• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Baskent hastanesinde genetik bolumunde yapiliyor kan veriyirsun 1 tüp ama sonuc 2 ayda zor cikti ucretide 1200 gibi birseydi tam hatirlamiyorum
Ne diye baktırmamız gerekiyor ,benim Genetikte de asn 680 diye birşey yazıyor aynı şey mi acaba

Aslına bakarsanız ben bu konuda çok bilgisizim 3 aydır doktora gitmeye başladım hızlı bir şekilde tahliller falan derken hemen tüp bebek dendi şimdi yumurtaları toplayıp embriyo oluşturup dondurcaklar sonra laparoskopi ameliyatı olucam ondan sonra trasfer edicekler yani yine 2 yada 3 ay var havuz nasıl oluşturuluyor bilmiyorum :) ama söylenen bu benimde aşağı yukarı 8 yumurtam olucak fazlası yok sanırım görünen o çünkü
İnşallah kaliteli olurlar 8 iyi bi sayı:)havuz yumurtaları az olanlarda yapılıyo bi kaç kere toplanıyo elini çabuk tutması gerekenler..

Kızlar benim çarşamba opu olmuştu 5 yumurta toplandı bugüne 3 tanesi döllenmiş..cumartesiye inşallah 3 ü de ilerler..3. Gün embriyosu olacak inşallah nasip olursa korkuyorum azalacak diye bide ilk başta arayan yarın uygun olur gelin dedi bende iş yeri sıkıntı dedim cumartesiye kalmaz mı o da kalır kalır tamam dedi...sonra dedimki yok derseniz yine de geliriz yok gerek dedi..sizce hata mı yaptım 2. Embiryosundansa 3. Gün daha iyi değil mi? Doktorumda dün cumartesi yaparız demişti açıkçası bende beklemek istedim biraz hala kanama geliyo bide antibiyotik bugün 2 doz aldım yarın gitsem transfere sıkıntı diye düşündüm:110:

Benim sorunum çikolata kistiydi. Ama doktor pko sınırındasın dedi. Daha önce kendim hamile kalmıştım . Devam etmedi gebelik . Benim normal düzenli her ay yumurtlamam adetim oluyordu . Kürtaj sonrası yumurtalık içerisinde yapışıklık oluşmuş . Toplanan yumurtaların 24 tanesi Olgunmuş.
Hakkında hayrlisi canm

Back