İnşallah canım Allah gönlüne göre versin nasıl geçiyor süreç moralin nasıl :)Bende şimdi muayeneden geldim yarın aksam çatlatma iğnesi perşembe yumurtalar toplanacak mis. İnşallah kaliteli yumurta ve embriyo oluşur .
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre versin.Heyecanli ya tutmazsa diye korkak embriyolar nasıl olacak diye endişeli her şey var inşallah maddi manevi emeklerimiz boşa gitmez.İnşallah canım Allah gönlüne göre versin nasıl geçiyor süreç moralin nasıl :)
Baskenttemi tedavi gordunKızlar opudan sonra kullanılan iğne ve ilaçlar neler ve fiyatları ne kadar
Hayır ankarada hrs tüp bebek merkezinde olcakBaskenttemi tedavi gordun
Maşallah çok güzel inşallah embriyolarinda kaliteli oluşur.Arkadaslar Merhaba
Şuan opu dan çıktım
28 adet yumurtam toplanmış
İnşallah herşey güzel olur
Çok yorucu bi süreçmiş gerçekten
Eczanelere sorun baya indirim yapan oluyor.Benim raporum yok baya indirimli aldım gonal f leri.KIZLar adanadayım en uygun fiyata ilaçları hangi eczaneden bulabilirim yardımcı olacak var mı
Tamam canım bi bakalımEczanelere sorun baya indirim yapan oluyor.Benim raporum yok baya indirimli aldım gonal f leri.
Hayırlısı canım hakkımızda inşallah. bizim sorunumuz tüplerin kapalı olması canım. ben geçen ay başladım tedaviye opu oldum progesteron hormonu yüksek çıktı transferim ertelendi. 10 sonra adet oldum heyecanlandım transfer olacak diye ama bu seferde küçük yumurtalar çok büyüdüğü için ertelendi transferim bu ay sonu adet olmayı bekliyorum bakalım nolacak hayırlısı artık
Hım baskentte olsaydin yardimci olurdum hrs hakkında bilgim yok malesefHayır ankarada hrs tüp bebek merkezinde olcak
Hadii hayırlısı canımmmm maşallahh... inşallahh kalitelii embriyoların olur inşallahhArkadaslar Merhaba
Şuan opu dan çıktım
28 adet yumurtam toplanmış
İnşallah herşey güzel olur
Çok yorucu bi süreçmiş gerçekten
İnş bacım çok heycanlıyımHadii hayırlısı canımmmm maşallahh... inşallahh kalitelii embriyoların olur inşallahh
Yarın ararlar sizi şu kadar dolu çıktı döllendi diyeİnş bacım çok heycanlıyım
Nezaman belli oluyor embriyo olduğu
Benim progestan fitil coraspin crinone jel estofem olacak sanırım bunları da aile hekimi yazıyormuş canımKızlar opudan sonra kullanılan iğne ve ilaçlar neler ve fiyatları ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?