• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Benim transfer bugün oldu kızlar yumurtalarımda geriye 2 kalmış bugün başkada yoktu 2 Side transfer edildi :) inşallah güzel olur herşey 10 gün sonra kan testi dedi bende bekleme sürecine geçtim artık:KK54:
Allah yardımcın olsun canım inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana :dua:

Kontrol e gittim mi canım ne dediler
Gittim canım gittim ama pko olmama rağmen yumurta az gelişmiş doktor şaşırdı nasıl böyle olur diye ilk tedavide 15 olan yumurta satıömşuan 4 :( ilaç dozu ve iğne sayım arttı 3 iğne oluyorum pazartesi kontrol var geriden gelebilir onları bekleyelim dedi 16_16_17_18 mm büyüklükte moralim çok bozuk

Gittim canım gittim ama pko olmama rağmen yumurta az gelişmiş doktor şaşırdı nasıl böyle olur diye ilk tedavide 15 olan yumurta satıömşuan 4 :KK43: ilaç dozu ve iğne sayım arttı 3 iğne oluyorum pazartesi kontrol var geriden gelebilir onları bekleyelim dedi 16_16_17_18 mm büyüklükte moralim çok bozuk
Canım ben yeni başlıyorum sürece de her kontrolde alttan mı bakıyor doktor yumurta büyüklüklerine

Benim transfer bugün oldu kızlar yumurtalarımda geriye 2 kalmış bugün başkada yoktu 2 Side transfer edildi :) inşallah güzel olur herşey 10 gün sonra kan testi dedi bende bekleme sürecine geçtim artık:KK54:
Hadi hayırlısııı artık canımmm... inşallah alırsın yavruşunu kucagınaa

Back