• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar birşey sormak istiyorum kullandığımız estrofem hapı adet gecikmesi yapıyor mu ? Ben yanlış hesaplamisim benim adetin üzerinden 2 gün geçmiş çok şiddetli agrilarim olmasına rağmen adet olmadım ve benim normalde hiç gecikmez yani çağırmak istemiyorum adeti ama pazar günü test günüm açıkçası kendimi kaptırmak istemiyorum

Yani şiddetli derken 5 dakika kasıklarda ağrı oluyor devamlı değil çok halsizlik var üstüne ayakta çok durunca ciddi anlamda yoruluyorum

Kızlar birşey sormak istiyorum kullandığımız estrofem hapı adet gecikmesi yapıyor mu ? Ben yanlış hesaplamisim benim adetin üzerinden 2 gün geçmiş çok şiddetli agrilarim olmasına rağmen adet olmadım ve benim normalde hiç gecikmez yani çağırmak istemiyorum adeti ama pazar günü test günüm açıkçası kendimi kaptırmak istemiyorum
Bnmde adetlerim saat gbi çalışır hatta çogu zmn 3-4gün erken bile olurum, tedavilerde adet gecikmesi yaşanabilio gayet normal, ama işallah seninkiiii bebiştendirrr hadi güsel haberlerle gel..

Randevu almakla en iyisini yapmışsın arkadasım.. Hiç stres ve heycan yapma biliyorum elimizde değil.. Bende geçen sene ilk tedavimi yaptırdım ama transfer yaptırmadım 1 tane dondurulmuş embriyom var simdi transfer için hasta olmayı bekliyorum.
Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini duyalım inşallah

Kızlar hayırlı cumalar doktordan geldim e2 1600lere çıkmış doktor uçmuş dedi iki gün önce 540dı ymurtalarım iyi 16,14,14,12,13 bir sürü var cetrotide iğne verdi yarın tekrar gidicem :110:
Hadi insallah sonuna kadar güzel ilerler bende az önce geldim kontrolden benim e2 590 civari gibiydi benimde en büyüğü 17,16,15,14,14,13,12,9ve daha küçüklerde varmis yarın tekrar kontrol bakalım nasıl devam edicek

Hiç
Kizlar bu ay sonu transferim olucakti ohss nedeniyle vucut hala topaliyamamis.cok heyecanliydim.subata ertelendi transferim . Gec olsun guc olmasin vardir bundada bir hayir insallah:110:

Hiç sıkma canını. Sağlık olsun, vardır bir hayır.. Ben geçen sene işlemlere başladım 1 tane donduruldu. Hep belirli sebeplerden ertelendi transfer bir türlü olmadı. Şimdi bende heycanla adet olmayı bekliyorum. Bakalım ne dicek doktorum. O yüzden sıkıntı yapma. Hep birlikte sağlıkla sıhhatle güzel haberler duyalım inşAllah. Rabbim geciktiriyor ise güzelleştiriyordur ☺️

Hiç

Hiç sıkma canını. Sağlık olsun, vardır bir hayır.. Ben geçen sene işlemlere başladım 1 tane donduruldu. Hep belirli sebeplerden ertelendi transfer bir türlü olmadı. Şimdi bende heycanla adet olmayı bekliyorum. Bakalım ne dicek doktorum. O yüzden sıkıntı yapma. Hep birlikte sağlıkla sıhhatle güzel haberler duyalım inşAllah. Rabbim geciktiriyor ise güzelleştiriyordur ☺️
Ins hakkimizdan hayirlsii olsun

Merhaba arkadaşlar bende aralığın 6 sında iki tane dondurulmuş embrio transferim oldu Adana kışla başkent hastanesinde ben transferimin 7. Günü dayanamadım kan testi yaptım 14.90 çıktı bugün transferin 9. Günü tekrar test yapıldı 38.60 çıktı Pazartesi tekrar yapılacam inş bebişim bana tutunur sizce değerimin yükselişi iyimi yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar bende aralığın 6 sında iki tane dondurulmuş embrio transferim oldu Adana kışla başkent hastanesinde ben transferimin 7. Günü dayanamadım kan testi yaptım 14.90 çıktı bugün transferin 9. Günü tekrar test yapıldı 38.60 çıktı Pazartesi tekrar yapılacam inş bebişim bana tutunur sizce değerimin yükselişi iyimi yardım lütfen
Kaçıncı gün transferiydi

Back