Bizim transferimiz aynı gün olmuştu canım test günümüz aynıSenin daha gününe yok muydu erken değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim transferimiz aynı gün olmuştu canım test günümüz aynıSenin daha gününe yok muydu erken değil mi?
Benimde baskent hastanesinde tüp bebek yapildi şuan sonuc icin gün sayiyorum.Ama kuran okuyup namaz kılamiyorum transferden sonra gusül gerekir dediler ikilemde kaldımAynen bende Meryem suresi okuyirum
Hayirli olsun gusul gerektirecek bir durum yok bence namaza ve Kur'an okumaya devam edebilirsiniz.Benimde baskent hastanesinde tüp bebek yapildi şuan sonuc icin gün sayiyorum.Ama kuran okuyup namaz kılamiyorum transferden sonra gusül gerekir dediler ikilemde kaldım
Ne diye baktırmamız gerekiyor ,benim Genetikte de asn 680 diye birşey yazıyor aynı şey mi acabaBaskent hastanesinde genetik bolumunde yapiliyor kan veriyirsun 1 tüp ama sonuc 2 ayda zor cikti ucretide 1200 gibi birseydi tam hatirlamiyorum
Ne diye baktırmamız gerekiyor ,benim Genetikte de asn 680 diye birşey yazıyor aynı şey mi fsh reseptor diye yaziyor o sekilde derseniz yaptirabilirsiniz
Canım benim 9 gün değerim 91 çıktı ama 11 gün 252 çıktı moralini bozma tekrar test yaptır yükselmiştir inşallah bebeğin seninledir inşallah umudunu kesmeCanım benim testte kan değerim düşük çııktı senin kaç çıkmıştı
Çok saol canım hayırlısını diliyorumCanım benim 9 gün değerim 91 çıktı ama 11 gün 252 çıktı moralini bozma tekrar test yaptır yükselmiştir inşallah bebeğin seninledir inşallah umudunu kesme
İnşallah kaliteli olurlar 8 iyi bi sayı:)havuz yumurtaları az olanlarda yapılıyo bi kaç kere toplanıyo elini çabuk tutması gerekenler..Aslına bakarsanız ben bu konuda çok bilgisizim 3 aydır doktora gitmeye başladım hızlı bir şekilde tahliller falan derken hemen tüp bebek dendi şimdi yumurtaları toplayıp embriyo oluşturup dondurcaklar sonra laparoskopi ameliyatı olucam ondan sonra trasfer edicekler yani yine 2 yada 3 ay var havuz nasıl oluşturuluyor bilmiyorum :) ama söylenen bu benimde aşağı yukarı 8 yumurtam olucak fazlası yok sanırım görünen o çünkü
Hakkında hayrlisi canmBenim sorunum çikolata kistiydi. Ama doktor pko sınırındasın dedi. Daha önce kendim hamile kalmıştım . Devam etmedi gebelik . Benim normal düzenli her ay yumurtlamam adetim oluyordu . Kürtaj sonrası yumurtalık içerisinde yapışıklık oluşmuş . Toplanan yumurtaların 24 tanesi Olgunmuş.
Yok ya dur daha erken zaten her gebelik aynı olmuyor diyorlar üzülme hemenBenim oğlumda 9. Gün 112 çıkmıştı o yüzden yaptım ama galiba kimyasal gebelik off
Kaç gunun kaldı ?Ilki hulusi hoca 2. Gazi hastanesi 3. Tekrar hulusi hoca suan transferim yapildi sonuc icin gun sayiyorum
Transferimin 9.günü. Pazar günü test günüm. Hayırlısı bakalım[/QUOTE
Aa yazmışsın zaten. Pardon benimde pazar günü ters günüm başkentte mi yaptırdın ?
Aa yazmışsın zaten pardon..benimde pazar günü test günüm..baskentte mi yaptırdın tedavinin?Transferimin 9.günü. Pazar günü test günüm. Hayırlısı bakalım
Canım hiç duymadım gusül alınması gerektiğini aklımda hiç gelmedi ben normal namaz kuran devam ettim yaBenimde baskent hastanesinde tüp bebek yapildi şuan sonuc icin gün sayiyorum.Ama kuran okuyup namaz kılamiyorum transferden sonra gusül gerekir dediler ikilemde kaldım
Ozaman bende başlayayim bugun.peki namazı ayakta kilabiliyirmusun?Canım hiç duymadım gusül alınması gerektiğini aklımda hiç gelmedi ben normal namaz kuran devam ettim ya
Ben kullaniyorum kan sulandirici igne hergun yapiyorum birde lökosit igne yapiyorum hergunMerhaba arkadaşlar ... benim de transferime çok az kaldı inşallah .. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın. Transfer sonrası gün bekleyenler var aramızda acaba kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz ?