• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar opu günü öncesi vs... eşlere birşey deniyormu... sperm için ne bilim taze olsun gelmeden şöle böle yapın vs... bilgi verir misiniz opu olan kızçeler
yok hiç birşey demiyorlar zaten spermleri hemen orda alıyorlar sadece 3 yada 4 gün öncesicinsel perhiz veriyolar kalitesi düşük olmasın diye

Merhabalar, 17/12'de yani dün ilk embriyo transferimi oldum. Yaşım 2 ay sonra 29 olacak. Öncesinde 3 başarısız aşılamam mevcut. 4 yumurtam oluştu 3'ü olgunlaştı 1'i döllendi denildi. Transfer sırasında 2 embriyo transfer edicez dediler. Nasıl olur dedim hani 1 tane döllenmişti? Bölündü dediler. Ama bölünenin kalitesi diğerine göre daha düşük dediler. Zaten fazlada yumurtam oluşmadığı için kalitesi de düşük olduğu için verdiler sanırım. Mutlu oldum tabi ama benim merak ettiğim o döllenen 1 yumurtam mı bölündü acaba yoksa diğer olgunlaşanlardan mı sürpriz oldu sizce? O sırada daha fazla soramadım işleme geçtik.

Merhabalar, 17/12'de yani dün ilk embriyo transferimi oldum. Yaşım 2 ay sonra 29 olacak. Öncesinde 3 başarısız aşılamam mevcut. 4 yumurtam oluştu 3'ü olgunlaştı 1'i döllendi denildi. Transfer sırasında 2 embriyo transfer edicez dediler. Nasıl olur dedim hani 1 tane döllenmişti? Bölündü dediler. Ama bölünenin kalitesi diğerine göre daha düşük dediler. Zaten fazlada yumurtam oluşmadığı için kalitesi de düşük olduğu için verdiler sanırım. Mutlu oldum tabi ama benim merak ettiğim o döllenen 1 yumurtam mı bölündü acaba yoksa diğer olgunlaşanlardan mı sürpriz oldu sizce? O sırada daha fazla soramadım işleme geçtik.
Döllenen bir yumurtan bölunmuş yani inşallah ikiside tutarsa tek yumurta ikizi olacaklar inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın ikisinide kucağına bian ikisinde kız olacacağını hissettim:) :)

Kizlar yumurtalar toplandiktan sonraki gun arayip haber veriyorlar,peki diger gunlerde de hergun mu ariyorlar yoksa birkac gun sonrami ariyorlar

Ne kadar benzeşen yönlerimiz var..qdiger gelişimi yavaş olan hızlanıp bölünmüş olabilir inş sağlıkla tutunur ve kucağınıza alırsınız

Bugün transferin 11. Günü yarın sonuc ögrenicem ama bugun adet olacakmışım gibi sancım var.Pozitif sonuc alanlarda böyle sancilar yasadinizmi? Korkuyorum adst olacağım diye bu seferde tutmayacak diye
Canım benim çok şiddetli agrilarim oldu ki hala ara ara devam ediyor ins sağlıkla tutunur ins dua ediyorum herkese..Bu hissiyatlari ancak bu tedavileri görenler anlar gerisi boş yani..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Gerçekten mi :super: sizde de mi buna benzer birşey oldu peki sonuç nasıl ne durumdasınız?
benim toplamda 6 yumurta vardı 2 su dollendi 1 i iyiydi diğerinin gelişimi yavaştı o yüzden o gelişimi yavaş olanı bana transfer etmediler.ben de 29 yaşındayım. Şu an pozitif sonuçu aldım ins sağlıkla ilerler dua edin bana

Arkadaşlar bende çok şükür pozitif sonucu aldım yarın testi tekrarlayacagim.isteyen herkes gül sonuçlar alır inş . Yalnız kahverengi lekelenmelerim var çok korkuyorum lütfen bana dua edin ..hemşireyi aradım normal dedi ama insan yine de kendine hakim olamıyor

Gözün aydın canım. Allah hayırla sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Pozitif sonuç alan herkesi tebrik ediyorum. Allah sağlıkla, hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Sizlere bit sorum var: nasıl belirtiler yaşadınız? Kasık sancısı, pembe yerleşme akıntısı, göğüs sancısı vb. Okuduğum kadarıyla bunlar olumlu belirtilermiş.

benim toplamda 6 yumurta vardı 2 su dollendi 1 i iyiydi diğerinin gelişimi yavaştı o yüzden o gelişimi yavaş olanı bana transfer etmediler.ben de 29 yaşındayım. Şu an pozitif sonuçu aldım ins sağlıkla ilerler dua edin bana
Öyle miiii çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah bende 11 gün sonra pozitif sonuç alırım hayırlısıyla

Back