Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 5. Gün embriyosu 10 gün sonra dediler sizde 10 11 de yaptırabilirsiniz bence ne zaman transfer oldunuzKızlar 4. Gün embriyosu için en erken idrarda gebelik testini ne zaman yapmalıyız. Bir de trasnferden sonra neler yaptınız sürekli yatarak mi geçiriyorsunuz yardım lutfen
Geçtiğimiz perşembe 4. Gün bugünBenim 5. Gün embriyosu 10 gün sonra dediler sizde 10 11 de yaptırabilirsiniz bence ne zaman transfer oldunuz
O gün bi kaç tane daha sevil vardı ama belki onlarla karıştırıyosundur:) göğşen hocaydı doktorum 2 tane kondu 8 hücreli. İnşallah herkes güzel haberler alırHayırlı olsun canim cok sevindim.Bu arada ismin sevil ise sen trasferdeyken ben opu icin bekliyordum hatta cikip seninle ilgili bilgi vermislerdi.Bu arada kac embriyo koydu hulusi hoca ve kac hucreliydi? Benimde carsamba gunu sonuc insallah bende guzel haber alirim
Dahiliye bakar diye dusunuyorum.Kızlar bu arada bi sorum var. Bende tiroit çıkmıştı 8 ay önce falan. TSH ım transferden önce 3 civarıydı. Şimdi kaç bilmiyorum. Bunla ilgili ne yapabilirim. Oturduğum ilçede endokrinoloji yok malesef. Liv Hospitale gidiyoduk tiroit kontrolü için doktoru aradım hemen gelmen lazım diyor ama burdan oraya gitmem imkansız. Burdaki devlet hastanesine gitsem genel cerrah bakar mı acaba
Hayırlısı olsun canım :)Kızlar bu akşam ilk iğnemi bende oluyorum :)
Tiroit hastasıyım canım dahiliye doktoruna git o bakar ilaç verir korkma hemen düşüyor zatenKızlar bu arada bi sorum var. Bende tiroit çıkmıştı 8 ay önce falan. TSH ım transferden önce 3 civarıydı. Şimdi kaç bilmiyorum. Bunla ilgili ne yapabilirim. Oturduğum ilçede endokrinoloji yok malesef. Liv Hospitale gidiyoduk tiroit kontrolü için doktoru aradım hemen gelmen lazım diyor ama burdan oraya gitmem imkansız. Burdaki devlet hastanesine gitsem genel cerrah bakar mı acaba
Camim aynı durum bend d var troid ilacını sabah ac karna mutlaka iç aksatma engel olmasın devlete git yakınında durumunu izah et ama gün kaybetmeKızlar bu arada bi sorum var. Bende tiroit çıkmıştı 8 ay önce falan. TSH ım transferden önce 3 civarıydı. Şimdi kaç bilmiyorum. Bunla ilgili ne yapabilirim. Oturduğum ilçede endokrinoloji yok malesef. Liv Hospitale gidiyoduk tiroit kontrolü için doktoru aradım hemen gelmen lazım diyor ama burdan oraya gitmem imkansız. Burdaki devlet hastanesine gitsem genel cerrah bakar mı acaba
Sağol canım :)Hayırlısı olsun canım :)
Evet oluyor canım hala da varBugün transferin 11. Günü yarın sonuc ögrenicem ama bugun adet olacakmışım gibi sancım var.Pozitif sonuc alanlarda böyle sancilar yasadinizmi? Korkuyorum adst olacağım diye bu seferde tutmayacak diye
Bence kaliteli sağlıklı spermler seçilmiş ilerisi için problem olmaz.Zaten sorunlu olanlar embriyo oluşturmaz 5.gune giderlerse daha da iyi olur.Ne güzel bakmislar probleme göre çözüm uretmisler kendi haline bırakıp embriyo olusmadida diyebilirlerdi.Acaba morfoloji problemimi vardi.Merhaba arkadaşlar dün opu oldum 18 yumurta toplanmış bunların 14 ü olgun ve 13 ü döllenmiş biraz önce aradılar ama eşimin sperm kalitesinde problem olduğunu ve mikro enjeksiyon yöntemi uyguladıklarını söyledi daha önce İzmir'deki doktorum spermiyogram tahlilinde bişey yok demişti halbu ki şimdi cumartesiye kadar takip edip kaçı hangi kalitede olduğunu arayıp söyleyecekler kafama takılan bu sperm kalitesi en iyi seçilse bile bozukluk varsa problem yaratır mı sonuna kadar gitmez mi bu konuda yardımcı olabilecek var mı
Ya aslında hiç bir bilgim yok morfoloji problem olarak yok demişti İzmir'deki doktor. Cumratesi 5 gün için yine arayacağız dedi sonradan aklıma geldi arayıp tekrar sorsam mı ben morfoloji bozukluğunda çocuklarda özellikle tarama testi yaptırmamızı istiyorlar kafam allak bullak olduBence kaliteli sağlıklı spermler seçilmiş ilerisi için problem olmaz.Zaten sorunlu olanlar embriyo oluşturmaz 5.gune giderlerse daha da iyi olur.Ne güzel bakmislar probleme göre çözüm uretmisler kendi haline bırakıp embriyo olusmadida diyebilirlerdi.Acaba morfoloji problemimi vardi.
Canım bence sen içini ferah tut problem olsa tedaviyi durdururlardı bence bişi derlerdi.. ama çareyi mikroda bulmuşlar bence strese girmemen daha iyi olur...Merhaba arkadaşlar dün opu oldum 18 yumurta toplanmış bunların 14 ü olgun ve 13 ü döllenmiş biraz önce aradılar ama eşimin sperm kalitesinde problem olduğunu ve mikro enjeksiyon yöntemi uyguladıklarını söyledi daha önce İzmir'deki doktorum spermiyogram tahlilinde bişey yok demişti halbu ki şimdi cumartesiye kadar takip edip kaçı hangi kalitede olduğunu arayıp söyleyecekler kafama takılan bu sperm kalitesi en iyi seçilse bile bozukluk varsa problem yaratır mı sonuna kadar gitmez mi bu konuda yardımcı olabilecek var mı