batmalar vardı.kızlar dün transferin 5.günüydü ve dün gece aşırı bi mide bulantısı bas dönmesi gözümde kararma oldu ve dün geceden beri karnım acayip sisti ve sertleşti aşırı bı gaz sancısı var yürüdükçe karnıma bıçak saplanması gibi seyler oluyor sizde de varmı bu tarz seyler normal mi acaba bunlar
İnsallah canım umarım hepımız bu foruma güzel haberler veririzCanm hayırlı haberleri getirsin inşallah bu belirtiler.bende gaz yumurta toplandığı günden beri var.ama transferimin ilk iki günü dediğin gibi kasıklarımda özellikle yürürken beni rahatsız eden doluluk ve batmalar vardı.
İlk denemem yaşım 26 ben ikiz istemedim de doktorum öyle uygun gördüKaçıncı denemeniz ve yaşınız kaç acaba. Ben de ikiz çok istiyorum . Acaba doktorum koyar mı ? Yaşım da 27 .
2.denemeydi. 5.gün embriyosuydu. İnşallah hepimize nasip olur.Tebrik ederimmm canm hayırlı olsun sağlıkla keseyi de görürsün inşallah .kaçıncı denemen ve kaçıncı gün embryosuydu transferin?
İnşallah canm benim ilk denemem ve 2. Gün embriyosu oyüzden biraz tedirginim ve umutsuzluğa kapılıyorum.burda 2. Gün transferi yok 3. Ve 5. Gün genelde.ki öyle olunca şansı daha yüksekmiş.ben bunu transferden sonra öğrendim2.denemeydi. 5.gün embriyosuydu. İnşallah hepimize nasip olur.
Korkma canım aynısı bende de vardı gazdan hareket edemiyordum yediklerime daha çok dikkat etmeye çalıştım şimdi daha az gaz var senin de azalır inşallah olumlu düşün bebeğin seninle olsun inşallahKızlar benimde yarın transferim var inşallah sımsıkı tutunur ama hala yumurta toplamadan kalma gaz var aşırı şişlik var napsam acaba birde gaz tabi arada kastırıp sıkıntı yaratıyot