• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Canım çok sağol umut oldun yazdıklarınla.sen ne güzel mutlu haberi almışsın.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.kabak çekirdeği aldırdım bugün eşime biraz onu yedim az önce.onun dışında beslenme de katkısız şeyler yemeye çalışıyorum.bol meyve,su.bide kabızlık çeken arkadaşlar için ben kuru incirin ve kzbnyns kzbnyns nin dediği gibi zeytinyağının faydasını görüyorum.sade içemiyosanız sabah kahvaltıda hafif baharat ekleyip ekmeğe banarak yiyin mutlaka.faydasını görüceksiniz İnşallah.
Çoook teşekkür ederim yarın sabah muhakkak denicem kabak çekirdeğini bende yiyorum 2 gündür birer avuç

İnşallah canm Allah ol derse olcak ama insanda okadar emek verip hapşırık yüzündenmi acaba dedirticek sinir bozucu bi psikoloji oluşuyo.senin ne zamn test tarihin
ben daha transfer olmadım ama ya perşembe 3. Gün ya da cumartesi 5. Gün olarak nakil olur diye hayal ediyorum yarın belli olacak

Keseyi gören ve kalp atışını duyanlar, test tarihinden ne kadar zaman sonra oluyor? Çok merak ediyorum
testten 1 hafta keseyi gördük yolk saç vardı ondan 1 hafta sonrada kendini görd0k kalp atışını duyduk

9.günde idrar testi yaptım ve en ufak bir silik çizgi herhangi bir şey bomboştu hiçbirşey yoktu :KK43:

Benim de 8. Gunum ve 2. Cizgi yeri bembeyaz. Doktor yarin kan testi yapmami soylemisti. Acaba bir iki gun sonra mi yapsam kan testini de?
5. Gun embriyosu idi

ben daha transfer olmadım ama ya perşembe 3. Gün ya da cumartesi 5. Gün olarak nakil olur diye hayal ediyorum yarın belli olacak

testten 1 hafta keseyi gördük yolk saç vardı ondan 1 hafta sonrada kendini görd0k kalp atışını duyduk
Hadi hayırlısı kolaylıklar versin Allahım

kızlar dün transferin 5.günüydü ve dün gece aşırı bi mide bulantısı bas dönmesi gözümde kararma oldu ve dün geceden beri karnım acayip sisti ve sertleşti aşırı bı gaz sancısı var yürüdükçe karnıma bıçak saplanması gibi seyler oluyor sizde de varmı bu tarz seyler normal mi acaba bunlar

kızlar dün transferin 5.günüydü ve dün gece aşırı bi mide bulantısı bas dönmesi gözümde kararma oldu ve dün geceden beri karnım acayip sisti ve sertleşti aşırı bı gaz sancısı var yürüdükçe karnıma bıçak saplanması gibi seyler oluyor sizde de varmı bu tarz seyler normal mi acaba bunlar
Canm hayırlı haberleri getirsin inşallah bu belirtiler.bende gaz yumurta toplandığı günden beri var.ama transferimin ilk iki günü dediğin gibi kasıklarımda özellikle yürürken beni rahatsız eden doluluk ve batmalar vardı.

Canm hayırlı haberleri getirsin inşallah bu belirtiler.bende gaz yumurta toplandığı günden beri var.ama transferimin ilk iki günü dediğin gibi kasıklarımda özellikle yürürken beni rahatsız eden doluluk ve batmalar vardı.
İnsallah canım umarım hepımız bu foruma güzel haberler veririz

Kızlar benimde yarın transferim var inşallah sımsıkı tutunur ama hala yumurta toplamadan kalma gaz var aşırı şişlik var napsam acaba birde gaz tabi arada kastırıp sıkıntı yaratıyot

Kızlar benimde yarın transferim var inşallah sımsıkı tutunur ama hala yumurta toplamadan kalma gaz var aşırı şişlik var napsam acaba birde gaz tabi arada kastırıp sıkıntı yaratıyot
Korkma canım aynısı bende de vardı gazdan hareket edemiyordum yediklerime daha çok dikkat etmeye çalıştım şimdi daha az gaz var senin de azalır inşallah olumlu düşün bebeğin seninle olsun inşallah

Back