Bana bilhi verirmisin habersiz bırakmayalım birbirimiz i destek olalımAllah razı olsun amin inşallah bende hep dua ediyorum herkese
Canım kaç tane yumurta oluşmuş benim az iğne dozu de sayısı artırıldı moralim bozulduKızlar hayırlı cumalar doktordan geldim e2 1600lere çıkmış doktor uçmuş dedi iki gün önce 540dı ymurtalarım iyi 16,14,14,12,13 bir sürü var cetrotide iğne verdi yarın tekrar gidicem
Kontrol e gittim mi canım ne dedilerCanım kaç tane yumurta oluşmuş benim az iğne dozu de sayısı artırıldı moralim bozuldu
Allah yardımcın olsun canım inşallah bebişin sımsıkı tutunur sanaBenim transfer bugün oldu kızlar yumurtalarımda geriye 2 kalmış bugün başkada yoktu 2 Side transfer edildi :) inşallah güzel olur herşey 10 gün sonra kan testi dedi bende bekleme sürecine geçtim artık
Gittim canım gittim ama pko olmama rağmen yumurta az gelişmiş doktor şaşırdı nasıl böyle olur diye ilk tedavide 15 olan yumurta satıömşuan 4Kontrol e gittim mi canım ne dediler
İnşaallah olumlu sonuçlanır benimde bugün oldu.3 gün embiryosu taze :)Merhabalar çok sık giremiyorum ama burayı da merak ediyorum kim ne yaptı diye. Benim bugün transferim oldu dondurulmuş tek embriyo ve 5. Gün insallah dualarımız kabul olur..
Senin kaç yumurtan var şimdilik canımKontrol e gittim mi canım ne dediler
Canım ben yeni başlıyorum sürece de her kontrolde alttan mı bakıyor doktor yumurta büyüklüklerineGittim canım gittim ama pko olmama rağmen yumurta az gelişmiş doktor şaşırdı nasıl böyle olur diye ilk tedavide 15 olan yumurta satıömşuan 4ilaç dozu ve iğne sayım arttı 3 iğne oluyorum pazartesi kontrol var geriden gelebilir onları bekleyelim dedi 16_16_17_18 mm büyüklükte moralim çok bozuk
Herşey guzel ilerler inşallah canım senin içinde transfer günü bende sana derim inşallah sımsıkı tutunurSelam kızlar. Benim adetimin birinci günü. Pazartesi tedaviye başlıyoruz inşallah Adana acibademde dua edin bizede yaşım 22
Hadi hayırlısı olsun evet maalesef alttan bakıyorlar her defasında benimde salı günü transferim olacak nasipseCanım ben yeni başlıyorum sürece de her kontrolde alttan mı bakıyor doktor yumurta büyüklüklerine
Kaç embriyon var ? Kaçıncı günü oluyo salıya hadi hayırlısı olsun inşallah:)Hadi hayırlısı olsun evet maalesef alttan bakıyorlar her defasında benimde salı günü transferim olacak nasipse
Hadi hayırlısı canım inşallah kavuşursun bebeğine sende en kısa zamandaHadi hayırlısı olsun evet maalesef alttan bakıyorlar her defasında benimde salı günü transferim olacak nasipse
Çok teşekkür ederim canım inşallah dersin sabırsızlıkla bekliyorum o günü :)Herşey guzel ilerler inşallah canım senin içinde transfer günü bende sana derim inşallah sımsıkı tutunur
Evet canım her seferinde alttan muayene olunuyor hayırlısı olsun inşallahCanım ben yeni başlıyorum sürece de her kontrolde alttan mı bakıyor doktor yumurta büyüklüklerine
5 embriyoma pgt yapıldı 4 ü iyi geldi dondurulmuş transferi olacam nasipseKaç embriyon var ? Kaçıncı günü oluyo salıya hadi hayırlısı olsun inşallah:)
Amin canım hepimiz inşallahHadi hayırlısı canım inşallah kavuşursun bebeğine sende en kısa zamanda
Hadi hayırlısııı artık canımmm... inşallah alırsın yavruşunu kucagınaaBenim transfer bugün oldu kızlar yumurtalarımda geriye 2 kalmış bugün başkada yoktu 2 Side transfer edildi :) inşallah güzel olur herşey 10 gün sonra kan testi dedi bende bekleme sürecine geçtim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?