• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Mrb kızlar bnde varım ‍♀️ dün itibari ile yumurta büyütücü iğnelere başladık. Yalnız tsh prolaktin yüksek bklm. Amh değeri yazmışsınız benden bir kan alındı iğnelere baslmdan o da bir hafta sonra çıkar dediler neyin kanıydı sormadım açıkçası. Pazartesi kontrol bklm yumurtalar buyuyck mi
Allah hepimize safi ismi ile şifa versin. Aranizdayim

Ben de Ankara Başkent Üniversitesi'nde tedavi görüyorum Göğşen hocanın hastasıyım, haftaya histereskopi olacağım sperm DNA hasarına da bakacak ona göre bir yol çizecek Göğşen hoca. Benim daha önce iğneyle tedavi sonucu bir kızım var çok şükür, temmuz ayında birinci tüp bebek denememizi yaptık tutmadı onu başka bir hastanede yaptırmıştık, şimdi Göğşen hocayı araştırdım ve Ona gidiyoruz hayırlısı. Yaşım 38.
Çok geçmiş olsun canm hayrlisi ne zman sonuç çıkacak tup bebeğe basliycaksn bende aralık 21 de göğsen hocaya muayene olup tup bebek için konuscaz

Mrb kızlar bnde varım ‍♀️ dün itibari ile yumurta büyütücü iğnelere başladık. Yalnız tsh prolaktin yüksek bklm. Amh değeri yazmışsınız benden bir kan alındı iğnelere baslmdan o da bir hafta sonra çıkar dediler neyin kanıydı sormadım açıkçası. Pazartesi kontrol bklm yumurtalar buyuyck mi
Hakkında hayrlisi canm

Çok geçmiş olsun canm hayrlisi ne zman sonuç çıkacak tup bebeğe basliycaksn bende aralık 21 de göğsen hocaya muayene olup tup bebek için konuscaz
Eğer sperm DNA hasarı testinde bir sorun çıkmazsa Ocak ayındaki adetimle başlayacağız heralde, sorun çıkarsa eşimin 3 ay ilaç kullanması gerekiyormuş sanırım.

Merhabalar bende 6 aralıkta adetimin 2.günü başlıcam tedaviyi neler yapılcak neler olucak hiç bir fikrim yok ilk denemem olucak doktor sadece folik asit verdi bende bir sorun yok eşimin sperm sayısı çok düşük 2 yıldır deniyoruz
Bizdede aynı sorun eşimden kaynaklı sperm yavaşlıgı ve morfoloji, 10gün igne tedavisi 11.gün opu yani yumurtaların toplanır, 2gün kasık agrın olur geçer, 12ile 16günleri arasındada transferin olur, kaçıncı gün iyi görürlerse embriyonu aklına bişe takılırsa yaz..

Hadi bakalım bana süreçte yardimci olursun bebisinle insalalh :)

Hadi hakkında hayrkisi c

Canm Merhaba amh benmde 1.60ti Arisutu-bal-polen le havucu suyu ve zeytinyağında bekletimis incirile 2.07ye çıktı bi dene istersn
Ari sutunu poleni kac zamandir kullaniyorsunuz

Merhabalar ben de dondurulmuş embriyolarimla Aralık 12 gibi transfer olacağım inşallah estrofeme başladık bakalım herşey yolunda giderse aralık 2. Haftada transferim olacak. Allah herkesin gönlüne gore versin

Ben de Ankara Başkent Üniversitesi'nde tedavi görüyorum Göğşen hocanın hastasıyım, haftaya histereskopi olacağım sperm DNA hasarına da bakacak ona göre bir yol çizecek Göğşen hoca. Benim daha önce iğneyle tedavi sonucu bir kızım var çok şükür, temmuz ayında birinci tüp bebek denememizi yaptık tutmadı onu başka bir hastanede yaptırmıştık, şimdi Göğşen hocayı araştırdım ve Ona gidiyoruz hayırlısı. Yaşım 38.
Bende gogsen hocanin hastasiyimm insallah pozitif sonuclar alirsizinn

İnsallah canım umarım seninde cokkk sağlıklı birçok embriyo oluşur ve hayırlı sonuca ulaşırsın rabbim hepimizin yüzünü güldürecek insallah allah büyük
İnsallah canım umarım seninde cokkk sağlıklı birçok embriyo oluşur ve hayırlı sonuca ulaşırsın rabbim hepimizin yüzünü güldürecek insallah allah büyük
amin inşallah teşekkür ederim hepimizin yüzü güler inş

Herkese selamlar :)
30 kasımda biz de tüp bebek sürecimize start verdik . Daha evvel doğal yoldan hamile kalmıştım fakat kalbi durdu ve alındı . 2 yıldır istiyoruz nasip olmuyor . Devlet hastanesinde 1 adet tutmayan iğneli aşılamam var . Tüp bebek için gittiğimiz doktorda çikolata kistimin olduğunu öğrendim . Hem de 4 cm sol , sağ da ise minik bir adet . Gebe kalmadaki en büyük düşman meğer buymuş . O kadar doktora gitmeme rağmen bu 2 yılda nasıl diğer doktorlar bunu keşfedemedi bilemiyorum . Hiç bir sorun yok diye yorumladıkları hsg raporumda son gittiğim doktor bariz yumurtalıkta yapışıklık gördü . İğnelere başladık 3. Gün iğnemi de yaptım. Gonal f 225ml vuruyorum göbekten . Herşey yolunda giderse transfer olacakmışım bu ay . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun .

Benim de pazartesi kontrolüm var :)

Merhabalar bende 6 aralıkta adetimin 2.günü başlıcam tedaviyi neler yapılcak neler olucak hiç bir fikrim yok ilk denemem olucak doktor sadece folik asit verdi bende bir sorun yok eşimin sperm sayısı çok düşük 2 yıldır deniyoruz
Eşim son bir sperm testi yaptırdı . Anlayamadık sonuçları . Normal morfoloji %1 çıkmış düşük mü bu değer ?

Back