• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Ben de ara ara acaba kan testi yaptırsam mı diyorum yarın 8. Günüm olacak transferde ama eşim izin vermiyor doktorun dediği tarihte yapacağız hiç kendini yorma dedi
Ben dayanamadım İnan yaptım sadece değerlerimi merak ettim doktorum güzel dedi gebelik var 27 Aralık’ta kontrolüm var bakalım canım herşeyin hayırlısı allah sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin ben değerlerimi merak ediyorum nasıl diye

Ben dayanamadım İnan yaptım sadece değerlerimi merak ettim doktorum güzel dedi gebelik var 27 Aralık’ta kontrolüm var bakalım canım herşeyin hayırlısı allah sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin ben değerlerimi merak ediyorum nasıl diye
Rabbim sağlıkla kavuştursun tek embriyo muydu?ilk denemen miydi? Darısı hayırla bize olsun inşAllah

Rabbim sağlıkla kavuştursun tek embriyo muydu?ilk denemen miydi? Darısı hayırla bize olsun inşAllah
İki tane dondurulmuş embrio transfer edildi bakalım kısmet hayır ikinci denemem il denememde de tuttu hemde ikiz tutundu bebeklerim birinin kalbi durdu digeri ikili test ve genetik testte down sendromu dediler ben devam istedim ama doktorlar çok büyük riskin var dedi sonra omunda kalbi durdu bebeklerimi kaybettim şimdi tekrar denedik allahım bu vebişimi kucagıma almayı nasip etsin tüm isteyenlere versin ❤️

İki tane dondurulmuş embrio transfer edildi bakalım kısmet hayır ikinci denemem il denememde de tuttu hemde ikiz tutundu bebeklerim birinin kalbi durdu digeri ikili test ve genetik testte down sendromu dediler ben devam istedim ama doktorlar çok büyük riskin var dedi sonra omunda kalbi durdu bebeklerimi kaybettim şimdi tekrar denedik allahım bu vebişimi kucagıma almayı nasip etsin tüm isteyenlere versin ❤️
Amin canım inşallah..ikiz olduğu için erken çıkmış olabilir inş değerlerin katlanarak artar bu sefer sağlıkla kucağına alırsın

Aynı durum bende de mevcut bugün 10.gunum ve bende test yapmadım
İnşallah güzel haberlerinizbgelir bizlere ben dua edicem sizlere rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bize sonuçlarınızı bildirin ben dayanamadım beklemek daha büyük stres yarattı yaptım sizde kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapın kızlar

Benimde bugün kontrolüm vardı yumurtalar 7-8 tane iyi dedi 250 olan dozu 300 e çıkardı yarın ve pazar günü cedrodite kullanacağım pazartesi tekrar kontrol.Ama sol kasiga arada bıçak gibi saplanan ağrı var korkuyorum.Heralde haftaya toplama olacak.

Merhabalar çok sık giremiyorum ama burayı da merak ediyorum kim ne yaptı diye. Benim bugün transferim oldu dondurulmuş tek embriyo ve 5. Gün insallah dualarımız kabul olur..
Hadi inşallahhh... güzel haberlerini alıroz inşallah... Rabbim kucagımızı saglıklı hayırlı evlatlarla dolsursun inşallah... transfer sonrası doktorun ne gibi önerilerde bulundu .. bi ara kabak çekirdeği ve ananas suyu duymuştum sorucam doktoruma

Hadi inşallahhh... güzel haberlerini alıroz inşallah... Rabbim kucagımızı saglıklı hayırlı evlatlarla dolsursun inşallah... transfer sonrası doktorun ne gibi önerilerde bulundu .. bi ara kabak çekirdeği ve ananas suyu duymuştum sorucam doktoruma

Bende bir serum olayını duydum, sizlerden yaptıran var mı acaba ?

Kızlar doktora soramadım sizce yumurta toplama ne zaman olur iğnelerin 7. Günü ve cetrotide başladım çok merak ediyorum süreci
Ben cetrotide ı 5 gün kullandım sonra yumurta toplama ve kalite durumuna göre 5 Gün sonra transfer kasıklar da ağrı batma ilacın yan etkisi olabiliyor kabızlık ateş gibi durumlar da buna dahil.

İnşallah güzel haberlerinizbgelir bizlere ben dua edicem sizlere rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bize sonuçlarınızı bildirin ben dayanamadım beklemek daha büyük stres yarattı yaptım sizde kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapın kızlar
Allah razı olsun amin inşallah bende hep dua ediyorum herkese

Canım yumurta büyüklüğü 17 18 olması lazım toplanması için

Yumurta 16 şuanda az kaldı o zaman

Ben cetrotide ı 5 gün kullandım sonra yumurta toplama ve kalite durumuna göre 5 Gün sonra transfer kasıklar da ağrı batma ilacın yan etkisi olabiliyor kabızlık ateş gibi durumlar da buna dahil.
O zaman belki kaldı son 4 bende bi kazasız belasız transfer olsaydım transfer olup gün sayanlara çok özeniyorum şu anda o günler çok uzağımda gibi:110:

Benim de fsh reseptöründe sıkıntı var. Bunları falan kafanıza takıp da kendinizi üzmeyin kızlar.Çünkü buna doktorların da yapabileceği birşey yok. İlaçların dozunu ona göre ayarlıyoruz falan diyorlar ama hikaye hepsi. Bana öyle dediğinde 2 tane yumurtam toplanmıştı:) Bu kadar derinlere detaylara boğulmamak en iyisi. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım bile o testi
Suan bana hulusi hoca ilaclarin dozunu bu fsh reseptore gore uyguladi bakalim carsamb transfer sonucumu aliam işe yarayıp yaramdigini gorecegiz. Önceki iki tüp bebek tedavimde sorunumun ne oldugu belli degildi.Siz naptiniz peki sizedemi fsh reseptore gore tedavi uygulandi?

Back